Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
GPS Destinator |
|
14-11-09, 10:33
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
GPS Destinator
Εχω απο καιρό σταμπάρει ένα GPS μάρκας MLS Destinator για να αγοράσω, μήπως το έχει κανείς, γνωρίζει κανείς αν τα χαρακτηριστικά του είναι καλά γιατί είμαι ψιλοάσχετος? Εχει 169 ευρώ και είναι αυτό:
|
14-11-09, 15:58
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Στέλιο, υπάρχει ένα site που πιστεύω θα σε βοηθήσει!
www.navimania.gr
|
14-11-09, 16:46
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καστέλλα
|
|
To Destinator έχει τους καλύτερους χάρτες ακόμα (για Ελλάδα) αλλά το interface του θεωρείται ξεπερασμένο.
|
14-11-09, 20:20
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233
|
Κατατοπιστικό το site και το βάζει σε καλή μοίρα το 4800Α που θέλω να πάρω.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από niknik
To Destinator έχει τους καλύτερους χάρτες ακόμα (για Ελλάδα) αλλά το interface του θεωρείται ξεπερασμένο.
|
Δηλαδή ??
|
14-11-09, 20:44
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Με αυτό ακριβώς το μοντέλο ανέβηκα την περασμένη εβδομάδα μέχρι την Ουρανόπολη Χαλκιδικής. Όχι πως δεν ήξερα το δρόμο αλλά ήθελα να το τσεκάρω. Επειδή δεν θέλω να μακρυγορώ....στο προτείνω ανεπιφύλακτα!
Εάν μπερδευτείς και του ενεργοποιήσεις την σύντομη διαδρομή, είναι ικανό να σε περάσει μέσα απο στρούγκες προκειμένου να σε φτάσει στον προορισμό σου. Τρομερή ενημέρωση και στο οδικό δίκτυο συνεχής ειδοποίση ραντάρ με χαρακτηριστικό ηχητικό μύνημα "ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ".
14-11-09, 21:04
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45
Με αυτό ακριβώς το μοντέλο ανέβηκα την περασμένη εβδομάδα μέχρι την Ουρανόπολη Χαλκιδικής. Όχι πως δεν ήξερα το δρόμο αλλά ήθελα να το τσεκάρω. Επειδή δεν θέλω να μακρυγορώ....στο προτείνω ανεπιφύλακτα!
Εάν μπερδευτείς και του ενεργοποιήσεις την σύντομη διαδρομή, είναι ικανό να σε περάσει μέσα απο στρούγκες προκειμένου να σε φτάσει στον προορισμό σου. Τρομερή ενημέρωση και στο οδικό δίκτυο συνεχής ειδοποίση ραντάρ με χαρακτηριστικό ηχητικό μύνημα "ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ".
|
Μέσα απο στρούγκες...χαχαχαχαχα καλό!!! Υπάρχει επιλογή για σύντομη διαδρομή δηλαδή έτσι? Λες αν μπερδευτείς όμως και του βάλεις σύντομη, γιατί τι άλλη διαδρομή έχει ας πούμε? Ρωτάω γιατί δεν είχα ποτε μου GPS. Και αυτό για τα ραντάρ το διάβασα στα χαρακτηριστικά του αλλά δεν το πίστευα ρε συ.
|
14-11-09, 21:17
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
To destinator απο τις παλιές του εκδόσεις, όταν του επιλέξεις τον προορισμό σου, στο τέλος σε ρωτάει αν θες σύντομη ή γρήγορη διαδρομή. Στην πρώτη περίπτωση ειδικά όταν είσαι επαρχία χρειάζεσαι χωρίς υπερβολές τζιπάκι και πολλές φορές τανκ. Δεν κάνω πλάκα. Στη δεύτερη περίπτωση σε πηγαίνει απο εθνικές οδούς, λεωφόρους και γενικά οτι γρηγορότερο οδικό δίκτυο. Στην έκδοση 7 που έχω εγώ δεν ήταν ενημερωμένο με την εγνατία οδό και εκεί τα έχασε (όταν το είχα χρησιμοποιήσει σε παρόμοιο ταξίδι πέρυσι). Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει την έκδοση 8 μέσα και έχει πλήρη ενημέρωση μέχρι και τη λίμνη Βόλβη όπου και έστριψα.
14-11-09, 21:41
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Το destinator 8 έχει άλλο χάρτη από το destinator 7? Ρωτάω, γιατί κοντεύει χρόνος από τον τελευταίο χάρτη που έβγαλε η ngi για το mls.
|
14-11-09, 21:51
|
|
Moderator
|
|
|
|
Απο οτι είδα στο site της navimania ο τελευταίος χάρτης που κυκλοφορεί είναι αυτος: GR 2009.V.40054
|
15-11-09, 12:03
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Στέλιο μη βιαστείς να πάρεις gps, γιατί καινούριος χάρτης έχει να βγει κοντά ένα χρόνο. Πρόγραμμα άλλαξε, από destinator 7 σε 8. Οπως διαβάζω και στο navimania.gr, ο τελευταίος χάρτης λέγεται 2008.Q4.115.EL και βγήκε 07/01/09. Αυτόν έχω και εγώ, και κάποια σημεία στη Εγνατία δεν τα έχει. Αν είσαι γραμμένος στο site, κάνε μια αναζήτηση για το gps που σε ενδιαφέρει. Ο χάρτης που αναφέρεις πρέπει να είναι μια μετονομασία της mls. Και εγώ δε τα ξέρω, απλά γράφω τι διάβασα στο site από γνώστες του αντικειμένου.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
GPS mls destinator 4800a |
nvrkp streetracing |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
9 |
15-08-11 19:00 |
Page generated in 0,16783190 seconds (82,95% PHP - 17,05% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:44. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|