Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
28-08-08, 17:02
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Δεν το ήξερα ότι έβγαιναν μέχρι το 05 νόμιζα κάπου μέχρι το 03 που έγινε και το facelift.
@ppschrs Γιατί μετάνιωσες την αγορά της TS;
|
28-08-08, 17:24
|
|
|
|
|
εχω την εντυποση οτι η celica ειναι ελαφρος πιο γρηγωρη λογο αεροδυναμικης(νομιζω)!εγω πχ αγωρασα το δικο μου πρην απο ενα χρονο 16500 κ ηταν μαμα κ τωρα με ζαντες κ.λ μου εχει φτασει 20000 οποτε θα μπορουσα ανετα να ειχα παρει celica κ πολλες φορες αναροτιεμαι αν εκανα μ@λ@κια που πηρα την corolla κ αυτο γιατι η celica ειναι πιο σπορ αυτοκηνιτο,πιο μουρικο,τραβαει πιο πολυ τα βλεματα..
κ εγω celica ψηφιζω...
|
28-08-08, 19:35
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
παντα εξαρταται απο το τι σοθ αρεσει και σαν αμαξι κι οχι μονο αν ειναι κατ'εξοχην πιο σπορ ή πιο μουρατο ή αν τραβαει περισσοτερο τα βλεμματα.
για παραδειγμα εγω ειμαι τρελλος fan των hatchback οποτε απεκλεισα εξ'αρχης την celica. εννοειται παντως οτι την προτεινω ανεπιφυλακτα.
οπως ειπε και ο φιλτατος γνωριζεις τα + και τα - της corolla οποτε και μπορεις να ξερεις απο πρωτο χερι τι θα σου παρουσιασει πανω-κατω. παντως ειναι σιγουρο, πως ξεροντας πλεον το corolla σαν αμαξι παιρνοντας ενα ιδιο με καλυτερο στησιμο και με σχεδον 100 αλογακια παραπανω θα σου κωλοαρεσει και δεν θα ξεκολλας. οσο για τιμη θεωρω οτι για να βρεις αμαξι χαρτι θα πρεπει να δωσεις οπωσδηποτε μια 15αρα για ts pro και απο 16.500 και πανω για την facelift
|
|
30-08-08, 14:08
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Συμφωνώ με τον DJKEY. Όλα εξαρτώνται από το τί θες από το αμάξι για αυτό και καλό είναι να σκεφτόμαστε τι θέλουμε πριν το πάρουμε ώστε να μην το μετανοιώνουμε μετά. Εμένα μου αρέσουν πολύ τα hatchback για αυτό και ξέρω ότι θα κατέληγα σε TS ή TypeR.
Σχετικά με την TS τώρα (η ερώτησή σου), αν τη συντηρήσεις σωστά (και εννοώ όχι αλλαγές λάδι κάθε 15.000, όχι σκισίματα κρύο ή σβήσιμο μετά από σκίσιμο, έλεγχος λαδιού, κλπ) τότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Στο κάτω κάτω έτσι πρέπει να συντηρείς κάθε αμάξι αυτών των προδιαγραφών και επιδόσεων.
Το μοτέρ κινδυνεύει από λάθος κατεβάσματα που μπορεί να μπει σε πολύ ψηλές στροφές αλλά αυτό δεν είναι ούτε ιδιαιτέροτητα του αμαξιού ούτε κάποιο πρόβλημα αφού αν ένα μοτέρ μπει στις 10.000 στροφές λογικό είναι να σπάσει (και τα s2000 το παθαίνουν αυτό)...
Να ξέρεις ότι κάτω από τις 6200 στροφές η TS είναι ένα αρκετά γρήγορο αυτοκίνητο (αν το οδηγήσεις στην αρχή προερχόμενος από 1400αρι θα σου φανεί άνεμος βέβαια) ενώ σε πιο ψηλές στροφές είναι πολύ γρήγορο. Γενικά αν σου αρέσει να κινείσαι σχετικά γρήγορα (κάτω από τις 6200) και κάποιες φορές να πηγαίνεις άνεμος (πάνω από 6200) η TS είναι κατάλληλη για σένα. Αν θες να έχεις γκάζι από χαμηλές στροφές τότε το τούρμπο είναι μονόδρομος. Το czt είναι καλό αν σου αρέσει εμφανισιακά (εγώ το βρίσκω άθλιο) και αν δε σε πειράζει που είναι μικρότερη κατηγορία.
Και μια επισήμανση για τις τιμές που ανέφερες. Θεωρώ ότι είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις αμάξι στις τιμές που ανέφερες αλλά και γενικά να ξέρετε ότι η τιμή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα χιλιόμετρα και την κατάσταση. Δεν θα πωληθεί στην ίδια τιμή ένα αμάξι με 60000 χιλ και ένα με 120000. Επίσης πίσω από μια χαμηλή τιμή πολλές φορές κρύβεται κάποιο πρόβλημα. Για παράδειγμα εγώ είχα δει στο ίντερνετ μια TS με 14000 και όταν είδα φωτογραφίες φαινόταν καθαρά ότι ήταν μετατροπή από 1.4...
|
02-09-08, 19:55
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘήνα
|
|
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Μια ερώτηση γιατί έχω μπλεχτεί με τις χρονολογίες και τους μήνες. Το facelift στα ts απο ποιο μήνα του 2004 και μετά είναι. Όσον αφορα το σουλούπι τώρα απ' οτι είδα έχει το δάκρυ και μάσκα με γρύλιες αλλά και το κυψελωτό απως η corolla pro. Έχει δηλαδή διαφορετικά μάσκα απο την απλή corolla facelift (θα έλεγα ένα συνδυασμό μάσκας μεταξύ facelift & pro). και λευκά όργανα;
|
02-09-08, 20:58
|
|
|
|
|
|
03-09-08, 12:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
H facelift Corolla άρχισε να πωλήται από Ιούνιο του 2004 και μετά............
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
03-09-08, 12:38
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Μεχρι και το τελος του 2005 που αλλαξε η νομοθεσια και δεν μπορουσε λογω οριου καυσαεριων απο την ευρωπαικη ενωση να πουληθει και ετσι υπηρχε αρχες 06 στην τουοτα κηφησσος μια μαυρη και δεν μπορουσε να βγαλει πινακιδες οταν την ζητησαμε να μας την δωσουν.
05-09-08, 21:32
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘήνα
|
|
Δηλαδή οι pro με την facelift συνυπήρχαν τους ίδιους μήνες και ίδιες χρονολογίες; Κάποιος ασφαλής τρόπος να τις ξεχωρίσεις, πέρα απο τα φανάρια, το τιμόνι και την μάσκα υπάρχει;
|
05-09-08, 22:48
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 4ZZ-FE
Δηλαδή οι pro με την facelift συνυπήρχαν τους ίδιους μήνες και ίδιες χρονολογίες; Κάποιος ασφαλής τρόπος να τις ξεχωρίσεις, πέρα απο τα φανάρια, το τιμόνι και την μάσκα υπάρχει;
|
φιλε ειναι πολυ διαφορετικα...η facelift ειναι πανεμορφη εχει προφυλακτηρες ωραια μασκα και γενικοτερα εχει bodykit. η pro ειναι σαν απλο Ε12 με σηματακι τς και κοκκινο τογιοτα.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16941595 seconds (82,65% PHP - 17,35% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:03. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|