Γεια σας και καλως σας βρισκω ολους!
Ειμαι ο Γιαννης, 24 χρονων, απο Αθηνα και ενδιαφερομαι να αγορασω κανενα Corollaκι (μεταχειρισμενο) με budget γυρω στα 4.000... Αλλα θα ηθελα την βοηθεια σας να κατατοπιστω και να παρω μερικες χρησιμες πληροφοριες γιατι δεν εχει τυχει να ασχοληθω ποτε ξανα με την Toyota, ουτε εχει καποιος απο τον κυκλο μου ωστε να γνωριζει και να μαθω οτι χρειαζομαι..
Ενδιαφερομαι λοιπον για Corolla, γενικα, αλλα μαλλον 1.300cc κυριως.
Νομιζω το Ε111, αλλα γενικα δεν γνωριζω καθολου τους κωδικους των μοντελων.
Οτι θα ρωτησω ειναι αποριες που μου γεννηθηκαν κατα το ψαξιμο γενικοτερα αλλα και την ερευνα στο car.gr οπου ειναι αληθεια οτι βλεπεις πολλα κ διαφορα περιεργα σε μερικες αγγελιες.
1: Καταρχην, θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχουν διαφορές οσον αφορα το αμαξωμα, το στησιμο, ή αλλα μηχανολογικα και μη σημεια, μεταξυ του στρογγυλοφαναρου Corolla (γυρω στο '97-'98 δηλαδη) και του επομενου με τα πιο μακρια φαναρια (μπροστα).
2: Υπαρχει Corolla G6 1.300cc με 85 & 100 αλογα? Ηξερα μονο για 1,600cc.
3: Εβγαιναν Corolla 1.300cc με 6 ταχυτητες? Ή ειναι με "μετατροπες" σαζμαν αυτα τα 13αρια που βλεπω με 6αρι κιβωτιο (και με ονομασια G6 πολλες φορες)?
4: Τι καταναλωση εχουν περιπου τα 13αρια με τα 85 & 100 αλογα αντιστοιχα?
Τελος: θα ηθελα να μου πειτε γενικα γνωμες για ενα 13αρι Corolla, 85 ή 100 ιππων, αν εχουν καποια χαρακτηριστικη βλαβη που βγαζουν αυτα τα μοντελα, αν χρειαζεται καποιο σημειο περισσοτερη προσοχη κατα την αγορα μεταχειρισμενου και γενικα αν αξιζει το 13αρι σαν μοτερ ή αν ειναι καλυτερα να κοιταξω για περισσοτερα κυβικα..
Καθε αλλο σχολιο, παρατηρηση, επισημανση, αντιρρηση, ολα δεκτα παιδια!
Σας ευχαριστω!