Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Αμορτισερ για το ΖΖΕ111
Παλιά 06-04-17, 14:06
Το avatar του χρήστη dimitriscorolla28
dimitriscorolla28 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 00 ΖΖΕ111
Περιοχή: Καλλιθεα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 101
dimitriscorolla28 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αμορτισερ για το ΖΖΕ111

Παιδια καλησπερα μηπως ξερετε την αμορτισερ φοραει το Corolla ΚΑΥΑΒΑ BLISTEIN η MONROE. Και ποια να βαλω?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-04-17, 21:11
tzerono Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: kozani
Δύναμη Σεβασμού: 233
tzerono είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
e11 kyb excel g
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-04-17, 23:32
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tzerono Εμφάνιση μηνυμάτων
e11 kyb excel g
ευχαριστω πολυ φιλε μου
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-04-17, 12:04
Μικρό Μέλος

Παιδια καλημερα και καλη Μεγαλοεβδομαδα ηθελα να ρωτησω το σωστο χαμηλωμα του αυτοκινητου ειναι και οι 4 τροχοι να ειναι χαμηλωμενοι ή μονο μπροστα και πισω τα μαμα γιατι οταν θα καθονται ατομα πισω να ερχετε στα ισα?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-04-17, 12:45
Το avatar του χρήστη Χάρης
Χάρης Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla '99
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 170
Χάρης είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το σωστό είναι όσο χαμηλώνεις μπροστά, χαμηλώνεις και πίσω. Μπορείς να έχεις μια διαφορά ενός εκατοστού, να είναι δηλαδή το μπροστινό μέρος πιο χαμηλό για καλύτερη οδηγική συμπεριφορά διότι το αμάξι έχει το το περισσότερο βάρος μπροστά.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-04-17, 22:53
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Στο δικο μου την στρογγυλοφαναρη οπως και σε αλλα ιδια που εχω δει παντως, μπροστα για καποιο λογο καθεται ποιο ψηλα απο το πισω μερος, δεν μου αρεσε ποτε αυτο.
Αλλα τωρα που εβαλα πισω για μπροστα δεν εχει αλλωστε, βοηθητικα ελατηρια ή αλλιως power springs της MAD, εχω κανει αντιστοιχο θεμα, και στα ιδια του ηρθε, ισως και λιγο ποιο ψηλα το πισω μερος, και πολυ καλυτερα κρατηματα και με διαφορά αλλα και δεν παιρνει ευκολα κλισεις το πισω μερος πλεον, επισης με φορτωματα πλεον ΔΕΝ καθεται!
τα συστηνω ανεπιφυλακτα σε οποιον εχει καποιο απο τα προβληματα που αυτα λυνουν!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-04-17, 13:05
Το avatar του χρήστη nikos gtcc
nikos gtcc Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 134
nikos gtcc είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπερα παιδια χρονια πολλα και χριστος ανεστη.
Μια βοηθεια θελω και γραφω εδω για να μη γεμηζουμε θεματα.. σε corolla ts με μαμα αμορτισερ sachs εαν βαλεισ ελατηρια apex κιτρινα για να χαμηλωσει 3.5 ποντουσ και να σκληρηνει λιγο θα εχουνε προβλημα τα αμορτισερ? Το λεω ετσι διοτι δεν εχω την ανεση να δωσω 500ε +++ για αλλη αναρτηση σετ.. θα εχουνε προβλημα? Τα αμορτισερ παντωσ ειναι καινουργια 1ετους. Αλλοι λενε οτι μπορει να μην παθουν τπτ και αλλοι οτι σε 10.000 κ.μ πχ θα τερματισουν,
Να το κανω ή να βαλω μια πιεση λαδιου ?βεβεα αλλο το ενα αλλο το αλλο..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos gtcc : 17-04-17 στις 13:11.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-04-17, 19:00
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλησπέρα, χρονια πολλα, Αληθώς Ανέστη.

Κοιτα να δεις ΟΛΑ τα απλα αμορτισερ, απλα λεμε αυτα με τα πιατελα που βαζεις απεξω ελατηρια και οχι στενοπιατελα τυπου coilovers, οταν τα χαμηλωνεις τοτε μειωνεις την διαδρομη τους, το αποτελεσμα ειναι να χαλανε ποιο γρηγορα. Οταν μειωνεις διαδρομη σημαινει οτι χτυπανε κιολας στα ακρα τους, επισης μπορει να γινει ζημια σε περιπτωση μεγαλων λακουβων και αλλου οπως πχ στα top mounts, στα bump stops να κοβωνται, να ραγισει ζαντα σε ακραιες οπως περιπτωσεις κτλ.
Πολλα αμορτισερ ο κατασκευαστης τα φτιαχνει με την προοπτικη να αντεχουν χαμηλωμα πχ kyb ultra SR, Koni sport και αλλα.
Η εμπειρια μου εδειξε οτι πχ τα kyb excel-G που δεν ειναι για χαμηλωμα ΔΕΝ αντεχουν και χαλανε πολυ ποιο γρηγορα.
Τα koni sport χαλανε επισης ποιο γρηγορα αλλα ειναι επισκευασιμα ομως. Επειδη ρυθμιζεται η σκληροτητα αν τα εχουμε ποιο μαλακά αντεχουν περισσοτερο.
Τα kyb AGX η αντιπροσωπεια μου εχει πει δεν ειναι για χαμηλωμα, τα ειχα χαμηλωσει και εγιναν βαρκα μπορει να εφταιγαν και τα ελατηρια βεβαια.
Αυτα που λες ειναι πολυ απλα αμορτισερ τυπικα, θα σου χαλασουν αρκετα ποιο γρηγορα απο οτι αμα ειναι με μαμα ελατηρια σε υψος.
αν θες κατι ποιο φτηνο και για χαμηλωμα προτεινω kyb Utra SR και παλι ειναι ακριβα σε σχεση με απλα αμορτισερ πχ απο τα kyb excel - G και ακομα καλυτερα koni sport κιτρινα που ειναι πληρως επισκευασιμα αλλα και ρυθμιζομενης σκληροτητας.
Επισης υπαρχει κιτ ελατηριων στενων της Eibach που μπορεις να τα κανεις στενοπιατελα και με ρυθμιση καθ' υψος.
Αφου τα εχεις κανε το και οταν χαλασουν παιρνεις καλυτερα.
αυτο με την πιεση λαδιου δεν καταλαβα τι ειναι!

εγω παντως πλεον δεν ασχολουμε με χαμηλωματα, θελω ποιο ψηλο το αμαξι για να μην βρισκει κατω, να χωραω και εγω απο κατω, να κανω δουλειες χωρις να το σηκωνω!!! ειμαι αδυνατος slim γιαυτο...:Ppp
και επισης εχω koni sport μπροστα, πισω agx kyb προς το παρον (εχω και πισω koni sport αλλα τα εχω βγαλει για να τα κανω ποιο μαλακά) και με ελατηρια βοηθητικα της MAD που εχει σηκωσει τον κολο 2cm πανω και δεν παιρνει και κλισεις το πισω μερος.
Ελατηρια μπροστα απο καποιο AE111 4AGZE και πισω μαμα ελατηρια ΕΕ111. Με ολα αυτα δεν εχω καποιο προβλημα με κρατηματα, ισα ισα κρατανε αψογα για τα γουστα μου, μονο θεμα εμφανισης τα γνωστα μεγαλα κενα σε θολους, που πλεον μου εχει φυγει η ψυχολογια που ειχα δλδ να μην φαινονται κενα που ειχα καποτε ενα φοβερο κολλημα με αυτο!

Συγκριτικα θα πω οτι τα μπροστινα μου koni ειναι πλεον στα 6 χρονια και αντεχουν, ενω σε αλλο αμαξι με χαμηλωμα 3,5cm με eibach ελατηρια και στο μισο η ρυθμιση σκληροτητας ειχα παθει ζημια απο λακουβα σε ενα μπροστινο στους 15μηνες. Και μου ειχε τυχει να κοψω και bump stops και να χαλασω βαση αμορτισερ. Και επισκευες καθε λιγο και λιγακι!
Ο ιδιος ο μαστορας απο τοτε μου ειπε βαλε μαμα ελατηρια και δεν θα χαλανε σχεδον ποτε! και θα με θυμηθεις! τελικα ποσο δικιο ειχε!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 17-04-17 στις 19:13.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-04-17, 19:52
Το avatar του χρήστη nikos gtcc
nikos gtcc Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 134
nikos gtcc είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Οχι δν τα εχω τα ελατηρια.λεω να τα αγορασω.κανουνε 187ε. Τωρα φοραει τα μαμα ελατηρια και την μαμα αναρτηση. Εαν βαλω οπωσ ειπες το σετ της eibach στα μαμα αμορτισερ παλι δν θα εχει θεμα στο να τελειωσουν πιο γρηγορα? Επισησ τα eibach ειναι πιο σκληρα απο τα apex?θελω να ειναι σκληρο..
Αυτο με την πιεση λαδιου ειναι αν αξηζει να βαλω οργανο μεσα για το μοτερ παρα να δωσω πεταμενα λεφτα στα ελατηρια και μετα να θελω και αμορτισερ..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-04-17, 12:05
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos gtcc Εμφάνιση μηνυμάτων
Οχι δν τα εχω τα ελατηρια.λεω να τα αγορασω.κανουνε 187ε. Τωρα φοραει τα μαμα ελατηρια και την μαμα αναρτηση. Εαν βαλω οπωσ ειπες το σετ της eibach στα μαμα αμορτισερ παλι δν θα εχει θεμα στο να τελειωσουν πιο γρηγορα? Επισησ τα eibach ειναι πιο σκληρα απο τα apex?θελω να ειναι σκληρο..
Αυτο με την πιεση λαδιου ειναι αν αξηζει να βαλω οργανο μεσα για το μοτερ παρα να δωσω πεταμενα λεφτα στα ελατηρια και μετα να θελω και αμορτισερ..
καλημερα, τα ελατηρια χαμηλωματος τα κανονικα ειναι τα eibach pro kit ειναι καπου 3.5cm εγω τα ειχα πριν και με λαστιχο 195/50/15 ηταν ισα με τους θολους τα κενα δλδ δεν ειχα κενα.
Τα αλλα που λεω εχω κανει θεμα στο ΕΕ111 για μετατροπη απλων αμορτισερ σε coilovers, οταν ειδα τιμες επαθα....απο εξωτερικο εχουν κανα 400αρι!!! οποτε και δεν λενε για απλα αμορτισερ, μονο σε επισκευασιμα και ρυθμιζομενης σκληροτητας αξιζουν δλδ σε koni sport κιτρινα, και αμα δεν τα εχεις , αμα βαλεις τις 2 τιμες μαζι παιρνεις μια φτηνη coilovers αναρτηση που ειναι σαφως καλυτερη!
δεν ξερω απο τα Apex για να σου πω ποια ειναι ποιο σκληρα απο τα eibach.
Με τα eibach ημουν ευχαριστημενος παντως.
Αλλα οπως ειπα οπου ειχα βαλει τα αμορτισερ χαλουσαν ποιο γρηγορα.
Ειδικα σε απλα αμορτισερ πχ kyb excel-G απλα τα σκοτωνεις ασε ποσο βαρανε.

Το οργανο πιεσης λαδιου δεν θεωρω οτι χρειαζεται μονο σε φτιαγμενα μοτερια ισως. Επισης απο μηχανικους επειδη εχει βαλβιδα κτλ εχω ακουσει για διαρροες και δεν το συνιστα κανες απο οσους εχω ρωτησει, γιαυτο και ποτε δεν εβαλα.
Αν θες οργανο καλο και χρησιμο βαλε Wideband μετραει πραγματικη αναλογια καυσιμου και δεν σε ξεγελαει ουτε και νοθευμενη βενζινη!
εχω της ΑΕΜ το ειχα παρει 185 και τωρα το ιδιο μαγαζι το εχει πανω απο 200 μου φαινεται!
αλλα με εχει σωσει πολλες φορες ακομα και απο τρυπια εξατμιση και αυτο το βρισκει!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αμορτισερ Billtsport Corollaclub On Line Store. 1 25-07-19 07:49
Ε12=Ε15 (Aμορτισερ)????? kostas auris TOYOTA AURIS 1 19-10-11 22:03
ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΖΖΕ111 mspant TOYOTA COROLLA 111(G6) 3 29-06-10 19:05
αμορτισερ. dexter_ TOYOTA COROLLA T-SPORT 3 23-09-09 01:44
ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΘΕΜΗΣ TOYOTA COROLLA 111(G6) 24 14-08-08 00:09

Page generated in 0,17568898 seconds (83,16% PHP - 16,84% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:32.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com