Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Ο μπαρμπαρης δεν φοράει 20v αλλά το 1600 16v με 4τραπετάλουδο.
|
Στον Παντελη πες το.......!!!!
Παντελη τι λες εσυ?????
Συμφωνεις??????
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος
koita να δεις φιλε επειδη βλεπω οτι το τραβας πολυ και δεν εχω ορεξη,εχω μπει σε 24 20v και παλι καλα που εχεις εσυ καλη επαφη με την βελτιωση και μας μαθαινεις καποια πραγματα.....τι να πω εδω μεσα εχουμε ξεφυγει εντελως ο καθενας γραφει οτι θελει...
|
Δεν τραβαω κατι και αν δεν εχεις ορεξη μην γραφεις........
Φυσικο ειναι να γραφει ο καθεις οτι θελει.......ακομα Δημοκρατια εχουμε.....
Για τα 20βαλβιδα εχω και επιφυλαξεις,ισως να εχεις και καποιο δικιο.......για τις βελτιωσεις παντως σιγουρα μπορω να σε μαθω πολλα!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από παντελης 20v
(xaros)πριν μας εκανες συγκριση ραλλυ με κορολλα ,τωρα λες 100 κιλα ποιο ελαφρυ το starlet,χαχα,,,το κορολλα ειναι 1100,το ραλλυ ειναι 920 κιλα..παντα το βαρος παιζει μεγαλο ρολο..εχω και ενα φιλαρακι που εχει κανει το κορολλα αδειο τελειος μαμα ειναι το μοτερ δεν φανταζεσε πως παει ,ενα θα πω ανοιξε με σιερρα cosworth 210 hp τον εκανε να ιδρωση για το περασει...αμα θες να σου φυγει και η απορεια να κανουμε συνταση μετο lancia σου...
|
Το ραλυ ειναι 980 κιλα.......και αν κοιταγες καλυτερα τα ποστ θα βλεπες οτι το αναφερω.........οτι εχει σημασια η καροτσα.......
Το Λαντσια σε ενημερωνω ειναι 400 αλογα.....μπορουν τα παιδια απο Πατρα να στο επιβεβαιωσουν......επειδη σε βλεπω ανετο και κανεις εσυ την προκληση....οποτε θες ελα Πατρα να σε ραψω!!!!
Και επειδη ειδα οτι ιδρωνουν τα κοζι......ελα Ασπροπυργο αυριο 11-12 το πρωι(ζητα τον Χαρο)......με το Κορολλα που λες φυσικα και καποιο θα σου βρω να πατησεις, απο αυτα που θα ναι μαμα!!!!!!
Αυτα απο μενα....δεν θα υπαρξει συνεχεια......νομιζω ημουν ξεκαθαρος και
σωστος.....αντιθετα με εσας που δεν βλεπω να εχετε την ιδια διαθεση.....τεσπα.......καλη καρδια!!!!
Νυχτα καλη......παω για ποτακι!!!!!!