Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-09-12, 06:50
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 211
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Kαλα ουτε εγω τα εδωσα, δωρο μου το εκανε ενας απο ΚΤΕΟ που λεει οτι κανει δουλεια και τα εχει μετρησει στο δικο του. Επισης στους myth δειχνει να πηγαινει με 50 μιλια, δηλαδη γυρω στα 80χλμ και 1800-1900 στροφες. Δε νομιζω να πηγαινουν και πολλοι ετσι, και αντιθετως για εμενα θεωρω οτι το να πηγαινεις με τοσες στροφες με αυτα τα χιλιομετρα και σε ταξιδι δεν ειναι και οτι καλυτερο σε θεμα καταναλωσης. Να μου εγραφε 2500-3000 να ελεγα ναι, αλλα ουτε καν 2000... Επισης δεν υπολογιζουν και ενα σημαντικο παραγοντα οπως ειναι η αντισταση του αερα. Παντως εγω υποστηριζω οτι εχει καλυτερη καυση και η διαφορα θα φανει ΜΟΝΟ σε ταξιδι.. Μεσα στην πολη και ετσι οπως τους εδειχνε να πηγαινουν για εμενα δε θα δει κανεις διαφορα. Η αληθεια ειναι παντως οτι το θεωρουσα και εγω υπερβολικο αλλα εχω καταληξει οτι υπαρχουν λογιων λογιων μαγνητες. Ο δικος μου πχ για να ξεκολλησει απο τον αλλο θελει να βαλεις παρα πολυ δυναμη. Εχω δει και αλλους να ξεκολλανε πανευκολα. Οποτε ισως τιθετε και θεμα του μαγνητη για να δει καποιος διαφορα αν τελικα οντως ισχυει και δεν εχω απλα αλλαξει την οδηγικη μου συμπεριφορα. Δε λεω για το mazda γιατι ο πατερας μου ποτε δεν ετρεχε, αλλα εγω πχ δεν αντεχω ταξιδι με 110 χλμ. Τουλαχιστον 140 με 6η και 2500-3000 καπου εκει ειναι.. Σιγουρα βεβαια σε αρκετους ειναι ΚΑΙ ψυχολογικο, γιατι θα θελουν να μετρησουν ποσο θα το μειωσουν κλπ. Εγω αμα δεν παω πχ 1η-2α ταπα 3-4 φορες τη μερα δεν αντεχω, οσο ξερω οτι στο τελος του 2βδομαδου θα βαλω παλι 80-90 ευρω βενζινη. Παρ'ολα αυτα θεωρω οτι εχω αρκετα καλη καταναλωση.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-09-12, 08:10
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8 Εμφάνιση μηνυμάτων
Kαλα ουτε εγω τα εδωσα, δωρο μου το εκανε ενας απο ΚΤΕΟ που λεει οτι κανει δουλεια και τα εχει μετρησει στο δικο του. Επισης στους myth δειχνει να πηγαινει με 50 μιλια, δηλαδη γυρω στα 80χλμ και 1800-1900 στροφες. Δε νομιζω να πηγαινουν και πολλοι ετσι, και αντιθετως για εμενα θεωρω οτι το να πηγαινεις με τοσες στροφες με αυτα τα χιλιομετρα και σε ταξιδι δεν ειναι και οτι καλυτερο σε θεμα καταναλωσης. Να μου εγραφε 2500-3000 να ελεγα ναι, αλλα ουτε καν 2000... Επισης δεν υπολογιζουν και ενα σημαντικο παραγοντα οπως ειναι η αντισταση του αερα. Παντως εγω υποστηριζω οτι εχει καλυτερη καυση και η διαφορα θα φανει ΜΟΝΟ σε ταξιδι.. Μεσα στην πολη και ετσι οπως τους εδειχνε να πηγαινουν για εμενα δε θα δει κανεις διαφορα. Η αληθεια ειναι παντως οτι το θεωρουσα και εγω υπερβολικο αλλα εχω καταληξει οτι υπαρχουν λογιων λογιων μαγνητες. Ο δικος μου πχ για να ξεκολλησει απο τον αλλο θελει να βαλεις παρα πολυ δυναμη. Εχω δει και αλλους να ξεκολλανε πανευκολα. Οποτε ισως τιθετε και θεμα του μαγνητη για να δει καποιος διαφορα αν τελικα οντως ισχυει και δεν εχω απλα αλλαξει την οδηγικη μου συμπεριφορα. Δε λεω για το mazda γιατι ο πατερας μου ποτε δεν ετρεχε, αλλα εγω πχ δεν αντεχω ταξιδι με 110 χλμ. Τουλαχιστον 140 με 6η και 2500-3000 καπου εκει ειναι.. Σιγουρα βεβαια σε αρκετους ειναι ΚΑΙ ψυχολογικο, γιατι θα θελουν να μετρησουν ποσο θα το μειωσουν κλπ. Εγω αμα δεν παω πχ 1η-2α ταπα 3-4 φορες τη μερα δεν αντεχω, οσο ξερω οτι στο τελος του 2βδομαδου θα βαλω παλι 80-90 ευρω βενζινη. Παρ'ολα αυτα θεωρω οτι εχω αρκετα καλη καταναλωση.
Καλημερα...σου ξαναλεω λοιπον για τους mythbusters οτι οι ανθρωποι εκαναν ενα πειραμα...σε οποιοδηποτε ειδους πειραμα προσπαθεις να κρατησεις ολες τις συνθηκες σταθερες και να απομονωσεις τον παραγοντα που εξεταζεις ,περιοριζοντας τις παρεμβολες που μπορει να αυξησουν το ευρος σφαλματος...Στο ταξιδι που λες οτι φαινεται η πραγματικη καταναλωση...παιζουν ρολο ο συντελεστης προσφυσης....που αλλαζει ακομα και σε καθε χλμ που ρολλαρεις....πουθενα δεν ειναι ο ιδιος και αλλαζει καναλογα τις θερμοκρασιες ασφαλτου κατα την διαρκεια της μερας και με τις καιρικες συνθηκες ....επισης τα λαστιχα σου δεν ξερεις με σιγουρια αν ειναι στην ιδια κατασταση απο αποψη πιεσεων αλλα και γομας ....αυτο αλλαζει την αντισταση κυλισης κτα βουληση και επηρεαζει την καταναλωση...
Επισης σημαντικο ρολο οπως ειπες παιζει και η αντισταση του αερα .... την μια μερα μπορει να χεις κοντρα τον αερα και να ζοριζεται το αμαξι παραπανω να επιταχυνει...και την αλλη μερα να τον εχεις πριμα και το αμαξι να πηγαινει πιο ξεκουραστα ,επισης αλλοι παραγοντες ειναι οι ελαφριες κλισεις των δρομων .... ελαφριες αυξομειωσεις στο βαρος ειρε απο την σταθμη του καυσιμου ειτε γενικοτερα....κατασταση του μοτερ και αλλα πολλα....

Με ολα τα παραπανω θελω να σου πω οτι πηγαινοντας στο δυναμομετρο ολα τα παραπανω τα κρατησαν σταθερα .....μιας και κανανε απανωτες μετρησεις διαφορετικων gadget χωρις να επηρεαζεται η προσφυση,το βαρος , αντισταση κυλισης , αντισταση αερα κτλ ...ολα ηταν σταθερα ,δινοντας δυνατοτητα να δεις ποσο ωφελειται η αυτονομια χαρη στην χρηση του μαγνητη χωρις να υπησερχονται αλλες μεταβλητες που θα αλλοιωναν το αποτελεσμα ....Το ποσες στροφες θα δουλευαν δεν παιζει τοσο ρολο....τα απολυτα νουμερα θα αλλαζαν αλλα συγκριτικα παλι τα ιδια αποτελεσματα θα εβγαζαν....δηλαδη απο μηδαμινες εως απειροελαχιστες διαφορες με ή χωρις μαγνητη
Οσο για τα μιλια κτλ..... στην Αμερικη εχουν ως ανωτατο οριο ταχυτητας τα 50 μιλια...και τα τυπικα αμερικανικα αργοστροφα -χαμηλοροπα αυτοκινητα
συνηθως τα δουλευουν με 2000 και θεομακρες 5ες σε ταξιδι για μινιμουμ καταναλωση..γιαυτο και το πειραμα εγινε με σταθερη ταχυτητα στα 35 και στα 50mph που ειναι αντιπροσωπευτικες μεσες ταχυτητες

Συμπερασμα ....εγινε ενα πειραμα που απεδειξε οσο το δυνατο αντικειμενικοτερα οτι ενα αμερικανικο καρμπυρατερατο μοτερ δεν κερδιζει τιποτα απο μαγνητες ..Το δικο σου αμαξι και του πατερα σου που ειναι δυο τελειως διαφορετικα αμαξια μπορει να επωφελουνται αλλα οταν μιλαμε για διαφορες 0,5-1 λιτρου στα 100km/h και με τοσους πολλους παραγοντες να μεταβαλλονται οταν οδηγαμε στον δρομο,δεν μπορεις να ξερεις αν την μεγαλη διαφορα την εκανε ο μαγνητης ή αλλοι παραγοντες ....ακομα και η βενζινη που βαλες παιζει ρολο...ακομα και στο ιδιο βενζιναδικο να βαλεις δεν εχει καθε μερα ιδια οκτανια...οσο πιο χαμηλης ποιοτητας ειναι(δεν εννοω νοθευμενη) τοσο πιο ευκολα καιγεται αυξανοντας την καταναλωση για να παραξει το ιδιο εργο....εγω με vpower 95 βλεπω 0,5-1 λιτρο κατω την καταναλωση.... και πολυ καλυτερη λειτουργια -ευστροφια σε σχεση με τισ φτηνιαρες aegean και revoil που εβαζα....παρολο που η shell ειναι λιγο ακριβοτερη, μου κοστιζει λιγοτερο στην πραξη....αν συγκρατηθω και δεν το γκαζωσω λογω της προθυμια για ευστροφια...

Παντως μακαρι να κανω λαθος και να μην ειναι μουφα,οπως π.χ τα ελληνικα συστηματα υδρογονου...που ειναι της πλακας ....κατι ανεμιστηρακια ή κατι "typhoon" που διαφημιζανε οτι βελτιωνουν-αυξανουν την ροη του αερα στην εισαγωγη για αυξηση αποδοσης .....και στην πραξη(μετρημενα) την χειροτερευουν.....κτλ κτλ κτλ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-09-12, 09:09
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Να συμπληρωσω Γιωργο οτι τα συστηματα υδρογονου μιας και το ανεφερες για να εξηγουμαστε οι μουφες ειναι αυτα που εχουν ΜΑΖΙ υδρογονο και οξυγονο και ΟΛΑ μαζι αρκταμα σε ενα δοχειο!!! το σωστο ειναι ξεχωριστα με μεταλλικες μεγαλες πλακες και 3 δοχεια!!! σαν αυτο που εχω εγω και ο Sakis-33 τωρα. Αν θελετε μειωση καταναλωσης και αυξηση επιδοσεων και μειωση καυσαεριων βαζετε τετοιο απο εξωτερικο παει 400-500 ευρω ολα μαζι με δικια σας τοποθετηση, αλλιως υγραεριο.
Αν θελετε πειραματισμο οπως σωστα τα ειπε ο Γιωργος απο πανω εμενα δεν μου λενε κατι τα πειραματα αλλων. Για 39 ευρω και με 2 ζευγαρια νομιζω αξιζει να δοκιμασουμε. Επισης μη συγκρινουμε αμαξια Αμερικανικα που δεν εχουν καμια σχεση με τα δικα μας τεχνολογικα! Καποια στιγμη μαλλον θα βαλω αλλα εχω ακομα δοκιμες με το υδρογονο και δεν θελω να μπερδευομαι...παντως τα μαγνητακια κανουν και σε καυστηρες πετρελαιου! ευκαιρια να δοκιμασετε τωρα τον χειμωνα γιατι το πετρελαιο θα παει στα υψη!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 03-09-12 στις 09:18.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-09-12, 13:22
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Δύναμη Σεβασμού: 211
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Kαλα εννοειτε οτι η "μυξα" που φοραω εγω δε θα κανει με τιποτα τη δουλεια που κανει το υδρογονο. Ειπαμε πως αν θες να ριξεις καταναλωση η βαζεις υγραεριο και αυξανεις τα χιλιομετρα σου γιατι θα χρησημοποιεις και τα 2 η βαζεις υδρογονο.. Το μαγνητακι για εμενα οπως προειπα βοηθαει στην καλυτερη καυση της βενζινης με ο,τι αυτο συνεπαγετε και θεωρω πως επισης παιζουν ρολο τα μαγνητακια ως προς το ποσο καλος ειναι ο μαγνητης. Εμενα ηταν ενας σε κιτρινο κουτακι απο γερμανια μερια φερμενος νομιζω. Τωρα μαρκα δε θυμαμαι αλλα θα ψαξω και σιγουρα θα βρω. Πρεπει να εχουμε κανα δυο στο μηχανικο μου. Και ειχε γυρω στα 50.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-09-12, 15:03
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
http://www.top-mag.gr/index.php?opti...1-07&Itemid=57

Για οσους ενδιαφερονται να πειραματιστουν....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-09-12, 15:07
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

http://www.hlektronika.gr/forum/arch...p/t-43458.html

"...ολα αυτα τα κυκλωματα δεν ειναι απατη βασιζονται σε συγκεκριμενη λογικη και εχουν συγκεκριμενα αποτελεσματα Η αληθεια ομως ειναι οτι δεν προσφερουν βελτιωσεις στο σημειο που λενε ....και εκει ειναι η απατη .....

Η αρχη λειτουργειας σε απλα ελληνικα ειναι οτι με διαφορες μεθοδους η δουλεια του μαγνητη η του κυκλωματος με τους υπερηχους ειναι να αναδομησουντη ροη η να "βαλουν " σε καποια καλυτερη σειρα τα μορια της βενζινης ωστε να καουν πιο ευκολα και πιο σωστα ....και πραγματι το πετυχαινουν .....ομως αυτο προσφερει κατα περιπτωση βελτιωσεις μαλλον απειροελαχιστες και κατα απο διαφορες συνθηκες μπορουν αν ειναι απο 3-7% σε οικονομια και επιδοσεις ...σε καμμια περιπτωση 30%...." Δηλαδη αν εχεις 8lt/100km καταναλωση αντε στην καλυτερη να πεσεις στο 7,4-7,5lt/100km ,μικρη διαφορα που την πετυχαινεις ευκολα με πιο προσεκτικη οδηγηση και πιο τακτικη -ποιοτικη συντηρηση στο αμαξι, χωρις μαγνητες κτλ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GiWrGoS@XXX : 03-09-12 στις 15:39.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-09-12, 21:43
NikiforosGT Offline:
Moderator

Γιωργο η σελίδα που ειπες ποιο πριν δεν δουλευει! στην σελιδα στα ηλεκτρονικα ειμαι γραμμενος τωρα, οπως ειπα και πριν αν δεν δοκιμασω κατι δεν πιστευω τπτ, στην ιδια σελιδα καποιος που εχει κανει σε πολυ παλιο αμαξι δοκιμες με υδρογονο επεμενε οτι δεν δουλευει και ειχε κανει ενα καρο σαχλαμαρες με το συμπαθειο! εγω εβαλα και αλλα ειδα!!!! οποτε δεν πιστευω τπτ απο αυτα που λενε (τα αρνητικα ειδικά) αν δεν το δοκιμασω ο ιδιος! μαλιστα εχω δει (δεν θυμαμαι που) ιδιοκατασκευες με μαγνητες απο ηχεια κτλ!!! ΛΟΛ!!!! εκει ελεγαν οτι εβλεπαν διαφορες. Και κατι σχετικα με το τελευταιο, ναι μπορει αν οδηγας ποιο προσεκτικα-αργα κτλ να δεις την μικρη διαφορα αυτη εστω, αλλα γιατι να μην οδηγας ποιο ανετα και να εχεις αυτη την διαφορα με τα μαγνητακια??? ακομα και 40 και 50 ευρω να εχει αν τα δωσεις μια φορα ακομα και αν εχει διαφορα 0,5lt/100xlm αξιζει πιστευω, το θεμα ειναι πως ειναι δυσκολο οταν εχεις μικρη διαφορα να την δεις ή να την μετρήσεις! γιατι οπως εχουμε ξαναπει υπαρχουν τοσοι πολλοι παραγοντες που μπορει να μειωθει η κατανάλωση και να νομιζουμε οτι ειναι απο αυτο! πχ να οδηγαμε ποιο προσεκτικα, επειδη αλλαξαμε βενζιναδικο και εχει καλυτερη βενζινη και πολλα αλλα ακομα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-12, 00:04
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιωργο η σελίδα που ειπες ποιο πριν δεν δουλευει! στην σελιδα στα ηλεκτρονικα ειμαι γραμμενος τωρα, οπως ειπα και πριν αν δεν δοκιμασω κατι δεν πιστευω τπτ, στην ιδια σελιδα καποιος που εχει κανει σε πολυ παλιο αμαξι δοκιμες με υδρογονο επεμενε οτι δεν δουλευει και ειχε κανει ενα καρο σαχλαμαρες με το συμπαθειο! εγω εβαλα και αλλα ειδα!!!! οποτε δεν πιστευω τπτ απο αυτα που λενε (τα αρνητικα ειδικά) αν δεν το δοκιμασω ο ιδιος! μαλιστα εχω δει (δεν θυμαμαι που) ιδιοκατασκευες με μαγνητες απο ηχεια κτλ!!! ΛΟΛ!!!! εκει ελεγαν οτι εβλεπαν διαφορες. Και κατι σχετικα με το τελευταιο, ναι μπορει αν οδηγας ποιο προσεκτικα-αργα κτλ να δεις την μικρη διαφορα αυτη εστω, αλλα γιατι να μην οδηγας ποιο ανετα και να εχεις αυτη την διαφορα με τα μαγνητακια??? ακομα και 40 και 50 ευρω να εχει αν τα δωσεις μια φορα ακομα και αν εχει διαφορα 0,5lt/100xlm αξιζει πιστευω, το θεμα ειναι πως ειναι δυσκολο οταν εχεις μικρη διαφορα να την δεις ή να την μετρήσεις! γιατι οπως εχουμε ξαναπει υπαρχουν τοσοι πολλοι παραγοντες που μπορει να μειωθει η κατανάλωση και να νομιζουμε οτι ειναι απο αυτο! πχ να οδηγαμε ποιο προσεκτικα, επειδη αλλαξαμε βενζιναδικο και εχει καλυτερη βενζινη και πολλα αλλα ακομα...
Χωρις να θελω να λεω κατεβατα ...στην θεωρεια ειναι εφικτο με ισχυρο μαγνητικο πεδιο (ειτε μεσω ισχυρων μαγνητων κι οχι της πλακας ,ειτε με ηλεκτρικο κυκλωμα-πηνιο γυρω απο την παροχη καυσιμου ,μπορει να βελτιωσει την αποδοτικοτητα του καυσιμου ...απλα το θεμα ειναι οτι ταζουν 30% μειωση καταναλωσης που δεν υπαρχει πουθενα....η εταιρια που τα πουλαει ειναι απατη, εχουν αλλαξει 4 φορες ονομα προσπαθωντας να πουλησουν τα μαγνητακια κτλ κτλ...αυτα που πουλανε ειναι υπεραπλουστευμενες εφαρμογες τις θεωρειας,μη πιστοποιημενες , που σε καλοσχεδιασμενα συγχρονα αυτοκινητα δεν αποδιδουν τιποτα..Τεσπα αν εχεις διαθεση Νικηφορε ειναι καλυτερο να πειραματιστεις φτιαχνοντας μονος σου μαγνητικα πεδια ισχυρα και να δεις μηπως οντως εχεις μια καλυτερη καταναλωση....παρα να πεταξεις τα λεφτα σου στους κομπογιαννητες ,ειδες και με το υδρογονο... τα συστηματα που πουλανε οι ελληναρες , οχι δεν κανουν δουλεια αλλα ειναι μεχρι και επικυνδινα για εκρηξη και ζημια στο μοτερ ...ολα της πλακας και παραγουν υδροξυ...οχι υδρογονο...παρολα αυτα το παιζουν και αυθεντιες και ζητανε οσα τους λειπουν...κατι αντιστοιχο γινεται και με τα μαγνητακια ....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-09-12, 23:42
NikiforosGT Offline:
Moderator

ναι εχεις δικιο, θα δω τι θα κανω....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-09-12, 23:44
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ειναι τελειως ΑΠΑΤΗ αυτοι οι μαγνητες!!!
Στους MYTHBASΤERS εξαλλου ειπαν οτι δεν εκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΒΕΛΟΝΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ aceman_gt ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 5 16-04-09 16:33
ΙΟΝΙΣΤΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ TAKISCOR TOYOTA COROLLA E 12 36 24-01-09 13:37
ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ Zaha SUPPORT 6 25-03-08 03:43
αναφορα του Corolla Club σε ιστοσελιδα με μαγνητακια για οικ SavvasKE35 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 14 31-05-06 12:41
Διασπαστης Καυσιμου MARMEL SUPPORT 3 27-01-06 15:38

Page generated in 0,18687010 seconds (84,39% PHP - 15,61% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:08.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com