Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 192
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Δυστυχώς μάλλον θα χρειαστείς πλεξούδα, το διάγραμμα τι το θες? έχω τις φύσες της ECU αλλά μπορεί ανάλογα τον εγκέφαλο να είναι μερικά πινάκια σε άλλες θέσεις, τουλάχιστον έτσι μου έχει τύχει στον 4E-FTE που έχω εγώ.
Eπειδή αυτά που θες δεν τα βρίσκω αλλού μπες με έναν ftp client όπως είναι ο Filezilla που είναι free open source στο ftp://nikiforos.ath.cx port 21 username + password = awmn και κατέβασε το toyota corolla E11 manual.pdf εκεί μέσα έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! ο server είναι ανοιχτός μόνο απογευματινές ώρες.
Νικιφορε καλησπερα, δεν εχω καταφερει να βρω το Link που μου εδωσες ανοιχτο ακομη. Βρηκα πλεξουδα κινητηρα και την περασα. τωρα το μονο που μενει ειναι να παντρεψω την πλεξουδα του κινητηρα με τη πλεξουδα του αυτοκινητου, εκει ειναι που χρειαζομαι το ηλεκτρικο σχεδιαγραμμα του e11 με 4EFE
Δύναμη Σεβασμού: 1033
Δεν τα έχω δει καπου αλλου ξαναδοκίμασε απογευματινές ώρες! (17:00-23:00) καθημερινές και σήμερα και αύριο, όχι βράδυ αργά και όχι πριν το απόγευμα γιατί το pc δεν είναι συνέχεια ανοιχτό! είναι μεγάλο το αρχείο και δεν μπορώ να τα στείλω με άλλον τρόπο!
Καλησπερα, τελικα προεκειψε ποβλημα και ο ηλεκτρολογος μου δε θα μπορεσει να κανει τη μετατροπη, μηπως ξερετε καποιο ηλεκτρολογο που να εχει κανει τη μετατροπη για να παω?
Μου ειπαν για Θεσσαλονικη 2 ηλεκτρολογους θα μιλησω αυριο το πρωι μαζι τους και βλεπουμε, απλα ηθελα να μαθω αν υπαρχει κανεις (στη θεσσαλονικη) που να εχει κανει τη μετατροπη θα ειναι ποιο ευκολο