Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-09-12, 00:20
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
χαχαχαχαχαχα ρε Γιαννη επειδη δλδ το ειπαν οι mythbasters ετσι ειναι; οκ εκαναν ενα πειραμα δεκτον, εγω δεν πιστευω τπτ αν δεν το δω ο ιδιος, εκτος αυτου τα αμαξια που εχουν αυτοι δεν εχουν σχεση με τα δικα μας σαν τεχνολογιες μπορει σε εμας να εχει, δεν μου λεει εμενα κατι το πειραμα τους, αν βρω τπτ μαγνητες θα ασχοληθω να το δοκιμασω.
http://www.ebay.ie/itm/Super-NEW-gen...item27bd66fbbe
πολυ φτηνοτερη τιμη και δεν λενε 30% και πολυ παραπανω που λενε οι ψευτες οι δικοι μας!!! να ερθουν κατι παρατζελιες που περιμενω απο εξωτερικο και μετα μπορει να παραγγειλω απο ebay γιατι εδω κλασικα τα πουλανε ολα χρυσαφι. Ενταξει 15-20 ευρω δεν με χαλανε για δοκιμες...
δηλαδη να το πω και αλλιως οπως το σκεφτομαι εγω. Γιατι να μεινω μια ζωη με την απορια ΑΝ εχουν ή οχι οικονομια και να μην δωσω τοσα λιγα ευρω να δοκιμασω να ειμαι 100% σιγουρος? τι θα λεω επειδη το ειπαν οι αλλοι, ο οποιοσδηποτε ετσι θα ειναι? αν ηταν ετσι δεν θα ειχα βαλει και υδρογονο τοτε! το τι βλακεια εγραφε ο καθε ασχετος σε καθε φορουμ δεν λεγεται! τα διαβαζω τωρα και χτυπιεμαι χαμω!!! αντε και καποια στιγμη υδρογονο+υγραεριο+μαγνητακια μαμω τις οικονομιες θα εχω! :P

και ποιο φτηνα ακομα : http://www.ebay.ie/itm/Universal-Mag...item3a67cd3086

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 06-09-12 στις 00:32.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-12, 01:46
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αντι να πεταξεις 20 ευρω για μαγνητακια, παρε το αμαξι σου και ελα για καρτ. πιο πολυ θα το χαρεις.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-12, 08:16
NikiforosGT Offline:
Moderator

οχι!! δεν ειναι θεμα χρηματων ρε Jason, εχω δουλειες λεμε! μαγνητακια θα βαλω! μολις ερθουν τα αλλα πραγματα απο ebay, παραγγελνω αυτα που εδειξα μαλλον τα πρωτα να ερθουν και σε καμια εβδομαδα! το Royal Mail παει τουρμπιζοντας στην Ελλαδα!
εχω και εναν φιλο χημικο σε πανεπιστημιο θα μαθω αν ειναι αληθεια οι ιστοριες αυτες....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-12, 13:01
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 380
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
νικηφόρε εχω δοκιμάσει αυτα τα μαγνητακια σε 2 corolla ena 2e + vvti 1.4 για πάνω απο 1 χρόνο είχαμε ξεχάσει οτι υπήρχε δλδ πάνω στα μοτερ δεν κανουν τπτ παρτα αν θες να σου λυθεί η απορία τοτε έκαναν 100 ευρο και είχαν προσφορά 2
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-12, 18:04
NikiforosGT Offline:
Moderator

Εγω μιλησα σημερα με αλλους και ειπαν πως ειδαν μικρες διαφορες και ηταν ποιο αισθητες σε ταξιδια! 100 ατομα να ρωτησεις ο καθενας αλλα λεει! δεν βγαζεις ακρη, ξαναλεω ομως για 13-20 ευρω αξιζει μια δοκιμη, εγω θα βαλω να δω. Ενταξει η τιμη που λες ακρως υπερβολικη! απο Ελλαδα να υποθεσω? και το περιεργο της υποθεσης, ας υποθεσουμε οτι δεν κανουν τπτ, ας υποθεσουμε οτι εμεις οι Ελληνες ειμαστε ψευτες, κομπιναδοροι και κλεφτες και θελουμε να εξαπατησουμε τον κοσμακη για να βγαλουμε χρηματα, στο εξωτερικο γιατι πουλανε παντου? γιατι τα βαζουν? δλδ ολοι αυτοι λενε ψεματα? ολοι ειναι κομπιναδοροι, ψευτες κτλ? περιεργο δεν ειναι? εχω διαβασει σχολια που κανουν μερικοι σε φορουμς και γελαω ακομα! ειναι δυνατον να νομιζουν οτι ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ πατεντα ? ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!
να και οι mythbusters http://www.youtube.com/watch?v=90szK...eature=related
αν δειτε προς το τελος του βιντεο εβαλαν λιγο ασετον και ειχε μειωση καταναλωσης! ΛΟΛ!!!!

http://www.popularmechanics.com/cars...ileage/1802932
http://www.fuelsaving.info/magnets.htm

Tι ειναι αυτο παλι? αλλες πατεντες???? λολ! http://www.youtube.com/watch?v=yRxTw...feature=fvwrel

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 06-09-12 στις 18:40.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-12, 18:24
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω μιλησα σημερα με αλλους και ειπαν πως ειδαν μικρες διαφορες και ηταν ποιο αισθητες σε ταξιδια! 100 ατομα να ρωτησεις ο καθενας αλλα λεει! δεν βγαζεις ακρη, ξαναλεω ομως για 13-20 ευρω αξιζει μια δοκιμη, εγω θα βαλω να δω. Ενταξει η τιμη που λες ακρως υπερβολικη! απο Ελλαδα να υποθεσω? και το περιεργο της υποθεσης, ας υποθεσουμε οτι δεν κανουν τπτ, ας υποθεσουμε οτι εμεις οι Ελληνες ειμαστε ψευτες, κομπιναδοροι και κλεφτες και θελουμε να εξαπατησουμε τον κοσμακη για να βγαλουμε χρηματα, στο εξωτερικο γιατι πουλανε παντου? γιατι τα βαζουν? δλδ ολοι αυτοι λενε ψεματα? ολοι ειναι κομπιναδοροι, ψευτες κτλ? περιεργο δεν ειναι? εχω διαβασει σχολια που κανουν μερικοι σε φορουμς και γελαω ακομα! ειναι δυνατον να νομιζουν οτι ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ πατεντα ? ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!
φιλε εμεις οι ελληνες δεν κατασκευασαμε κατι.... απο εξω τα φεραμε....απλα ειναι που ειναι απατη...Εμεις εδω τα υπερκοστολογουμε και εκει ειναι η κομπινα...Οπως ειπες.. αν με 10-20 ευρω εφαπαξ , μπορω να πετυχω εστω και 0,1 lt πραγματικη μειωση, τα λεφτα μου θα τα αποσβεσω...Αν ειναι να δωσω 50-100 ευρω... δεν πολυ αξιζει...Τωρα αυτα που λεει ο καθενας οτι ειδε διαφορες κτλ ειναι τελειως υποκειμενικα...ειναι πολυ μικρες οι διαφορες για να τις αποδοσεις απευθειας στον μαγνητη.....μονο πανω σε δυναμομετρο (οπως εκαναν οι mythbasters)θα μπορουσες πιστοποιημενα να δεις αν υπαρχει αντικειμενικη διαφορα ...κανοντας προσωμοιωσεις οδηγησης σε ελεγχομενο περιβαλλον ,ιδιες συνθηκες κτλ...Απο κει απο τετοιες "ευρεσιτεχνειες" βριθει το ιντερνετ... ηλεκτρικα τουρμπο...( χρησιμοποιουν μοτερακια απο ηλεκτρικες σκουπες ) σταθεροι στροβιλοι που μπαινουν στον σωληνα για να επιταχυνουν τον αερα και χιλια δυο .......Ολα τα παραπανω εχουν τεσταριστει ... και δεν αποδιδουν τιποτα καποιες φορες μειωνουν την αποδοση , οταν το αμαξι ειναι καλοσχεδιασμενο ,γιατι του αλλοιωνεις τις ισορροπιες του....Aντιθετα με αυτο που λες ... ειναι πιο πιθανον να δεις οφελος σε ενα παλιο αμαξι της σειρας..με καρμπυρατερ κτλ λογω το οτι αυτα τα μοτερ εχουν μετρια σχεδιαση...χαμηλη αποδοση... κακη ροικη....οποτε κερδιζει πιο ευκολα απο οτι δηποτε...σε σχεση με τα νεα αυτοκινητα που εχουν μελετημενες εισαγωγες , ροικα επεξεργασμενες... καλα χταποδια... ψεκασμους ... και ενα σωρο αισθητηρες για να ελεγχεται η αποδοση και η καταναλωση...Τελοσπαντων το προβλημα δεν ειναι τα gadget αυτα καθ αυτα , αλλα η παραπληροφορηση που τα συνοδευει.....πχ αν σου λεγανε... παρε ηλεκτρικο τουρμπο με 30 ευρω και θα σου δωσει 3-5hp (κι αν) στις χαμηλες στροφες ...μεχρι να καει σε λιγες μερες .....οκ δε βαριεσαι..

Αν ομως σου λενε να δωσεις 150-300 ευρω και να ταζουν 20-30% βελτιωση αποδοσης και αυξημενη οικονομια απο ενα...μοτερακι σκουπας που και καλα σπρωχνει αερα στην εισαγωγη αλλα ταυτοχρονα ζοριζει και το δυναμο...( απωλεια δυναμης) ......ε... αν δεν ειναι αυτο απατη ε τι ειναι...1 φορα απατη γιατι δεν αποδιδει στην πραγματικοτητα....και 2 φορες απατη γιατι το αγοραζει ο ελληνας 10-20-30 κομματια απο το νετ σχεδον τσαμπα και τα πουλαει εδω στο δεκαπλασιο της τιμης...κι οποιος τσιμπισει...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GiWrGoS@XXX : 06-09-12 στις 18:29.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-12, 18:53
NikiforosGT Offline:
Moderator

ετσι ακριβως! παντως και εγω να σας πω την αληθεια δεν το πιστευω βασικα, μονο κατα ενος μικρου ποσοστου, αλλα θα παρω και αν δεν κανει τπτ θα κανω κατι αλλο τα μαγνητακια, ολο και κατι θα κατασκευασω παλι! εχεις δικιο σε ολα τα παραπανω Γιώργο οπως τα λες ειναι! ενταξει ολα αυτα που στροβιλιζουν τον αερα απλα ειναι αδυνατον να εχουν μειωση καταναλωσης! ακομα και να υποθεσω πως εχεις καλυτερη ροη στον αερα πρεπει καπως να δωσεις και παραπανω καυσιμο! για να πηγαινει καλυτερα εστω, η οικονομια θεωρω πως εδω δεν γινεται. Παντως αυτο με το ασετον ειναι πολυ ευκολο για δοκιμη και πολυ πολυ λογικοτατο! και προφανως και πολυ φτηνοτερη λυση!!! θα το δοκιμαζα εγω αλλα λογω του υδρογονου δεν θελω μπορει να εχουμε ιστοριες, δεν ξερω τι χημικες αντιδρασεις μπορει να εχει...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-12, 10:12
Το avatar του χρήστη man1ac
man1ac Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 179
man1ac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τα έχω δοκιμάσει και εγώ στο παρελθόν και μια μικρή βελτίωση θα την δεις, είτε είναι ψυχολογικός παράγοντας είτε όντως κάνουν μια μικρή δουλειά.

Όσο για τις υπερκοστολογήσεις που χτυπιέστε πάρτε χαμπάρι ότι στην Ελλάδα η φορολογία είναι τεράστια όπως και οι μισθοί και τα κόστη λειτουργίας έτσι αναγκαστικά στην Ελλάδα πωλούνται όλα πιο ακριβά από ότι στο εξωτερικό. Το θέμα είναι να στηρίζουμε την Ελληνική αγορά όπου μπορούμε και όχι μετά να λέμε κλείσαν και τα ελάχιστα μαγαζιά που μείναν στην χώρα μας.
Παλιά 07-09-12, 19:44
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από man1ac Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα έχω δοκιμάσει και εγώ στο παρελθόν και μια μικρή βελτίωση θα την δεις, είτε είναι ψυχολογικός παράγοντας είτε όντως κάνουν μια μικρή δουλειά.

Όσο για τις υπερκοστολογήσεις που χτυπιέστε πάρτε χαμπάρι ότι στην Ελλάδα η φορολογία είναι τεράστια όπως και οι μισθοί και τα κόστη λειτουργίας έτσι αναγκαστικά στην Ελλάδα πωλούνται όλα πιο ακριβά από ότι στο εξωτερικό. Το θέμα είναι να στηρίζουμε την Ελληνική αγορά όπου μπορούμε και όχι μετά να λέμε κλείσαν και τα ελάχιστα μαγαζιά που μείναν στην χώρα μας.
Εγω θα βαλω παντως εξαλου σιγα τα πολλα λεφτα που εχει για να τα κλεω μετα!!! αν εχει διαφορα καλως....αν οχι δεν εχασα και τπτ καπου θα βαλω τους μαγνητες να φτιαξω κατι αλλο! πανω σε αυτο που λες τώρα, να στηριξουμε τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ προιοντα ναι! αλλα οχι να μας πιανουν τον @#$#$ για τα αλλα (τα ξενα δλδ) που φερνουν απεξω αυτοι τσαμπε και εδω τα πουλανε χρυσαφι! ο καθενας κοιταει το πορτοφολι του να κανει τα κουμαντα του, οχι να φτωχυνουμε για να υποστηριξουμε την αγορα εδω! τα μαγνητακια τα παιρνω απο Αγγλια με 19 ευρω γιατι να δωσω εδω 40 ή 50? αυτος που τα βρηκε δλδ? απο εξω δεν τα φερνει?
ασχετο αλλα για παραδειγμα οταν ηθελα να παρω ΑΕΜ Wideband ελεγξα στο ebay, λογω μεταφορικων ειχαν παρομοιες τιμες με εδω! τελικα πηρα απο Ελλαδα (Πατρα) και ηρθε και λιγα ευρω φτηνοτερα και με courier κιόλας! ετσι ναι!

http://www.ebay.ie/itm/New2012-WATER...em27c259 a0a7
αυτο τι ειναι? εχει μαγνητακια για νερο ? ΛΟΛ!!!!

Λοιπον σχετικα με τα κιτρινα μαγνητακια που ελεγα να παρω σας παραθετω μερικα αρνητικα feedback απο αγοραστες!
New FUEL SAVER Gas Petrol Diesel LPG, for any car van bike Z4 (#180758428167)
Not working at all
NEW genuine magnetic fuel saver for all type cars SS2 (#170699075276)
this person does not give refunds not a good seller
NEW genuine magnetic fuel saver for all type cars (#170750109893)
The item is rubbish, not saving fuel, paid postage twice, no reply from seller.
NEW-Genuine FUEL SAVER Renault Clio Megane Laguna +++++ (#170681162546)
frud it is not working , don't waste your money.
Επισης εχει μερικα οταν δεν παρελαβαν τα μαγνητακια ποτέ! σε όλους τους αλλους λεει να τα βαλουν κοντα στην μηχανη και να ακολουθησουν τις οδηγιες!
βεβαια μου κανει εντυπωση γιατι εχει feedback 99.2% τα θετικα σχολια ειναι απειρα ολοι ομως λενε οτι δεν ξερουν αν δουλευουν ακομα, μερικοι οτι ειδαν διαφορα αμεσως σε επιδοσεις αλλα δεν ξερουν ακομα για την καταναλωση, οι αλλοι δλδ ποτε εκαναν το feedback?τα εβαλαν επανω και περιμεναν αμεσως την διαφορα?? γιατι αν ειναι ετσι......χαρηκαμε αποτομα!
Επισης σε αυτη την τιμη αυτος δινει 2 σετ μαγνητακια! http://www.ebay.ie/itm/170681367486?... 4.m1423.l2649

Δετε περιγραφες και αναφορες απο πελατες http://www.fueleconomy.gr/
http://www.fueleconomy.gr/%CE%95%CE%...%CF%82,79.html

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 07-09-12 στις 20:22.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-09-12, 22:01
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ρε συ Νικηφορε και εγω εχω στο megane απο το 2003 !!!
ΤΙΠΟΤΑ απολυτως!!!Οπως ειπε και ο φιλος μονο ψυχολογικος παραγοντας!!!!

Να σου πω και κατι αλλο και ΜΟΝΟ που υποσχεται αυξηση ιπποδυναμης 10% ενω σε δυναμομετρο εγω ο ιδιος δεν ΕΙΔΑ καμια μα ΚΑΜΜΙΑ διαφορα ειναι ΑΠΑΤΗ!!!
Δηλαδη στα 120 αλογα εγω πρεπει να φτασω με το +10% 132.......
Αντε να ειναι και 5% δηλαδη 126?????
Λοιπον εγω ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ στο δικο μου το megane δεν ειδα οχι 10% αλλα ουτε 0.0000000001%!!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΒΕΛΟΝΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ aceman_gt ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 5 16-04-09 16:33
ΙΟΝΙΣΤΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ TAKISCOR TOYOTA COROLLA E 12 36 24-01-09 13:37
ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ Zaha SUPPORT 6 25-03-08 03:43
αναφορα του Corolla Club σε ιστοσελιδα με μαγνητακια για οικ SavvasKE35 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 14 31-05-06 12:41
Διασπαστης Καυσιμου MARMEL SUPPORT 3 27-01-06 15:38

Page generated in 0,19593406 seconds (84,97% PHP - 15,03% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:46.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com