Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr |
|
|
08-03-11, 20:44
|
Υπερβολικά Νέος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Καλησπέρα παιδιά ειμαι και εγώ νέος στο φόρουμ και είμαι πολύ κοντά στο να πάρω το νέο Auris απλά θα ήθελα να ξέρω τι να προσέξω!τα τελευταία χρόνια ιάπωνα έχω πάλι αλλά άλλης μάρκας και είμαι κατευχαριστημένος απο μηχανικής άποψης τα πλάστικα έχουν θέμα αλλά ήξερα τι έπαιρνα το ίδιο ισχύει και εδώ;ευχαριστώ για τισ όποιεσ απαντήσεις!!!!!!
|
08-03-11, 22:47
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Καλως ηρθες φιλε μου. Στο παλιο auris να σου λυσω οποια απορια εχεις... Τωρα στο νεο θα σε διαφωτισουν κυριως οι κατοχοι! Απο τα πλαστικα απ οτι ακουσα βελτιωθηκαν σε σχεση με το παλιο...
09-03-11, 10:12
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Καλώς όρισες και απο εμένα φίλε μου...Ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σου!!
|
09-03-11, 15:02
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Καλώς όρισες φίλε!!!Καλή διαμονή!!!
|
20-04-11, 10:13
|
Νεότατος
|
|
|
|
Καλημερα σε ολα τα μελη!Ειμαι καινουργιος στο forum και προφατα εγινα κατοχος ενος μτχ 1,4 D4D.
Κατοχος παντα Ιαπωνικων αυτοκινητων αποχωριστηκα το MX5 , αφου στην οικογενεια θα προστεθουν συντομα 2 ΝΕΑ ΜΕΛΗ , για το AURIS.
Εχω ενα προβληματακι με τις ταχυτητες.Ολες οι ταχυτητες μπαινουν κανονικα αλλα δεν μπορω να κατεβασω απο 4η σε 3η.Τα ανεβασματα γινονται αψογα και μονο το προαναφερομενο κατεβασμα δεν γινεται.Στο ρελαντι δεν υπαρχει το προβλημα.Πρεπει να παω τον λεβιε στην 2 και μετα στην 3η .Φιλος μηχανικος μου ειπε οτι δεν ειναι θεμα ρυθμισης του λεβιε αλλα εσωτερικο του σαζμαν μιας και τα YARIS/AURIS πασχουν στο συγκεκριμενο σημειο .
Εχει καποιο μελος παρομοια εμπειρια ?
Ευχαριστω προκαταβολικα και καλως σας βρηκα!
|
20-04-11, 11:56
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Δεν το εχω ξανακουσει φιλε μου το προβλημα αυτο σε auris αλλα θα το κοιταξω! Καλως ηρθες και καλη διαμονη! Βαλε και καμμια φωτο...
20-04-11, 14:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Από 4η σε 3η είχα εγώ πρόβλημα, στη 12άρα μου. Στα μισά κατεβάσματα δεν την έπαιρνε, και ήθελε γκάζι στις 2.500 στροφές περίπου. Επισκευάστηκε εντός εγγύησης.
|
21-04-11, 08:38
|
Νεότατος
|
|
|
|
Τι ακριβως επισκευαστηκε ? Το προβλημα ηταν στο συγχρονιζε ή στο λεβιε
|
21-04-11, 12:16
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Σύμφωνα με τη toyota αλλάξανε 4 γρανάζια, 4 ρουλεμάν, συγχρονιζέ και δίσκο πλατό. Αυτά είδα στο χαρτί που με έδωσαν. Αλλά δε πλήρωσα τίποτα.
Και υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που ξέρουν ότι δεν είμαι σιδεροφάγος.
|
21-04-11, 19:05
|
Νεότατος
|
|
|
|
Ευχαριστώ πολυ !!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16090298 seconds (81,90% PHP - 18,10% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:03. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|