Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-12-11, 13:10
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6_saligkaros Εμφάνιση μηνυμάτων
επισης αυτο με την θερμοκρασια δεν παιζει ασε που με την ποδια εχει πολυ καλυτερη αποδοση το βεντιλατερ....
Το βεντιλατερ ειναι βιδωμενο επανω στο ψυγειο και φυσαει απο μεσα προς το εξω μερος του αυτοκινητου δλδ πανω του, οποτε δεν εχει καμια απολυτως σχεση με την ποδια, οταν ομως λειπει και εχεις απο κατω κενα οταν τρεχεις ο αερας που περναει απο κατω μπορει και ψυχει καλυτερα το i/c, το ψυγειο κτλ, οποτε αυτο αληθευει, αλλα οχι για τρελες διαφορες, το σωστό ειναι να την εχουμε για να μην εχουμε τα προβληματα με τις πλυμμήρες.

Υ.Γ προβλημα με το δυναμο υπάρχει ΜΟΝΟ με πλυμμήρες οχι απλα αν βρεχει!!! αν δεν υπαρχουν λιμναζοντα νερα στον δρομο αρκετους cm δεν υπάρχει προβλημα, τουλαχιστον στο δικο μου που δεν ειναι χαμηλωμένο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-12-11, 13:54
Το avatar του χρήστη g6_saligkaros
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Κερατσινι
Δύναμη Σεβασμού: 233
g6_saligkaros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
επειδη κλεινει καπως ο χωρος εκει με την ποδια εχω παρατηρησει διαφορα,αμα λες εσυ ο ειδικος δεν εχει καμια απολυτως σχεση ετσι θα ναι
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-12-11, 14:26
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

μου πεσαν τα μαλλια πηρα να μαθω ποσο εχει καινουργια η επενδυση κατω απτο καπο και μου λεει 199,5!!!!ααχαααααχα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-12-11, 14:51
Το avatar του χρήστη anubis
anubis Offline:
Μέλος

Μοντέλο: corolla e11 1.3
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 193
anubis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
μου πεσαν τα μαλλια πηρα να μαθω ποσο εχει καινουργια η επενδυση κατω απτο καπο και μου λεει 199,5!!!!ααχαααααχα
!!!!!!!!!!!!!!!! αχ0αχ0αχ0 δεν πάνε καλά!!!!!! και σκευτόμουν κάπια στιγνή να ρωτήσω για το δικό μου. Τώρα σίγουρα θα ψάξω να την βρω μεταχ. μαζί με την ποδιά που πρέπει να βρω οπωσδήποτε! Αυτό που λέεί πάντως ο νικηφόρος ισχύει. Το πρόβήμα υπάρχει μόνο όταν έχει λιμνάζοντα νερά! Πέρσυ που δεν ήμουν χαμηλωμένος ήταν αρκετά μεγάλο το πρόβλημα! Φέτος που είμαι θα είναι μεγαλύτερο...................! Πάντω είναι πολύ σπαστικό να κοιτάς συνέχεια τον δρόμο για λίμνες και ιδικά όταν έχει πολύ σκοτάδι και με κίνηση πίσω σου!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anubis : 20-12-11 στις 14:56.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-12-11, 17:39
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
επειδη κλεινει καπως ο χωρος εκει με την ποδια εχω παρατηρησει διαφορα,αμα λες εσυ ο ειδικος δεν εχει καμια απολυτως σχεση ετσι θα ναι
Νομιζω ολοι λιγο πολυ ξερουμε απο αεροδυναμικη τι ειναι και πως οι μασκες, οι αεραγωγοι κτλ παιζουν ρολο στην κατανομη αερα στην σωστη ψυξη! με το να κλεινουμε το i/c και το ψυγειο μεσα σε πλαστικα μερη ειναι ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ για την ψυξη τους! αρα δεν γινεται να ειναι καλυτερα! Δεν χρειαζεται να εισαι ειδικος για να καταλαβεις καποιες διαφορες! τις διαφορες εσυ που τις ειδες δλδ? στον δεικτη θερμοκρασιας? ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ λεγεται! κάτι που μάλλον όλοι μας διαθέτουμε! οι ποδιές απο κατω ειναι για 2 μονο λογους! για να μην βρωμιζει το μοτερ και να το προστατευει απο τα νερα! όσο για την τιμη με το 1/3 της τιμης αυτης μπορώ να κανω με ανοξειδωτη λαμαρινα! ΕΛΕΟΣ ποια αυτη η Toyota!!!! πλακα μας κανει?????
μιλαγα για τις ποδιές, για το καπο μπορουμε να βαλουμε επένδυση με πετροβαμβακα ή υαλοβαμβακα, βρισκουμε σε μονωτικα οικοδομικών υλικών και με ΠΟΛΥ χαμηλές τιμές!!!
ας πουμε και ενα παραδειγμα, εχουμε το intercooler κατεβασμενο μπροστα, ποτε αεριζετε καλυτερα και ψυχετε καλυτερα ο αερας, οταν δεν εχουμε ποδια καθολου οπως εγω πχ και ο αερας που σκαει επανω του περναει απο τα κενα του και φευγει στο κενο? ή οταν εχουμε ποδια και εγλωβιζεται ο ζεστος αερας εκει περα? δεδομενου οτι το intercooler στην Ελληνιστι ειναι εναλλακτης αερος. Καπως ετσι ισχυει και στο ψυγειο αλλα και για το ψυγειο του A/C, το μοναδικο προβλημα ειναι ΜΟΝΟ στα λυμναζοντα νερα, γιαυτο και σε πολλα μερη με ζεστη πχ Κυπρο και χωρις καπο κυκλοφορουν μερικοι αλλα και χωρις ποδιες απο κατω! γιαυτο και εδω πολλα αμαξια δεν εχουν ποδιες απο κατω για καλυτερες θερμοκρασιες! για το καπο δεν με ενδιαφερει καθολου ποσα χρονια στο starlet δεν επαθε τπτ ουτε και τωρα στην corolla, μονο το θεμα με τον ιμαντα μου την σπαει, το πολυ πολυ να βαλω κατι κατα μηκος του ιμαντα και να μην καλυψω και τα μπροστινα μερη για να εχω καλυτερες θερμοκρασιες απο κατω.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 20-12-11 στις 18:05.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-12-11, 18:05
Το avatar του χρήστη andreasece
andreasece Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla E12 1.4
Περιοχή: Ηλιούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 206
andreasece είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τι θέλετε και μιλάτε για ποδιές μου το γρουσουζέψατε το αμάξι.
Χτες καθώς πάρκαρα βρήκε λίγο μπροστά η μάσκα (το μαύρο λαστιχένιο κάτω απ'τον προφυλακτήρα) σε ένα ψηλό πεζοδρόμιο. Τι λίγο δηλαδή, ελάχιστα ίσα που γρατζουνίστηκε λίγο. Ούτε που έδωσα σημασία. Σήμερα όμως όπως ήμουν Κατεχάκη και το πάτησα λίγο άρχισε ένας ήχος σαν να τριβόταν ο προφυλακτήρας στην άσφαλτο. Τρόμαξα λίγο και χαμήλωσα την ταχύτητά μου, οπότε ο ήχος εξαφανίστηκε. Όταν σταμάτησα είδα ότι έσπασε από κάτω η μία βασούλα της ποδιάς και ένα κομμάτι της είναι ελεύθερο. Δεν παίζει πολύ, αλλά με τον αέρα και ειδικά αυτές τις μέρες με τα νερά φοβάμαι μην μου μείνει στον δρόμο. Τι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-12-11, 18:09
NikiforosGT Offline:
Moderator

Πολύ απλό αν έχει φύγει κανενα κλιπς μπορεις απλα να περασεις συρμα ή ενα δεματικο και να το δεσεις, αν εχει σπασει εγω θα επερνα ενα σουβλί θα εκανα μια τρυπα σε αλλο σημειο και θα περνουσα συρμα και θα τα εδενα. Κατι τετοια ειχαμε κανει και στο Auris ενως γνωστου μου! λιγο εσπασε μια ακρη οπως λες και εσυ και του ζητουσε η Toyota τα μαλλιοκεφαλα του!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-12-11, 18:23
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Νομιζω ολοι λιγο πολυ ξερουμε απο αεροδυναμικη τι ειναι και πως οι μασκες, οι αεραγωγοι κτλ παιζουν ρολο στην κατανομη αερα στην σωστη ψυξη! με το να κλεινουμε το i/c και το ψυγειο μεσα σε πλαστικα μερη ειναι ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ για την ψυξη τους! αρα δεν γινεται να ειναι καλυτερα! Δεν χρειαζεται να εισαι ειδικος για να καταλαβεις καποιες διαφορες! τις διαφορες εσυ που τις ειδες δλδ? στον δεικτη θερμοκρασιας? ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ λεγεται! κάτι που μάλλον όλοι μας διαθέτουμε! οι ποδιές απο κατω ειναι για 2 μονο λογους! για να μην βρωμιζει το μοτερ και να το προστατευει απο τα νερα! όσο για την τιμη με το 1/3 της τιμης αυτης μπορώ να κανω με ανοξειδωτη λαμαρινα! ΕΛΕΟΣ ποια αυτη η Toyota!!!! πλακα μας κανει?????
μιλαγα για τις ποδιές, για το καπο μπορουμε να βαλουμε επένδυση με πετροβαμβακα ή υαλοβαμβακα, βρισκουμε σε μονωτικα οικοδομικών υλικών και με ΠΟΛΥ χαμηλές τιμές!!!
ας πουμε και ενα παραδειγμα, εχουμε το intercooler κατεβασμενο μπροστα, ποτε αεριζετε καλυτερα και ψυχετε καλυτερα ο αερας, οταν δεν εχουμε ποδια καθολου οπως εγω πχ και ο αερας που σκαει επανω του περναει απο τα κενα του και φευγει στο κενο? ή οταν εχουμε ποδια και εγλωβιζεται ο ζεστος αερας εκει περα? δεδομενου οτι το intercooler στην Ελληνιστι ειναι εναλλακτης αερος. Καπως ετσι ισχυει και στο ψυγειο αλλα και για το ψυγειο του A/C, το μοναδικο προβλημα ειναι ΜΟΝΟ στα λυμναζοντα νερα, γιαυτο και σε πολλα μερη με ζεστη πχ Κυπρο και χωρις καπο κυκλοφορουν μερικοι αλλα και χωρις ποδιες απο κατω! γιαυτο και εδω πολλα αμαξια δεν εχουν ποδιες απο κατω για καλυτερες θερμοκρασιες! για το καπο δεν με ενδιαφερει καθολου ποσα χρονια στο starlet δεν επαθε τπτ ουτε και τωρα στην corolla, μονο το θεμα με τον ιμαντα μου την σπαει, το πολυ πολυ να βαλω κατι κατα μηκος του ιμαντα και να μην καλυψω και τα μπροστινα μερη για να εχω καλυτερες θερμοκρασιες απο κατω.
εχεις δικιο κατσε να στειλω ενα mail στις εταιριες που βγαζουν turbo αυτοκινητα οπως ford κλπ να τους το πω οτι ειναι καλυτερα να τ αφηνουν σκετα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-12-11, 18:29
NikiforosGT Offline:
Moderator

http://www.nengun.com/unknown/levin-...r-guard-138756

κάτι σαν αυτο ειχα υποψη αλλα ειναι σπανιο πολυ να βρεθεί!

http://www.nengun.com/c-one/aluminum-under-panel
Ειναι και αλουμινιο ο κούκος αηδόνι θα πάει! ιδιο ειχα δει σε Lotus Elise φίλου που φυσικά έχει πίσω το μοτερ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-12-11, 18:34
Το avatar του χρήστη andreasece
andreasece Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla E12 1.4
Περιοχή: Ηλιούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 206
andreasece είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολύ απλό αν έχει φύγει κανενα κλιπς μπορεις απλα να περασεις συρμα ή ενα δεματικο και να το δεσεις, αν εχει σπασει εγω θα επερνα ενα σουβλί θα εκανα μια τρυπα σε αλλο σημειο και θα περνουσα συρμα και θα τα εδενα. Κατι τετοια ειχαμε κανει και στο Auris ενως γνωστου μου! λιγο εσπασε μια ακρη οπως λες και εσυ και του ζητουσε η Toyota τα μαλλιοκεφαλα του!!!!
Να σαι καλά Νικηφόρε!Με σύρμα θα το κάνω κι εγώ! Δεν έχει φύγει κλιπάκι, απλά έσπασε εκεί που μπαίνει το κλιπάκι..
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Προβλήματα με πηγή 2DIN windows CE 6.0 NikiforosGT Θελω βοηθεια 0 13-10-16 10:19
Προβλήματα Με Το 20v speedc 4AGE 20v Levin 57 17-11-15 16:15
BMW και προβλήματα... madvinegar OFF TOPIC 22 15-03-11 19:17
Προβλήματα pergolatios SUPPORT 71 30-05-07 19:42
Προβλήματα forum 4ZZ-FE Θελω βοηθεια 49 20-02-07 11:17

Page generated in 0,19046092 seconds (81,02% PHP - 18,98% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:08.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com