Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou
Δε μας είπες όμως και τι οδήγηση κάνεις στο αμάξι. Και με τι ρυθμούς κάνεις ταξίδια.
|
Χαλαρή, αποφεύγω να στροφάρω πάνω απο 4800 και να μην πέφτω με 5ή, 4η κάτω απο 2500
Παράθεση:
Αν δεν κάνω λάθος το trip computer πρέπει να μηδενίζει κάθε φορά που βάζεις μπρος τον κινητήρα διότι κρατά την προηγούμενη ένδειξη κατανάλωσης.Αν το κάνεις αυτό τότε ΟΚ
|
Αυτό μου φαίνεται παράλογο γιατί το trip computer το θέλεις για να βλέπεις συνολική κατανάλωση
Παράθεση:
Απλά να το καθαρίσεις με καθαριστικό σπρέι φρένων, επίσης ένας καθαρισμός μπεκ θα βοηθούσε (έχω κάνει στις 105000χλμ).
|
Will do that
Παράθεση:
Όσο για τα νούμερα το τριπ μικτό κύκλο μου βγάζει 7.0 με 7.2 και βγάζω στο γέμισμα γύρω στα 600χλμ.
|
Απο γέμισμα μέχρι λαμπάκι βενζίνας; Δηλαδή ουσιαστικά 50 λίτρα;
Παράθεση:
Ζαντες εχεις αλλαξει; Που κανεις τα χλμ? γτ αν τα κανεις σε σταματα ξεκινα μεσα στην κινηση λογικο μου φενεται.. Παιζουν ρολο τα ατομα που εχεις. Αλλο μονο σου αλλο με 3.. Καθαρισε τα μπεκ οπως ειπαν τα παιδια.. Δες αν το vvti λειτουργει καλα... Τωρα για ρυθμισμα βαλβιδων σε vvti δν ξερω αν γινετε... Δν ειμαι σιγουρος.. Απλα αν εχεις αλλαξει ζαντες παιζει ρολο, αν εχεις σχαρα απο πανω, γνκ το αμαξι ειναι μαμα;
|
Μαμά με τα τάσια, κοιτά γενικά κίνηση σταμάτα ξεκίνα δεν τρώω πολύ ώστε να μου βγάζει 10l/100km. VVT-i OK. To αμάξι πιο μαμά δεν γίνεται