Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
Το να εχει και ενα γρηγορο μοντελο στην μικρη και στη μικρομεσαι κατηγορια δεν θα ηταν κακο.Το Yaris TS θα μπορουσε να ανηκει εκει αλλα νταξει 1800 κυβικα απο ενα μικρο και μονο 133 αλογα δεν το λες και γρηγορο.
Για μενα δεν ειναι αναγκη να εχει στη γκαμα της πυραυλακια με turbo.Αλλα το TS θα επρεπε να το συνεχισει και στο Auris.
Αλλαξε πολιτικη η εταιρεια κι αυτους τους πελατες θα τους χασει αναγκαστικα.
|
+10000000000000000 Παναγιωτη!
Αυτο προσπαθω να πω και νομιζουν οτι θελει ο κοσμος AURIS με 200 αλογα και ANENSIS με 300!!
Οχι ρε Ηρακλη αλλα ενας οικογενειαρχης τι να παρει δηλαδη το AVENSIS με τα 134 ατμοσφαιρικα αλογα???Θα σε παιρνανε οι παντες!Και δεν μιλαω για κοντρες μην παρεξηγηθω κιολας,αλλα να κινηθω με την γυναικα και τα 2 παιδια μου στην Εθνικη και να κανω μια προσπεραση!
Να ερθω στην Πανελληνια με την οικογενεια μου στην Λιμνη και να μην αγανακτησω και να μην κλεινω τον κλιματισμο για να κανω μια προσπεραση νταλικας στην ανηφορα!!!
Απλο ειναι δεν το καταλαβαινεις δηλαδη???
Τωρα το τι γινεται στον Κοσμο , στην Ευρωπη ,στην Κυπρο δεν με ενδιαφερει στην Ελλαδα (καλως η κακως) ζω και αν δεν θελει η ΤΟΥΟΤΑ να ασχοληθει με μενα(μας)τους Ελληνες τοτε γιατι ακομα το συζηταμε???Δεν ειναι ωραιο να το λεμε αυτο δεν μας τιμα ποσο μαλλον εσας που ειστε και κατοχοι!
Τωρα αφου θελετε υβριδικα τοτε μαλλον αλλα διαβαζω εγω εδω στο κλαμπ!Μην τρελλαθουμε κιολας καλα τα υβριδικα αλλα να δω οταν θα θελετε να αλλαξετε μπαταρια τι θα κανετε που θα βρειτε και ΠΟΣΟ???
Στην τελικη ολοι οι υπολοιποι που βγαζουν μικρους υπερτροφοδοτουμενους κινητηρες και τους πουλανε παντου ειναι πιο εξυπνοι η πιο μ@λ@κες δηλαδη?
Πιστευω να καταλαβαινεται τι εννοω αν και να κανω μια προβλεψη :Η ωρα που η ΤΟΥΟΤΑ θα βαλει μικρους υπερτροφοδοτουμενους κινητηρες δεν ειναι μακρια και ΤΟΤΕ να δουμε τι θα λετε??Ηρακλη τοτε να σε δω πώςθα μας τα γυρισεις που κανεις οτι δεν καταλαβαινεις κιολας αυτα που λέμε!!!