Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas
Ακομα μια που ειπαμε για επιδοσεις παρε τους 4τροχους τευχος 436 και δες ποσα αλογα βγαζει το mps.
236 αλογα στις 5400!!!!!!! Και τελικα ειναι 1450 κιλα!!!!! 220 κιλα βαρυτερο απο το ts
|
αν και δεν ηθελα να συνεχισω το θεμα , μιας και ειμαστε off topic, και κουραζουμε και τους υπολοιπους , αν και οπως διαπιστωσες πολλοι δεν συμφωνουν με ολα τα λεγομενα σου, αλλα επειδη αντιμετωπιζω τα οσα λες καλοπροαιρετα και με ΧΙΟΥΜΟΡ !!
επανερχομαι :
1) σε δικαιολογω για τις αντιδρασεις σου λογω ηλικιας και απειριας
2) θελεις να σου πω , οτι εχεις το καλιτερο - ταχυτερο - ποιοτικοτερο - πιο αξιοπιστο - πιο εμφανισημο αυτοκινητο απο το mps????
σιγουρα το εχεις!!! το ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ !
3) και επειδη σε βλεπω αρκετα μελετημενο ,
μιας και ανεφερες τους 4 τροχους , παρε και το power σεπτεμβριου που το παρουσιαζει και το δυναμομετρησε 275 hp στις 5294 στροφες !!!!, και διαβασε και τα υπολοιπα υπερθετικα που γραφουν για αυτο...
4) και μιας και ανεφερες τους 4 Τροχους, σε αυτους πρωτοδιαβασα τον ιανουαριο του 2002, τεστ για την ts, και αφου ειδα οτι το εκθειαζαν σε ολα τα επιπεδα, και δεν βρηκαν κατι αρνητικο στην οδικη της συμπεριφορα - αντιθετα τους αρεσε !! κλπ, το αγορασα..., αργοτερα βεβαια στα τεστ που ακολουθησαν σε ολο τιν υπολοιπο ειδικο τυπο , το ψιλοθαψανε!!
το οτι εχεις την ts, δεν σημαινει οτι πρεπει απαραιτητα να κλεινεις τα ματια στα οποια αρνητικα της, παρατηρεις ( πχ φρεναρισμα μεσα στην στροφη = μετατοπιση φορτιου , υπερβολικη καταναλωση λαδιου, υπερβολικος θορυβος ( db) κλπ) .
εκτος και αν ολα της , εσενα σου φαινονται τέλεια!! , και δεν εχεις βρει κατι αρνητικο.. αληθεια εχεις βρει κατι αρνητικο?
εσυ ξερεις!!
ασφαλως και εχει τα αρκετα ΘΕΤΙΚΑ της , ( οπως το οτι σε 4 χρονια δεν μου εβγαλε ιδιαιτερο προβλημα, εκτος καταναλωσης λαδιου ), αλοιμονο, το οτι την πουλησα ΔΕΝ σημαινει οτι παραβλεπω τα θετικα της, οπως και στα προηγουμενα αυτοκινητα που ειχα στην κατοχη μου,ειχαν και τα αρνητικα τους και τα θετικα τους.
οποια αρνητικα δω στο δικο μου 3mps, νομιζεις δεν θα τα παραδεχθω??
κανεις μεγαλο ΛΑΘΟΣ.
και εγω, δεν ισχυριστηκα οτι εχω το καλιτερο αυτοκινητο ( δεν μπαινω σε τετοια τρυπακια, οπως εσυ ..), υπαρχουν πολλες δεκαδες καλιτερα , απλα στην κατηγορια των GTI των 29.000 ευρω, που κοστιζει ( εν σχεσει με τον ανταγωνισμο ) , ξεχωριζει.
δεν το δεχεσαι?
no broblem!!!! το δεχεται ολος ο ειδικος τυπος .!!
δεν σου αρεσει αισθητικα?
no broblem !! αρεσει σε μενα !!
το δικο σου με ολα αυτα τα καλουδια επανω του
και το τρεξιμο - χρηματα
που εφαγες, ειναι πιο γρηγορο και πιο ροπατο
απο το mps ????!!!
ετσι θα ειναι ,γιατι εσυ ξερεις καλιτερα, οποτε παλι no problem!!!
Aπλα να ξερεις οτι :
Υπαρχουν ανθρωποι που σκεφτονται πιο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ απο εσενα και το κυριοτερο . που ειναι καλο να αποβαλλεις , χωρις ΕΜΜΟΝΕΣ...
και χωρις να παθιαζεσαι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ,για κανενα πραγμα σε αυτη την μικρη και εφημερη ζωη!!
ελπιζω να μην κουρασα πολυ τους υπολοιπους αναγνωστες του forum!!,
αλλα αναγκαστηκα........!!