Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-03-12, 19:38
Το avatar του χρήστη takis spl
takis spl Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: corolla EE90
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
takis spl είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nvrkp streetracing Εμφάνιση μηνυμάτων
τι σχέση έχει η μπαταριά ρε παιδιά...
1.Οταν δεν κραταει καλο βολταζ η μπαταρια σου(ειναι στα τελευταια της η' εχει προβλημα η καλωδειοση η' εχει χαλασει ο αυτοματος του δυναμου η' κ'αλες βλαβες)τοτε το αυτοκινητο δε κραταει σωστο ρελαντι κ εχει σαν αποτελεσμα να τρεμει περισοτερο!
2.Ειναι απλα ηλεκτρολογικα κ μην αναρωτιεσαι...
3.Δεν ειπα οτι φταιει η μπαταρια ειπα να κοιταξει κ τη μπαταρια(κ την καλωδειωση)
4.Εντελως μα εντελως φιλικα...Τακης!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-12, 19:57
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ενα παρόμοιο θέμα είχα κάνει και εγώ για το δικο μου μοτερ εδώ : http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=18283&page=6 μπορει να ειναι αλλο μοτερ αλλά κάποια βασικα πραγματα είναι τα ίδια. Εμενα ειχε χαλάσει και ο αυτόματος δυναμο και το αλλαξα νομιζα πως απο αυτο επεφτε το ρελαντι εκτος την ταση, τωρα δεν πεφτει η ταση σε ρελαντι αλλα το ρελαντι πεφτει οταν εχω ηλεκτρικα φορτια (οχι ηχοσυστημα και οχι A/C), φωτα δλδ, καλοριφερ ειδικα αν ειναι τερμα η ταχυτητα και ειδικα θερμανση πισω κρυστάλλου. Επισης σε σταση αλλες φορες εχω 1000rpm και άλλες 800rpm, δλδ μετα απο πολλα χλμ πχ αμα παω εξοχικο και κανω 45χλμ μετα εχω ρελαντι 1000, ενω αν κανω 10χλμ εχω 800! εκανα ολα τα απαραιτητα εκτος καθαρισμα πεταλουδας και ακομα δεν εχει φτιαξει! επισης με τα κρυα και τα ηλεκτρικα φορτια που ειπα παραπανω εβλεπα και 600rpm και φυσικα ετρεμε! επισης σε ξεκινημα εχω δει αποτομη πτωση στροφων και δεν φταινε τα συνηθισμενα δλδ φιλτρο αερα, βενζινης και αλλα τετοια. Αν ξερει κανεις τπτ, ας πει καμια ιδεα, μονο πεταλουδα δεν εχω καθαρισει, ολα τα αλλα τα εχω κανει, και βαλβιδα ρελαντι εχω αλλαξει με αλλη και καθαρισμα της.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-12, 20:22
Το avatar του χρήστη nvrkp streetracing
nvrkp streetracing Offline:

Μοντέλο: E12 1.4 pro f/l
Δύναμη Σεβασμού: 260
nvrkp streetracing είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από takis spl Εμφάνιση μηνυμάτων
1.Οταν δεν κραταει καλο βολταζ η μπαταρια σου(ειναι στα τελευταια της η' εχει προβλημα η καλωδειοση η' εχει χαλασει ο αυτοματος του δυναμου η' κ'αλες βλαβες)τοτε το αυτοκινητο δε κραταει σωστο ρελαντι κ εχει σαν αποτελεσμα να τρεμει περισοτερο!
2.Ειναι απλα ηλεκτρολογικα κ μην αναρωτιεσαι...
3.Δεν ειπα οτι φταιει η μπαταρια ειπα να κοιταξει κ τη μπαταρια(κ την καλωδειωση)
4.Εντελως μα εντελως φιλικα...Τακης!
Εντελως μα εντελως φιλικα... φίλε Τάκη μια μπαταρία που θα έπεφτε τόσο ώστε να επηρεάσει το ρελαντί του Ε12 δεν θα μπορούσε ούτε καν να το βάλει μπρος! πράγμα που το έχω ζήσει στο E12 και δεν το επηρέασε καθόλου.
αλλά και αυτό να συνέβαινε δεν θα μπορούσε να έχουν τελειώσει όλες οι μπαταριές σε όλα τα Ε12 ταυτόχρονα... είναι απλή λογική κ μην αναρωτιέσαι!
και για να σε βγάλω από το τρυπακι της μπαταρίας θα σου πω ότι πριν είχα 55αρα μπαταριά και τώρα έχω 77αρα μπαταριά και το τρέμουλο δεν επηρεάστηκε...
Παλιά 21-03-12, 20:44
NikiforosGT Offline:
Moderator

Εχω κανει και εγω δοκιμες με μπαταριες! δεν εχει ουδεμια σχεση!!!! αν το αμαξι με το κρυο δεν παιρνει μπρος και αν εχουμε χαμηλη ταση αν την βλεπουμε απο καπου πχ αν εχουμε βολτομετρο οπως εγω τοτε ναι φταει η μπαταρια, στο συγκεκριμενο θεμα οχι ομως. Το ρελαντι επηρεαζεται απο οτι ειναι κοντα στην πεταλουδα δλδ σωληνακια υποπιεσεων, τυχον βαλβιδες κτλ. Στην Ε12 εχει βιδα επανω στην πολλαπλη εισαγωγη που ρυθμιζουμε χειροκινητα το ρελαντι οπως στο δικο μου μοτερ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-12, 20:48
Το avatar του χρήστη takis spl
takis spl Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: corolla EE90
Δύναμη Σεβασμού: 0
takis spl είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nvrkp streetracing Εμφάνιση μηνυμάτων
Εντελως μα εντελως φιλικα... φίλε Τάκη μια μπαταρία που θα έπεφτε τόσο ώστε να επηρεάσει το ρελαντί του Ε12 δεν θα μπορούσε ούτε καν να το βάλει μπρος! πράγμα που το έχω ζήσει στο E12 και δεν το επηρέασε καθόλου.
αλλά και αυτό να συνέβαινε δεν θα μπορούσε να έχουν τελειώσει όλες οι μπαταριές σε όλα τα Ε12 ταυτόχρονα... είναι απλή λογική κ μην αναρωτιέσαι!
και για να σε βγάλω από το τρυπακι της μπαταρίας θα σου πω ότι πριν είχα 55αρα μπαταριά και τώρα έχω 77αρα μπαταριά και το τρέμουλο δεν επηρεάστηκε...
Το αν ειχες 55αρα κ εβαλες 77αρα δε μου λεει πρωσοπικα τιποτα!Ειναι καθαρα αν εχει καλο βολταζ η μπαταρια σου κ εαν ειναι φορτισμενη σωστα η μπαταρια σου!
κ απλως ενημερωτηκα θα σου πω αν η μπαταρια σου ειτε 50αρα ειτε 77αρα...εχει 11,80V με 400Α cca τοτε μπορει να παρει μπροστα το αυτοκινητο(κ θα τρεμει ποιο πολυ απο το φυσιολογικο) ενω αν εχει η ιδια μπαταρια 12,3 με 200Α cca τοτε δε προκειτε να παρει μπροστα(κ ολα αυτα αρκει να εχεις battery tester)

Δεν ειπα οτι φταιει η μπαταρια ειπα να κοιταξει κ τη μπαταρια!

Δεν το συνεχιζω για να μη χαλασω το Θεμα του φιλου μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-12, 21:04
Το avatar του χρήστη nvrkp streetracing
nvrkp streetracing Offline:

Μοντέλο: E12 1.4 pro f/l
Δύναμη Σεβασμού: 260
nvrkp streetracing είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από takis spl Εμφάνιση μηνυμάτων
Το αν ειχες 55αρα κ εβαλες 77αρα δε μου λεει πρωσοπικα τιποτα!Ειναι καθαρα αν εχει καλο βολταζ η μπαταρια σου κ εαν ειναι φορτισμενη σωστα η μπαταρια σου!
κ απλως ενημερωτηκα θα σου πω αν η μπαταρια σου ειτε 50αρα ειτε 77αρα...εχει 11,80V με 400Α cca τοτε μπορει να παρει μπροστα το αυτοκινητο(κ θα τρεμει ποιο πολυ απο το φυσιολογικο) ενω αν εχει η ιδια μπαταρια 12,3 με 200Α cca τοτε δε προκειτε να παρει μπροστα(κ ολα αυτα αρκει να εχεις battery tester)

Δεν ειπα οτι φταιει η μπαταρια ειπα να κοιταξει κ τη μπαταρια!

Δεν το συνεχιζω για να μη χαλασω το Θεμα του φιλου μας...
ή να να έχεις απλά ένα ψηφιακό βολτόμετρο οπός αυτό που έχω εγώ μόνιμα πάνω στο αυτοκίνητο και βλέπω την τάση που είναι συνήθως πάνω από 14V.
δεν είμαι κανένας άσχετος φίλε Τάκη και ούτε συνηθίζω να λέω κάτι που δεν το ξέρω και δεν το έχω ελέγξει...
δικό μου συμπέρασμα: το τρέμουλο στο ρελαντί του Ε12 δεν οφείλετε στην κατάσταση της μπαταρίας!
Παλιά 21-03-12, 21:48
Το avatar του χρήστη tsavman
tsavman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Ε12 2004, 1.x
Δύναμη Σεβασμού: 237
tsavman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ δεν την αγόρασα καινούρια, οπότε δεν ξέρω αν το τρέμουλο υπήρχε εξαρχής, αλλά έχω παρατηρήσει πως της αδερφής μου η Ε12 FL με γύρω στις 110.000χλμ τρέμει λιγότερο από την δικιά μου proFL με 95.000χλμ.

Μήπως υπάρχει κάποια φθορά στις βάσεις της μηχανής και γίνεται αυτό ή το κάναν και καινούριες οι κορολλες μας;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-12, 21:55
Το avatar του χρήστη andreasece
andreasece Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla E12 1.4
Περιοχή: Ηλιούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 206
andreasece είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις (2-3 φορές) το έχω παρατηρήσει κι εγώ (60.000χλμ) αλλά δεν δίνω πολύ σημασία. Λίγο γκαζάκι μέχρι να ανάψει πράσινο ώστε να πατήσει ~800 στροφές και δεν τρέμει τίποτα Αλλά απ'ότι διαβάζω μάλλον όταν αυξηθούν τα χιλιόμετρα θα το συναντώ πιο συχνά.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-03-12, 00:55
Το avatar του χρήστη LIAKOYRAS
LIAKOYRAS Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 225
LIAKOYRAS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω θα προτεινα να κοιταξετε τον αισθητηρα λ....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-03-12, 10:05
NikiforosGT Offline:
Moderator

Εγώ εχω αλλαξει την μπροστινη βαση μηχανης στην δικια μου ΕΕ111 και την γεμισα παμπριζοκολλα και παλι το ιδιο τρεμει! ο λαμδα δεν εχει να κάνει! αν ειχε προβλημα θα φαινοταν οταν παμε να βγαλουμε καρτα καυσαεριων! σε μερικα μοντελα εχει βιδα επανω στην πολλαπλη εισαγωγη μια βιδα ειναι και ρυθμιζουμε που θελουμε να κραταει το ρελαντι, αλλου μπορει να ρυθμιζεται και απο την πεταλουδα εκει που πιανει η ντιζα με μια βιδα, αν εχουμε γκαζι με ντιζα και οχι ηλεκτρικό.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 22-03-12 στις 14:05.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Corolla E15 - Ρελαντί torou TOYOTA COROLLA E15 12 19-05-21 23:19
Πρόβλημα με ρελαντί σε 4E-FTE NikiforosGT TOYOTA COROLLA 111(G6) 69 26-02-19 12:29
Πρόβλημα με στροφές ρελαντί!!!! Makis-corollag6 TOYOTA COROLLA 111(G6) 31 31-03-16 00:18
Ξαφνικό πρόβλημα αστάθειας ρελαντί DeathDealer SUPPORT 33 25-10-12 15:06
Πρόβλημα με ρελαντί και πετάλ φρένου OxygeN TOYOTA COROLLA E 12 28 13-10-07 15:50

Page generated in 0,17513108 seconds (83,32% PHP - 16,68% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:32.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com