Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
18-11-09, 23:19
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Πασχαλη μπορεις να μου στειλεις απο το igo 8.3 με τους χαρτες???
Αυτα που χρησιμοποιεις και συ θελω να ξερω οτι δουλευει..
20-11-09, 10:12
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από niknik
Προς το παρών το Destinator για μένα είναι μονόδρομος από άποψη χαρτών.
Μέσα στο 2010 όμως οι εξελίξεις θα το προλάβουν και θα το προσπεράσουν.
Για να μιλάμε και με όρους αυτοκινητιστικούς
|
Μονοδρομος ήταν μεχρι και πριν ενα χρονο. Τωρα δυστηχως τα πραγματα αλλαξαν......(για το καλο μας βεβαια )
|
22-11-09, 21:30
|
|
Moderator
|
|
|
|
Βρε σεις ετούτο το GPS έχει πολλές δυνατότητες. Βρήκα ενα menu χτές απο το navimania.gr που πρότεινε ο agapiou233 το εγκατέστησα μέσα και έγινε κορυφαίο. Πέρα απο Destinator κάνει και τα εξής τώρα: Παίζει ταινίες όλων των φορμάτ συγκεκριμένα μορφής avi που μας ενδιαφέρει με υπότιτλους, μουσική τύπου mp3, εικόνες κτλ κτλ. Μόλις το corollaki μου εκτός απο GPS απέκτησε και μια 4,3'' οθόνη προβολής ταινιών??? Λέω εγώ τώρα! Κορυφαίο!! Δεν ήξερα οτι έχουν τέτοιες δυνατότητες!
|
22-11-09, 21:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Στέλιο, αν ψαχτείς έχει και άλλα! Μπορείς να βάλεις και μενού vista! Εγώ πάντως για το δικό μου, έχω κατεβάσει κάποια θέματα background!
Στέλιο, εδώ θα βρεις και pois για το gps σου!
http://index.pois.gr/
|
22-11-09, 21:58
|
|
Moderator
|
|
|
|
Ναι αυτό το Vistalite menu έβαλα! Αν δεν το έχεις περάσει στο συστήνω ανεπιφύλακτα. Καλά μιλάμε κορυφαίο έτσι? Μ'αρέσει και το κοντέρ που έχει με ψηφιακή-αναλογική ένδειξη ταχύτητας οχήμτος πολύ καλό! Στο άλλο site που προτείνεις έχει POI πιο ενημερωμένα απο αυτά που έχει το δικό μου μέσα?
|
22-11-09, 22:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Τα pois του gps τα έχει κάνει η ngi. Τα pois που έχει η σελίδα που σ' έστειλα τα φτιάχνουν παιδιά που απλά γουστάρουν και ξέρουν! Και φυσικά είναι πιο ενημερωμένα! Απλά βάλε όποια θες, και κράτα και της ngi! Έχει οδηγίες πως να τα περάσεις! Αντιγραφή-επικόλληση κάνεις!
|
22-11-09, 22:08
|
|
Moderator
|
|
|
|
Ευκολο ακούγεται θα το δοκιμάσω κι αυτό ευχαριστώ! Το εχεις βάλει στο δικό σου το Vistalite?
|
22-11-09, 22:27
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Όχι δεν το έχω βάλει! Έχω το κανονικό menu! Απλά έχω ένα άλλο που το τριγωνάκι το δείχνει σαν ferrari, και το βράδυ έχει και φώτα! Έψαξα για corolla, αλλά μόνο Rav4 βρήκα!
|
22-11-09, 22:32
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233
Όχι δεν το έχω βάλει! Έχω το κανονικό menu! Απλά έχω ένα άλλο που το τριγωνάκι το δείχνει σαν ferrari, και το βράδυ έχει και φώτα! Έψαξα για corolla, αλλά μόνο Rav4 βρήκα!
|
Καλό κι αυτό, μην βλέπετε που οδηγάω την corolla σήμερα, έχω τη Ferrari σπίτι, αν δε με πιστεύετε δείτε και το GPS...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
GPS mls destinator 4800a |
nvrkp streetracing |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
9 |
15-08-11 19:00 |
Page generated in 0,16515088 seconds (82,22% PHP - 17,78% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:48. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|