Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από παντελης 20v
αμα θες καλο ραψημο,να φωναξο το φιλο μου το σωτηρακι stroked-up....να βγαλουμε και κανενα φραγκο...παντος μου αρεσει που εισαι στο κορολλα κλαμπ..να γραφτο και εγω sto lancia ..
|
Διαβασε αν θελεις προσεχτικα γιατι θα ναι το τελευταιο μου ποστ στο θεμα...
....να με ραψει γνωστος σου δεν μπορει......γιατι και μενα ειναι κολλητος του καραφλα(Δημητριαδης)......ο Χατζαρας....οποτε δεν νομιζω να ερθει το σταρλετ.........
Φανταζομαι οτι μπορεις να καταλαβεις,τι παιδικο και βλακωδες ειναι να χρησιμοποιεις αλλους οταν εσυ δεν μπορεις........και ποιος την εχει μεγαλυτερη......κτλ........
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡ.....ΕΝΩ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ......μετα ενω εσυ ηθελες ΔΟΚΙΜΗ........ μετα ΠΑΤΗΜΑ......μετα ΚΟΝΤΡΑ.....μετα ΛΕΦΤΑ και στην τελικη οταν ειδες οτι δεν.....το γυρισες ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ........μπραβο.......για το πληκτρολογιο τα λες καλα!!!
Εχω μια απορια......
(Εισαι ο Παντελης που μπαινει και dragster?????)
Απο μενα εισαι ευπροσδεκτος και συ και οι αποψεις σου σε οποιοδηποτε κλαμπ.......δεν νομιζω να ειναι απαραιτητο,να εχεις τα αναλογα αμαξια για να γραφεσαι στα Κλαμπ.......μονο στο Εβο σου ζητανε......αριθμο πλασιου ........λες και ειναι το ΚΤΕΟ!!!!!!!!
Ρωτησες αν εγω εχω για δευτερο τογιοτα η αν ειχα?????
Και επειδη συμπαθω τα παιδια και περναμε καλα εκατσα?????
Η μεγαλη μου συμμετοχη και εμπειρια........μ εμαθαν παντα να μιλαω με επιχειρηματα.........να ΚΡΙΝΩ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ......ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ!!!!!!!!
Ελπιζω να καταλαβεις το λαθος σου........
Με το Χαρος η το Χαροςτζακ.....θα με βρεις παντου......
under-ground.........moderator
dragster........
corolla.......
Sierra.....
Lancisti......
Integrale......
Cabrio.......
Renault......
Uno.....
Punto gt.....
Να ρθεις, να δεις τι θα πει φιλοξενια και αντικειμενικοτητα!!!!!!
(Δεν ειναι ειρωνικο σχολιο,ουτε υπονοουμενο......το εννοω)
Και δεν εχω παραπονο απο το κλαμπ αυτο εδω.....αλλιως δεν θα μουν εδω!!!!!!!
Για μενα το τελος μπαινει εδω..........μπορεις να πεις οτι θες.........δεν θα σχολιασω........!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GF0Mvbl_wnc
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από παντελης 20v
και μην μιλας για ασπροπυργο ξερω πολλυ κοσμο εκει...
|
Τρομαξα τωρα........
Σε περιμενα και οχι με τον τροπο που υποννοεις εσυ.........απλα για να κανουμε τις συγκρισεις μας........εγω τωρα γυρισα απο την πιστα.......ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ!!!!!!
ΕΤΡΕΧΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΤ.....ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΙΕΡΡΑ ΚΛΑΜΠ(δεν μου το απαγορεψαν).......ΡΩΤΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!
Οποτε θα σε περιμενω Πατρα,οποτε αγαπας.......!!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
ρεεε..ηρεμησε λιγο και εσυ..γιατι εισαι ετσι επιθετικος χωρις να υπαρχει λογος..?
παντως.. γιατι δεν σε εχουμε μπαναρει..δεν εχω καταλαβει ακομα
τοσο καιρο εισαι στο φορουμ και ακομα δεν εχεις μπει στον σωστο δρομο(να παρεις τουοτα )
εγω παντως δεν μπαινω στην διαδικασια να σχολιασω κατι γιατι ο καθενας λεει τα τα δικα του και εχουν εμπλακει και αλλες 10 μαρκες-μοτερ..
|
Καλησπερα ρεεεε........ισως καποτε μπω και γω στο σωστο δρομο.....
Δεν ηταν ετσι το θεμα..για αλλα μοτερ μιλαγαμε και μετα ο καθενας ειπε τα δικα του.....απλα καποιοι το πηραν πατριωτικα......αλλωστε απλα αμυνθηκα......η επιθεση μου ειναι αλλιως!!!!!!!
Φιλια πολλα.........
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou
Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που ντρέπομαι που είμαι γραμμένος στο club. Τι να πω. Σοβαρότης μηδέν...
|
Αυτο ξαναπεστο........!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V
Αφου πεσαμε να το φαμε το παιδι πως να μην ειναι κ λιγο επιθετικος? Οσο για τον σωστο δρομο δεν νομιζω να καταφερεις να αλλαξεις δρομο σε εναν ιδιοκτητη Lancia Integrale... Ακομα κ γω εχω κανει υγρα ονειρα με Integrale HF. Εχει κ ο Ιταλος τις χαρες του... Ειναι σαν να λες σε καποιον με celica-gt4 να αλλαξει κ να παρει Punto... Χωρις να υπονοω κατι για τον Γιαννη με το Punto. Μην ανοιξουμε αλλον γυρο...
|
Σ ευχαριστω.......τα ειπες ολα......
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikcarina
Ειλικρινά εάν ήξερα τι θα γινόταν με αυτά που έγραψα δεν θα τα έγραφα...
Λυπάμαι πολύ που πήρε τέτοιες διαστάσεις το θέμα...
|
Δεν φταις εσυ,,,,,,κακες σκεψεις υπαρχουν .........οχι κακες λεξεις!!!!!!