Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από XAROS
Τουλαχιστον υπερβολικα τα λεγομενα σου........το μοτερ απο το TS ειναι μακραν καλυτερο.........εχω οδηγησει 4 διαφορετικα 20βαλβιδα(με διαφορετικα καπακια) σε διαφορετικες καροτσες.......μακραν η μεγαλυτερη αποτυχια........το μονο φοβερο και απιστευτα καλο που εχουν καποιες εκδοσεις ειναι το κοντο και μπλοκε σαζμαν του!!!!!!
Απλα επιτυχια.......αλλα μεχρι εκει......!!!!!!!
|
Υπερβολικο μπορει ΑΛΛΑ περε ως περα αληθινο!
Οπως λεει και ο MARMEL ριχνει ξυλο σε αρκετα δυνατοτερα αμαξια!
Τωρα για το TS δεν μπορω να πω και πολλα δεν εχω μεγαλη εμπειρια αλλα απο αυτα που εχω κατα καιρους ακουσει και απο τα χαρακτηριστικα λειτουργιας σε δυναμομετρο δεν με ενθουσιασε!
Και εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι!Εχω δυο αμεσα συκρισιμα μοτερ να αντιπαραβαλω στο TS ,το 1.8 Β18 (INTEGRA) και το διλιτρο TYPE R παλι HONDA ,τυχαιο δεν νομιζω!
Μην πουμε ε ειναι διλιτρο το TYPE R, απλα το συγκρινω ως ομοιας τεχνολογιας και ετος κατασκευης!
Καλα το Β18 (INTEGRA) ειναι αλλου πραγματικα!Και δεν ειναι τυχαιο που παμπολλοι παγκοσμιως τα βελτιωνουν αλλα και εδω στην Ελλαδα εχουν φτασει στα 250+ ανετα και εως 600 αλογα τουρμπισια επισης ανετα!
TS δεν εχω δει ,εγω προσωπικα τουλαχιστον,ΠΟΤΕ κατι αξιολογο ειτε ατμοσφαιρικο ειτε TURBO!
Παρολα αυτα δεν σημαινει οτι δεν ειναι και καλα μοτερ!Για ΜΑΜΑ καλα ειναι!!!
Απλα δειτε ποσα TYPE R κυκλοφορουνε εδω στην Ελλαδα ,εδω στο Βολο πανω απο 20 εχω δει και TS δεν εχω δει κανενα!Και ειναι και διλιτρα ε!
Τα συμπερασματα δικα σας!
ΥΓ!Χρηστο το Carina σου θα το επαιρνα ,θα ξηλωνα την μετατροπη ,θα την εβαζα σε STARLET κουφαρι,θα εβαζα στην Carina μοτερ 1.6 μαμα και θα την πουλουσα σε κανεναν συνταξιουχο!
Μετα το starletακι θα το εκανα μπουνια ,ξερεις εσυ(Θοδωρας,Μπουμπης και Sventalis) και μετα σε πιστα με 4 σλικια να κανω τρελλα γυρολογια και να ξεκοκαλλιζα Γιωργο απο Λαρισα και Τσερκεζο!