Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
 |
|

13-04-08, 11:50
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
τι εγινε , επιδημια επεσε ?
και εγω ειχα (εχω) προβλημα με σασμαν σε 1η -2ρα αλλα περισσοτερο στο "ξεκουμπωμα" , εβαζα 1η αλλα δεν εβγαινε με τιποτα , επρεπε μαζι με συμπλεκτη να παταω και γκαζι για να δουλεψει , ενω και η 2ρα δεν εμπαινε ευκολα κυριως στο κατεβασμα απο 3τη
το πηγα στην τουοτα και αλλαξαν συγχρονιζε και ρουλεμαν , το αμαξι βελτιωθηκε αισθητα αλλα μερικες φορες μουλαρωνει και καποιες ταχυτητες μπαινουν δυσκολα (2ρα κυριως σε καταιβασμα και 1η)
|

13-04-08, 11:59
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
οταν σπασει σασμαν δεν κανουμε επισκευη αν δεν εχουμε κοληταρι μηχανικο γτ θελουν τρελα λεφτα...αγοραζεις ενα αλλο με 150 μεχρι 250 ευρω στο βαζει με αλλα 70 με βαλβολινες κ εισαι οκ...
εγω σε μια καλη εκκινηση 1ης ακουσα αυτο τον ηχο κ παει ολο το σασμαν....
το κουλο ειναι οτι επερνε ολες τις ταχυτητες αερα πατερα απλα πηγενε λες κ πηδαγε πολλα δοντακια ντουπ ντουπ σαν να χα παθει λαστιχο...
τελικα εμαθα πως ολα τα σασμαν σπανε...
|

13-04-08, 12:18
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
250E παιρνουν εδω θεσ/νικη να αλλαξεις 2 συχρονιζε και 3 γραναζια..
Τωρα δεν ξερω αν ηταν τιμη για μενα αλλα δεν νομιζω να μου εκανε χαρη κιολας..

13-04-08, 12:22
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
250E παιρνουν εδω θεσ/νικη να αλλαξεις 2 συχρονιζε και 3 γραναζια..
Τωρα δεν ξερω αν ηταν τιμη για μενα αλλα δεν νομιζω να μου εκανε χαρη κιολας..
|
χαρη σου εκανε ...εμενα μου πηραν 450€ , μαλλον καλυτερα να το αλλαζα 
|

13-04-08, 12:31
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
κ γω παιδια που αλλαξα σασμαν μου πηγε 250 ε αγορα κ 100 τοποθετηση.το θεμα ειναι οτι οταν ειχα κανει γενικο σερβις ο μηχ μου ειπε οτι εχω ακομη χιλιομετρα αλλα σφυριζει λιγο !!!κ μετα απο ενα μηνα το πολυ εκανε λες κ ειχα στραγαλια μεσα στο σασμαν μετα απο 3!!!! επισκεψεις στο μηχανικο λεγοντας του οτι κατι δν παει καλα μου λεει σασμαν τελος. τα ιμιαξονια καναν παρτυ στο διαφορικο ευτυχως βρικα ενα πιο κοντο κ σε παρα πολυ καλη κατασταση κ υσηχασα. το προβλημα βγηκε στα 160000 χλμ.
|

13-04-08, 14:11
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Γιαννη εμεις τα χουμε πει απο κοντα απειρες φορες,αλλα θα πω την γνωμη μου και δω!!!
Προσωπικα πιστευω πως το πλατο εφοσον ελεχθηκε απο τον μαστορα δεν υπηρχε λογος αλλαγης και ειναι συνηθης κινηση σε οσους αλλαζουν δισκο...
Τωρα αν ο μαστορας δεν καταλαβε πως ηταν στα τελειωματα,και θα προκαλουσε τετοια ζημια κακως δεν στο αλλαξε..........
Τις μαυρες βαλβολινες φιλε δυστηχως η μονη εξηγηση ειναι να τις εβαλε αυτος η κατι να τρωγεται μετα την επισκευη σιγα ,σιγα!!!!!!
Τα υπολοιπα απο κοντα!!!!!!!!
|

13-04-08, 20:01
|
 |
Moderator
|
|
|
|
Ρε συ Γιαννάκη έχεις ζορίσει το αυτοκίνητο τόσο πολύ ωστε να κουρέψει γρανάζι, συγχρονιζέ η κανά μπρόυτζο απο πλανήτες -δορυφόρους?
Παρεπιπτόντως το πλατό 'οπως είπε κι ο Βασίλης (bill) έπρεπε να το αλλάξεις γιατί εκτός απο την επιφάνεια τριβής με το δίσκο τρώγεται και στα χτένια που πατά το ρουλεμάν του συμπλέκτη και είθισται (από τα σύγχρονα μαστόρια) όταν αλλάζουμε τον δίσκο να αλλάζουμε και το πλατό γιατι τα λεφτά ανέβα -κατέβα το σασμάν δε λέει να τα ξαναδίνεις!
Τώρα για τις βαλβονίνες που είναι μαυρες δεν πιστευω να τις έβαλε ο ίδιος, χοντρό πολύ μου ακόυγεται! Μάλλον κάτι ήτανε στον καιρό του να διαλύσει και διαλυσε μέσα!
|
 |
|
 |

13-04-08, 21:53
|
 |
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS
Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να ξέρω τί έφταιξε και έσπασε, μόνο τα συμπτώματα ξέρω. Για αυτό και λέω στον φίλο να πάει να το κοιτάξει γρήγορα. Μέχρι τότε αργές αλλαγές...
Ελπίζω να βοήθησα, συγνώμη που δεν ξέρω παραπάνω για το τί έφταιξε
ΥΓ: και στο σασμάν της TS η 2α δεν μπαίνει και πολύ άνετα και το φοβάμαι. Θα βάλω motul βαλβολίνες και αν δε δω βελτίωση μάλλον θα χρειαστώ τις συμβουλές σας
|
Παυλο, σε ευχαριστω για τις συμβουλες και για το χρονο σου!Θα κοιταξω τι θα κανω το συντομοτερο..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill
Ρε συ Γιαννη εμενα μου ακουγονται λιγο περιεργα ολα αυτα.Κατ΄ αρχην γιατι δεν σου αλλαξε πλατο?Αυτα που σου ελεγε οτι δεν χρειαζεται αλλαγη επειδη δεν ειχε φαγωθεί ο δισκος μου φαινονται μουφες.Δηλαδη τοσα χιλιομετρα που ειχες κανει με αυτο το πλατο τα χτενια του δεν εχουν ταλαιπωρηθεί?Επισης αν ειχαν φαγωθει τα συγχρονιζε δεν θα επρεπε να σου εκανε και εναν θορυβο οταν εκανες αλλαγη σε αυτες τις ταχυτητες λες και δεν ειχες πατησει καλα το συμπλεκτη?
Τελος οσο για το θορυβο που ακους μαζι με την αλλαγη αλλαξατε και το ρουλεμαν του δισκου?Αν οχι μαλλον απο εκει ειναι και ο θορυβος.Θα σου πρότεινα παντος να παρεις και καμια αλλη συμβουλη απο κανεναν αλλο μαστορα να δεις τι θα σου πει και αυτος.
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΤΕΛΙΟΣ
Ρε συ Γιαννάκη έχεις ζορίσει το αυτοκίνητο τόσο πολύ ωστε να κουρέψει γρανάζι, συγχρονιζέ η κανά μπρόυτζο απο πλανήτες -δορυφόρους?
Παρεπιπτόντως το πλατό 'οπως είπε κι ο Βασίλης (bill) έπρεπε να το αλλάξεις γιατί εκτός απο την επιφάνεια τριβής με το δίσκο τρώγεται και στα χτένια που πατά το ρουλεμάν του συμπλέκτη και είθισται (από τα σύγχρονα μαστόρια) όταν αλλάζουμε τον δίσκο να αλλάζουμε και το πλατό γιατι τα λεφτά ανέβα -κατέβα το σασμάν δε λέει να τα ξαναδίνεις!
Τώρα για τις βαλβονίνες που είναι μαυρες δεν πιστευω να τις έβαλε ο ίδιος, χοντρό πολύ μου ακόυγεται! Μάλλον κάτι ήτανε στον καιρό του να διαλύσει και διαλυσε μέσα!
|
Σιγουρα θα παω να παρω μια δευτερη γνωμη Βασιλη γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται.. Οταν αλλαξαμε το δισκο αλλαξαμε και ρουλεμαν, αλλα ειδε το πλατο και ειπε οτι ειναι ενταξει και πως δεν χρειαζεται. Το κακο ειναι οτι δεν μου ειπε πως ενδεχεται να μου παρουσιασει καποιο προβλημα (αν ειναι τελικα απο το πλατο το προβλημα). Στις αλλαγες δεν μου κανει καποιο θορυβο, απλα ωρες-ωρες, και ειδικα οταν ζεσταινεται- δυσκολευεται να τις παρει. Γι'αυτο μου ειπε ο μαστορας οτι ισως θελω και συγχρονιζε.
Στελιο, πανω κατω ξερεις πως οδηγαω, μπορει μερικες φορες να το παταω και να αλλαζω ψηλα, αλλα δεν δικαιολογει για τη χρηση μου τη βλαβη. Μαλλον απλα ηρθε η ωρα του.. τι να πω...
Ας μην χειροτερεψει τουλαχιστον..

14-04-08, 01:24
|
 |
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Στελιο δεν χρειαζεται να ταλαιπωρησεις το αυτοκινητο, ή αλλιως να του πιεις το αιμα. Ακομα και το ελαχιστο σπιναρισμα (χαζοσπιναρισμα) σε ανηφορα μπορει μακροπροθεσμα να σου κανει την ζημια. Πριν περιπου 2 μηνες αλλαξα σασμαν επειδη το διαφορικο τα παιξε, και εμαθα αυτο το πραγμα που σου πα πιο πανω. Γενικα τα ΤΟΥΟΤΑ εχουν μια ευαισθησια στο διαφορικο. Με 530 (380 σασμαν 130 εργασια) εβαλα σασμαν, και μαλιστα λουκουμι. Απλα ειναι λιγο πιο μακρυ απο αυτο που ειχα.
|

14-04-08, 03:09
|
 |
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Στελιο δεν χρειαζεται να ταλαιπωρησεις το αυτοκινητο, ή αλλιως να του πιεις το αιμα. Ακομα και το ελαχιστο σπιναρισμα (χαζοσπιναρισμα) σε ανηφορα μπορει μακροπροθεσμα να σου κανει την ζημια. Πριν περιπου 2 μηνες αλλαξα σασμαν επειδη το διαφορικο τα παιξε, και εμαθα αυτο το πραγμα που σου πα πιο πανω. Γενικα τα ΤΟΥΟΤΑ εχουν μια ευαισθησια στο διαφορικο. Με 530 (380 σασμαν 130 εργασια) εβαλα σασμαν, και μαλιστα λουκουμι. Απλα ειναι λιγο πιο μακρυ απο αυτο που ειχα.
|
Τι σασμαν εβαλες? Απο 101 μεταχειρισμενο?
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,23547792 seconds (82,06% PHP - 17,94% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:02. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|