Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
04-01-10, 13:35
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
1) Δεν δεχομαι απο κανενα να μου πει τι να κανω με το παιδί μου. Εγω το παιδί μου θα το μεγαλωσω να μη βαλει τσιγαρο στο στόμα του όπως δεν έβαλα ποτέ και εγώ.
|
Σωστος στο οτι δεν δεχεσαι κανεναν Μιχαλιο να σου λενε τι να κανεις,πιστευω οτι το κανουν απλα απο ευγενεια και στο λενε αυτο οπως θα στο ελεγα κι εγω απο κοντα μεσα σε καφετερια,πρωτον το παιδευεις χωρις λογο γιατι δεν ειναι μερος για παιδια και δευτερον θα κλαιει αν παιδευεται και θα ενοχλει τον κοσμο που πηγε για καφε και να ηρεμησει (πες μου οτι ποτε δεν σου εχει τυχει τωρα πριν κανεις δικο σου παιδι να ενοχληθεις απο καποια οικογενεια που εκλαιγε ασταματητα το παιδακι τους σε καφετερια η ταβερνα... ) οπως εσενα σε ενοχλει το τσιγαρο καποιους αλλους τους ενοχλει το κλαμα.
Στο οτι θα το μαθεις να μην καπνιζει τα ελεγαν κι αλλοι....αυτο δεν μπορεις να το ξερεις απο τωρα,σου ευχομαι να μην καπνισει ποτε αλλα οι παρεες δεν ξερεις πως θα ειναι και πως θα τα φερει η τυχη του στο τσιγαρο. Μην μου πεις οτι θα το σαπισεις στο ξυλο αν βαλει τσιγαροι στο στομα του κτλ κτλ κτλ αν ειναι να γινει θα γινει.
|
|
04-01-10, 13:48
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αν και καπνιστης, εχω να πω τα εξης:
Ο νομος κατα του καπνισματος δεν ειναι για να καταπολεμησει και να περιθωριοποιήσει τους σημερινους καπνιστες αλλά για την αποφυγη δημιουργιας νεων καπνιστων στις γενιες που ερχονται.
Ο νομος θελει να υποδειξει στις νεες γενιες οτι το καπνισμα βλαπτει, περιθωριοποιεί και αποξενώνει το ατομο απο το υπολοιπο κοινωνικο συνολο.
Δεν ειναι τυχαιο οπου στην τηλεοραση και στο κινηματογραφο εχει απαγορευτει στους ηθοποιπους να καπνιζουν και αν γινεται αυτο συμβαινει μονο σε ρολους του "κακου". Το ειχα πρωτοδιαβασει οτι ειχε συμβει στο X-Files, οπου μονο ο κακος καπνιζε (αν και ο ηθοποιος ηταν φανατικος αντικαπνιστης και καπνιζε ψευτικα τσιγαρα που εβγαζαν καπνο μονο απο μπροστα).
Πιστευω οτι κανενας γονιος-καπνιστης θελει να καπνισει το παιδι του.
Το θεμα ειναι οτι στην Ελλδα ειμαστε φανατικοι καπνιστες και η απαγορευση θα δημιουργησει πολλα οικονομικα προβληματα σε ιδιοκτητες καφετεριων, μπαρ, κλαμπ, εστιατοριων κλπ και ισως θα επρεπε το 70τμ που επιτρεπει ο νομος για αποκλειστικο χωρο καπνιζοντων να ηταν καπως μεγαλυτερο.
Αλλά... ειμαστε τυχεροι που η χωρα μας εχει ηλιοφανεια και σχετικα καλο καιρο ολο το χρονο και ετσι μπορουν οι καπνιζοντες να απολαμβανουν το καφε τους, το φαγητο τους σε εξω τραπεζακια χωρις μεγαλη επιβαρυνση για την δημιουργια αυτου του χωρου για τους ιδιοκτητες.
σχετικα λινκ
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE...AC%CE%B4%CE%B1
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...9&lngDtrID=244
http://www.neahygeia.gr/page.asp?p=430
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TOLIS EE80 : 04-01-10 στις 22:21.
|
|
|
|
04-01-10, 13:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Γιάννη, δεν μπορώ να καταλάβω τι κακο παραδειγμα θα παρει ενα παιδάκι αν δει τον πατερα του και τη μανα του να πινουν καφε σε ενα τραπεζακι. Και στο σπιτι καθομαστε και πινουμε καφε μπροστα του. Δεν πηγα σε κανενα καταγωγι μπιλιαρδάδικο της μαφίας. Στην κεντρική πλατεία του χωριού πηγα, λουσμένη απο το φως και οι παρεες ηταν νεαρα ατομα σαν και εμας, και φυσικά παππουδες του χωριού. Υπαρχει κατι κακο σε αυτο που δεν καταλαβαινω? Πραγματικά θελω να καταλαβω.
Οσον αφορα αυτο που λες για το αν το παιδί θα καπνισει, συμφωνω απόλυτα οτι αν ειναι να γινει θα γινει. Δεν ξερεις ουτε ποιος μπορει να τον επηρεάσει μεγαλώνοντας ουτε τι αποφασεις θα παρει. Δεν πρεπει ομως να κατσω με σταυρωμένα χέρια και να αφησω το θεμα στην τυχη του. Μπορω να κανω εγω ό,τι μπορω για να του εξηγησω τι συμβαινει και τα προβληματα που προκαλει συν οτι θα εχει ενα πολυ καλο και ισχυρό ζωντανο παραδειγμα, δλδ τους γονεις του, που δεν καπνιζουν ωστε να τον επηρεάσω στο μεγαλυτερο δυνατό βαθμό. Τωρα, αν παει στραβά το θεμα, τουλαχιστον εγω θα εχω την συνείδηση μου ήσυχη ότι αυτο που επρεπε να κανω το εκανα.
@ Tολης
Πραγματικά χαιρομαι παρα πολυ που το βλέπεις ετσι το θέμα.
|
04-01-10, 14:56
|
banned
|
|
|
|
Εγω εδωσα μια φιλικη συμβουλη σαν πατερας 3 παιδιον που ειμαι.
Ποτε δεν κάπνιζω μπροστα τους, ουτε μεσα στο σπιτι, και ποτε δεν τα πηρα όταν ήταν μωρα να γυρνάμε σε καφετεριες και μπαρακια.
Ειμαι όμως κατα στο να μπαινη ο καθε "ευεξαπτος" σε ενα μαγαζη με 100 ατομα που καπνιζουν ολοι, και να λεη, μην καπνίζτε οι 100, γιατι ενοχλειτε τον εναν, τον μεγάλο, τον σπουδαιο, εμενα.
Ε οχι ρε παιδιά, να παη σπίτι του.
Από κει και περα, καθένας μεγαλονει όπος θελη το παιδι του, κι οπος καλιτερα νομιζει, κι αυτο να κανης κι εσυ καλε μου φιλε.
αλιμονο.
|
04-01-10, 15:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Ρε παιδιά, δεν έχω αντίρρηση. Καπνίστε και 2 τσιγάρα ταυτόχρονα. Εγώ όμως πρέπει να το αναπνέω? Έχω πάει σε μπουζουξίδικο και μπροστά μου κάπνιζαν ταυτόχρονα και τα 6 άτομα του άλλου τραπεζιού! Έλεος! Σε κλειστό χώρο το τσιγάρο μου δημιουργεί κάψιμο στη μύτη και δάκρυα.
Και το κορυφαίο για όσους δε το ξέρουν: Ο παθητικός καπνιστής είναι χειρότερα από τον κανονικό. Και δε το λέω εγώ, το άκουσα από Διευθυντή Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, που βλέπει 2000 πτώματα το χρόνο...
|
|
|
|
04-01-10, 15:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Telidis
Ποτε δεν κάπνιζω μπροστα τους, ουτε μεσα στο σπιτι, και ποτε δεν τα πηρα όταν ήταν μωρα να γυρνάμε σε καφετεριες και μπαρακια.
|
Επιμένεις με τα μπαράκια... Οκ... Στου κουφού την πόρτα, παρε την πορτα και φυγε...
Και οσον αφορα οτι δεν καπνιζεις μπροστα τους, σε πληροφορω οτι ειναι μηδαμηνο. Οταν (και αν) καποιο απο τα παιδιά σου αρχισει το καπνισμα, με τι λογικη θα γυρισεις και θα του πεις πως ειναι ανθυγιεινό αυτο που κάνει και οτι καλο ειναι να το κόψει? Θα γυρισει φυσικά και θα σου πει ότι αν εισαι τοσο εξυπνος και οτι το καπνισμα κανει κακό να το κοψεις πρωτα εσυ... Με λιγα λογια θα εισαι πλεον αναξιόπιστος για την συγκεκριμενη συμβουλη και σιγουρα θα εχεις δωσει και το "κακο" παραδειγμα. Αλλα, λογικα πιστευω πως δεν προκειται να κανεις και καμια μεγαλη φασαρια αν το παιδι σου αρχισει το καπνισμα, ε?...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Telidis
Ειμαι όμως κατα στο να μπαινη ο καθε "ευεξαπτος" σε ενα μαγαζη με 100 ατομα που καπνιζουν ολοι, και να λεη, μην καπνίζτε οι 100, γιατι ενοχλειτε τον εναν, τον μεγάλο, τον σπουδαιο, εμενα.
Ε οχι ρε παιδιά, να παη σπίτι του.
|
Μονο το σπιτι εχει μεινει πλεον για εμας τους μη καπνιστες. Ολοι εκει συνηγορείτε. Ολοι εσεις οι υπερασπιστες της ελευθερίας δικαιωματων, και οι αντίθετοι σε απαγορευσεις κτλπ κτλπ εισαστε οι πρωτοι που "φυλακιζετε" μεσα στα σπιτια τους μια μερίδα υγειών ανθρώπων. Ωραία τα λες...
Επίσης, οποιος δλδ κοιταει την υγεία του και την υγεια του παιδιού του ειναι ο "μεγαλος", ο "σπουδαιος", "ο ένας" κτλπ..
Οκ, το δεχομαι φιλε μου. Ειμαι σπουδαιος!
Εγω αντιθετα πιστευω πως αυτος που δεν κοιταει την υγεια του, δεν κοιταει την υγεια των παιδιων του και δεν σεβεται τον συμπολιτη του είναι "ο μικρός", "ο αναξιος αναφορας" και "ο τελευταιος". Επίσης θα συμπληρωσω πως ειναι και ο "τσαμπα μάγκας". Γιατι αν ζουσαμε σε ενα ευνομούμενο κρατος δεν θα ελεγε κανεις αυτες τις μαγκιες του στυλ "να πας σπιτι σου αν δεν γουσταρεις την τσιγαρίλα". Θα ετρωγες το προστιμο εσυ, θα ετρωγε το προστιμο ο μαγαζάτορας και μετα θα βλέπαμε ποιος θα γουσταρε τι...
Να παει σπίτι του αυτός που ενοχλει, αυτος που προκαλεί κακό, αυτός που δεν σεβεται τον διπλανο του... Κατανοητό?
Δυστυχως υπαρχουν αυτα τα μυαλά και, ακόμα χειρότερα, υπάρχει αυτο το μπ...λο το κρατος που επιτρεπει σε αυτα τα μυαλά να περνάει το παράλογο δικό τους και για αυτο η Ελλαδιτσα εχει καταντησει έτσι...
Ζουμε στην χωρα που αυτος που εχει δικιο και ζηταει το αυτονόητο να θεωρείτε ευέξαπτος και να τον ειρωνεύονται...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 04-01-10 στις 15:24.
|
04-01-10, 16:12
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Υπαρχουν και άλλοι ευέξαπτοι, μοναδικοί, μεγάλοι και σπουδαίοι που πρεπει να πανε σπιτι τους...
http://troktiko.blogspot.com/2010/01...post_2480.html
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 04-01-10 στις 16:19.
|
04-01-10, 17:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παραλογο ξε-παραλογο εφοσον γινει νομος να απιτηθει απο ολους να τον σεβαστουν!
Ακου λεει οποιος δεν καπνιζει να παει σπιτι του.
Ποιος το εχει δει γραμμενο αυτο?
Εγω ενοχλουμαι και εφοσον ενοχλουμαι ο αλλος ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να το κανει.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
04-01-10, 17:07
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εαν ειναι να μαλωσουμε και να χαλασουμε τις καρδιες μας για το κωλοτσιγαρο εγω δεν ξαναγραφω.Εμενα δεν με ενοχλει και και εαν βγαινουν φουγαρα απο ενα μαγαζι.Απλως δεν θα παω σε εκεινο και θα βρω ενα που να με σεβεται.Αλλα δεν το θεωρω αναφεραιτο δικαιωμα οπου παω να μην καπνιζει κανενας.Το θεωρο ρατσισμο.Σιγα μην ζητησω και να ιονιζει την ατμοσφαιρα.
Εγω απλως εχω μια φιλοσοφια στην ζωη μου. Να αποφευγω οτι με ενοχλει οτι με χαλαει και οσο ειναι δυνατο τις αντιπαραθεσεις.
Προφανως εαν καποιος με ενοχλει σε μια καφετερια, ειτε επειδη καπνιζει σαν φουγαρο, ειτε γιατι ειναι ο ενας και μοναδικος γ@μι@ς και μπαλαμουτιαζει το τσουλι μπροστα και χαλει την αισθητικη, φευγω.
|
|
04-01-10, 17:30
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Σε κατανοω ρε συ Ηρακλή. Και εγω αυτης της αποψης ειμαι, και για αυτον τον λογο βγαινω σπάνια και κοιταω να αποφευγω τετοια μερη.
Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει πια μερος για εμας τους μη καπνιστες. Σε ολα τα μερη που θα πας γινεται τεκές. Καφετεριες, μπαρ, εστιατορια, ταβερνες, δημοσιους χωρους, δημοσιες υπηρεσίες, λεωφορεία, κλαμπ, μπουζουκια κτλπ κτλπ κτλπ
Δεν υπαρχει κανενας σεβασμος και αν ζητησεις και το λογο θα σου πουν "να πας σπιτι σου"...
Καλώς ή κακώς δεν ειναι ρατσισμός να ζητας να ειναι καθαρη η ατμοσφαιρα όπου πας. Ρατσισμος ειναι αυτο που συμβαινει τωρα! "Εισαι μη καπνιστης? Σπιτι σου αμεσως!"
Μην ξεχνάτε οτι το τσιγαρο κανει κακό στην υγεία! Δεν ειναι θεμα ουτε αισθητικής, ούτε μαγκιάς για αντιπαραθεση, ούτε οπαδισμού, ουτε τιποτα παράλογο. ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. τελεία και παυλα. Και ειδικά οι παθητικοι καπνιστες παθαινουν χειροτερο κακό.
Από εκεί και πέρα το να απαιτησω απο τον άλλο να μην μου καταστρεφει την υγεία μου, δεν νομιζω οτι ειναι ρατσιστικό... Καλα δεν τα λεω...?
Υ.Γ.: Γιατι στα αεροπλανα ολοι τηρούν την απαγορευση? και μιλαω για αεροπλανα γεμάτα Ελληνες... Εκεί δεν εχει μαγκιες του στυλ: "εμεις ειμαστε 100 που καπνιζουμε οποτε αν ενοχλησε εσυ ο ένας, ο μοναδικος, ο σπουδαιος, ο μεγιστοτεραστιος ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ"...?
Που ειναι οι μαγκιες, η ελευθερία, τα δικαιωματα και δεν ξερω και εγω τι αλλο σκαρφιζονται...? Εκεί γιατι το κοψανε ΜΑΧΑΙΡΙ χωρις πολλά πολλά?
Ελπίζω να καταλάβατε τι θελω να πω...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19674301 seconds (84,64% PHP - 15,36% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:36. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|