Καλησπερα σε ολους σας Ο λογος που γραφω αυτο το νεο ποστ ειναι για ενα γεγονος που δεν μου αρεσε απο το κλαμπ της Βρετανιας...
Καποιος φιλος απο το ισραηλ εαν δεν κανω λαθος παραπονηθηκε με ενα ποστ οτι με την ελευση του νεου Auris το δικο του παλιο ενος ετους αυτοκινητο γινετε αυτοματα πιο παλιο (χανει την αξια του)λογο οτι η εταιρια αλλαζει το σασμαν προσθετη καποια αλογα παραπανω κλπ..
ΖΗΤΟΥΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΦΙΛΟς ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΩ Ε-ΜΑΙΛ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ..
ετσι ωστε και τα δικα μας αυτοκινητα να παραμεινουν ανταγωνιστικα και να μην χασουν την αξια τους, ΛΟΓΙΚΗ που εμενα με βρισκει απολυτα συμφωνο αφου εστειλα και εγω την δικη μου συγκαταθεση στα παραπανω το ποστ με καποια δικαιολογια κλειδωθηκε..
Πρεπει να σας πω οτι αμεσως μετα την αγορα του αυτοκινητου μου αφου ξεκαθαρισω οτι ειναι το δευτερο τουοτα στη σειρα που αγοραζω πραγμα που σημαινει οτι ημουν ευχαριστημενος με το παλιο και με το παραπανω για ολους τους γνωστους λογους..αξιοπιστια..μεταπολιτικη αξια..τεχνολογια..κλπ
Αφου λοιπον δοκιμασα ΚΑΙ αγορασα το αυτοκινητο ειπα στον εδω αντιπροσωπο οτι δεν ειμαι ενθουσιασμενος με τις επιδοσεις του και οτι κατα την γνωμη μου το αυτοκινητο αυτο θα ηθελε αλλα 15 αλογα ωστε να ειναι πιο αμμεσο στην ανταποκριση του ,ο μηχανικος της εταιριας διαφωνησε οτι ισως χρειαζοταν ενα αλλο κιβωτιο....κλπ
επισης
εστειλα γραμμα και στην μαμα εταιρια με καποια παραπονα για το συγκεκριμενο θεμα..αναζητωντας τροπο βελτιωσης του ..και στην ελληνικη εταιρια δια τηλεφωνου εξηγησα ποια πραγματα δεν με ικανοποιουσαν και γιατι..(δεν ειναι του θεματος)
Πιθανο ειναι να μην ειμαι ο μονος που ειχε την αποψη αυτη αφου η εταιρια προωθει "καινουργιο" ΑΟΥΡΙΣ
Μεχρι εδω ολα καλα αλλα ρωτω
Με την πολιτικη αυτη δεν ζημιωνει κατα καποιο τροπο τους κατοχους τους κατοχους του παλαιου 1,5 ετων αουρις αφου δεν δινει την δυνατοτητα σε εμας να αναβαθμισουμε την παλια εκδοση ? για το σασμαν ρωτησα και μου ειπαν ουτε να το σκεφτεσαι >.
Ειχα την εντυπωση οτι αγορασα τουοτα και οχι μοσκοβιτσ οτι εχω να κανω με μια
εταιρια αξιοπιστη που κρατα και υποστηριζει τα μοντελα τις οχι οτι τα αλλαζει στα 2 ουτε δυο χρονια.
Η απαντηση ειναι οτι η εταιρια εχει δικαιωμα να εξελισει τους κινητηρες της ...
φυσικα και εχει το δικαιωμα αυτο αλλα πως βγαζοντας καινουργιο αμαξι τι σημαινει αυτο σε απλα ελληνικα ????αφου δεν εγινε "φεις λιφ" μπορειται κυριοι της εταιριας να απαντησετε....
τι καταλαβαινει ο μεσος νους???
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΜΕΙς ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ!!!..ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗς ΤΟΥΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ ΜΕ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗς ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ
...??
ΜΡΕΛΟΚ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ, ΖΑΝΤΕς ,ΦΙΛΤΑ,ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΦΟΥΣΚΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΟΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗς ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕς ΕΩς ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑς...
Εαν πρεπει να αγορασω Αουρις με 2200 κβ για να κινηθω πιο γρηγορα τοτε απευθυνεστε στην αμερικανικη αγορα διοτι για την ευρωπη ειστε εκτος εποχης
Με την ελευση του καινουργιου αουρις θα χασουμε ακομα περισσοτερο απο την ειδη χαμενη αξια ...
το αμαξι μου ειναι 16 μηνων και κοστολογειται γυρω στα 16000+ευρω με την ελευση του καινουργιου ακομα πιο κατω!!και την αποψη αυτη
ευτυχως φαινεται να την εχουν πολλοι
All the Auris's owners . with 1.6 old engine.must unite and contact Toyota Headquarters in Brussels
MAKE A STRONG COMPLAINT - BECAUSE THEY MISMATCH US AND FAKE US.
SEE TOYOTA UK AND YOU will FIND THAT A NEW AURIS 2009 HAS BEEN INTRODUCED:
"1.6 Valvematic with six-speed transmission delivers an additional 30% extra power and 22% extra torque, with a very creditable 43.5mpg combined.
Available now in TR and T Spirit grades with six-speed transmission and multimode"
http://www.toyota.co.uk/cgi-bin/toyo...d=TOD_Auris_NG
and look also:
http://www.greencarcongress.com/2008...-launches.html
"Power in the new 1.6-liter Valvematic has been increased by 20% compared to the previous 1.6 VVT-i—up to 132 hp (97 kW), with torque up by 10 Nm to 160 Nm (118 lb-ft) at 4,400 rpm. The CO2 emission level is reduced by 12% to 152 g/km for the sedan. Combined cycle (NEDC) fuel consumption is 6.5L/100km (36 mpg US). The 1.6-liter engine is paired with a new 6-speed manual transmission."
NOBODY WILL BUY our AURIS - ONE or TWO YEARS FROM NOW -
WITH OLD 1.6 ENGINE up to 124 hp and WITH MY OLD MMT GEAR .
BUT MY ours "NEW AURIS 2008" IS ONLY LEST THEN TWO YEARS OLD AND ITS NOW
OLD-OLD-VERY OLD ,
BECAUSE THEY START TO SELL IN THE YEAR 2009 -
THE NEW-NEW-VERY NEW AURIS 2009 -
up to 132 hp ALREADY.
AURIS2008 ( The OLD Auris)
ΑΥΤΟ ΕΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΣΤ!!!
Ο σκοπος μου δεν ειναι να βλαψω την εταιρια σε καμια περιπτωση ομως η εταιρια με την πολιτικη της βλαπτει ολους εμας τους πελατες της....ελπιζω να προβλεψει κατι και για τους παλιους κατοχους του παλιου ΑΟΥΡΙΣ...