Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-10-07, 15:10
gtschr Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 233
gtschr είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Wink

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα συμφωνήσω μόνο για το μπλοκέ.
Κατά τα άλλα :
1. όσο αφορά επιδόσεις ειναι πίσω δοκιμασμένα και μην μου πεις πως το έχω βελτιώσει γιατί ειναι ενα ts compressor 1.8 που δουλεύει 0.4 πίεση και έχεις 2.3 τουρμπάτο με 0.8 πίεση. Παρόλα αυτά κόστισε λιγότερο απο οτι το δικό σου.

2. Αθόρυβο(το ξενέρωμα), ξεκούραστο στα ταξίδια (το ιδιο και το δικό μου), φοβερές ροπές (το ίδιο και τα diesel αλλά μέχρι 4000 στροφές)

3. Αισθηση σασμάν (δεν ξέρω αν έχεις οδηγήσει f/l αλλά εχει πολύ καλή αίσθηση)

4. Κατανάλωση (πέσ' τα σε κανένα παιδάκι αυτά)

5. Ποιότητα υλικών πολύ μέτρια

6. Το κυριότερο Πηρες το πιο ασχημο και απρόσωπο gti ever

Κατα τα αλλα που ειναι η μέρα με την νύχτα?
καταρχας
1) δεν πρεπει τις κρισεις για καθε αυτοκινητο ,και να τις παιρνεις προσωπικα και να θιγεσαι!!
αυτοκινητα εχουμε -συζητηση κανουμε!!, δεν τα εχουμε παντρευθει!!, εκτος και αν εσυ το εχεις παντρευθει..
2) την TS την ειχα 4 χρονια !! ,οποτε οπως καταλαβαινεις,μπορω πολυ ευκολα να κανω τις συγκρισεις μεταξυ των 2 αυτοκινητων!!
εγω συγκρισεις κανω μονο σε οτι εχω δοκιμασει , εσυ το εχεις οδηγησει το mps ???
3) για το θεμα της μικρης καταναλωσης του mps, αφου αμφιβαλλεις (χωρις να εχεις ταυτοχρονα προσωπικη αποψη) , επιτρεψε μου να σου πω οτι ισχυει.
4) το θεμα του θορυβου , ναι, ειναι οντως καθαρα υποκειμενικο, αλλοι θελουν στην καμπινα να ακουνε τα παντα , αλλοι το θελουν πολιτισμενο.
απλα εγω εχω περασει απο αυτα τα σταδια , ( και των οποιων βελτιωσεων..)
δεν μου αρεσε ο θορυβος της ts σε πολυωρο ταξιδι, μετα τις 6000 στροφες.
Για λιγη ωρα - ανοιγματα , ηταν οντως πολυ ωραιος και πορωτικος!!
5) και στο θεμα αισθηση σασμαν αυτο που μαλλον δεν καταλαβες, δεν ειπα οτι της ts δεν δεν εχει καλη αισθηση , ισα ισα!!, πολυ καλο ειναι !!,
απλα στο mazda ειναι καλιτερη.
6) στο θεμα κρατημα + αισθηση τιμονιου ,εν σχεσει με την ts απλα το mazda, δεν παιζεται, πιστεψε με !!!!
αλλωστε μην ξεχνας οτι το πιο αδυνατο σημειο της ts ( συμφωνα και με ολο τον ειδικο τυπο ), ειναι η οδηγικη της συμπεριφορα, εκτος και αν εσενα σε ικανοποιει.., οποτε no problem.
εμενα παντως παρολο που της ειχα βαλει και αναρτση TEIN , δεν με ευχαριστουσε.
κατα τα αλλα ας χαιρομαστε ολοι,
τα αυτοκινητα μας , οποια και αν ειναι αυτα , απροβληματιστα !!
Απλά και καθαρα πραγματα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-10-07, 16:30
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 533
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μια απορία έχω, και μιας και είσαι πλέον κάτοχος του MPS θα μπορείς να μου το λύσεις!

Η ποιότητα των υλικών που χρησιμποιούνται (μιας και σε αυτήν την ερώτηση δεν απάντησες)-και δη στο εσωτερικό του- είναι καλή ή μέτρια?

Η δική μου άποψη, με βάση όσα είδα στην Εκθεση, όπου μπήκα μέσα, είναι ότι ότι πληρώνεις παίρνεις. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, πληρώνεις λίγα, άρα και η ποιότητα δεν θα μπορούσε να είναι υψηλή!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-10-07, 16:40
Το avatar του χρήστη DJKEY
DJKEY Offline:

Μοντέλο: Corolla TS 10/03
Περιοχή: Papagou/Athens
Δύναμη Σεβασμού: 322
DJKEY είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
επειδη ημουν κατοχος mazda 3 mps για ενα μικρο ομολογουμενως διαστημα (4-5 μερες) δεν εχω να διαφωνησω σε τπτ με τον φιλο gtschr σε οτι εχει να κανει με τις διαπιστωσεις-αποψεις για το συγκεκριμενο αυτοκινητο. εκει που διαφωνω ειναι στο οτι ξαφνικα μειωνουμε και "κηδευουμε" την TS σαν αυτοκινητο οταν ολοι οι αγοραστες της ξερανε απο την πρωτη στιγμη που κυκλοφορησε αυτο το μοντελο οτι δεν προκειται να απολαυσουν καθαροαιμη αγωνιστικη οδηγηση (βλεπε type-r, mps, κτλπ). ας θυμηθουμε κι ας επαινεσουμε πρωτα και τη μαμα εταιρεια για ενα διαμαντι κινητηρα που εβγαλε, ως επι το πλειστον με απροβληματιστα χιλιομετρα και μετα ας περασουμε και στα αρνητικα (γνωστα σε ολους εξ'αρχης) χαρακτηριστικα του αυτοκινητου. ποτε δεν διεκδικησε αλλωστε η TS το αριστο και το αλαθητο. διεκδικει ομως ανετα το χαρακτηρισμο ενος σπορ (και οχι αγωνιστικου) αυτοκινητου, με κορυφαια ποιοτητα κυλισης, με πολυ καλη συναρμολογηση και κυριως με ξεγνοιαστη οδηγηση.

Φιλικα,
Κων/νος

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DJKEY : 05-10-07 στις 17:11.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-10-07, 16:58
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 760
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
DJKEY απλά έγραψες

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-10-07, 18:24
Το avatar του χρήστη kosmas
kosmas Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 307
kosmas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gtschr Εμφάνιση μηνυμάτων
καταρχας
1) δεν πρεπει τις κρισεις για καθε αυτοκινητο ,και να τις παιρνεις προσωπικα και να θιγεσαι!!
αυτοκινητα εχουμε -συζητηση κανουμε!!, δεν τα εχουμε παντρευθει!!, εκτος και αν εσυ το εχεις παντρευθει..
2) την TS την ειχα 4 χρονια !! ,οποτε οπως καταλαβαινεις,μπορω πολυ ευκολα να κανω τις συγκρισεις μεταξυ των 2 αυτοκινητων!!
εγω συγκρισεις κανω μονο σε οτι εχω δοκιμασει , εσυ το εχεις οδηγησει το mps ???
3) για το θεμα της μικρης καταναλωσης του mps, αφου αμφιβαλλεις (χωρις να εχεις ταυτοχρονα προσωπικη αποψη) , επιτρεψε μου να σου πω οτι ισχυει.
4) το θεμα του θορυβου , ναι, ειναι οντως καθαρα υποκειμενικο, αλλοι θελουν στην καμπινα να ακουνε τα παντα , αλλοι το θελουν πολιτισμενο.
απλα εγω εχω περασει απο αυτα τα σταδια , ( και των οποιων βελτιωσεων..)
δεν μου αρεσε ο θορυβος της ts σε πολυωρο ταξιδι, μετα τις 6000 στροφες.
Για λιγη ωρα - ανοιγματα , ηταν οντως πολυ ωραιος και πορωτικος!!
5) και στο θεμα αισθηση σασμαν αυτο που μαλλον δεν καταλαβες, δεν ειπα οτι της ts δεν δεν εχει καλη αισθηση , ισα ισα!!, πολυ καλο ειναι !!,
απλα στο mazda ειναι καλιτερη.
6) στο θεμα κρατημα + αισθηση τιμονιου ,εν σχεσει με την ts απλα το mazda, δεν παιζεται, πιστεψε με !!!!
αλλωστε μην ξεχνας οτι το πιο αδυνατο σημειο της ts ( συμφωνα και με ολο τον ειδικο τυπο ), ειναι η οδηγικη της συμπεριφορα, εκτος και αν εσενα σε ικανοποιει.., οποτε no problem.
εμενα παντως παρολο που της ειχα βαλει και αναρτση TEIN , δεν με ευχαριστουσε.
κατα τα αλλα ας χαιρομαστε ολοι,
τα αυτοκινητα μας , οποια και αν ειναι αυτα , απροβληματιστα !!
Απλά και καθαρα πραγματα...
Πρωτα απολα μην μου λες να μην θιγομαι γιατι ενω ξεκινησαμε ενα θεμα να αλληλοβοηθηθουμε οι κατοχοι των ts και εσυ μπαινεις και μας λες για την αμαξαρα σου.
Οσο για το εαν οδηγησα mps εσυ οδηγησες ts compressor με 25 κιλα ροπη απο 2500 -8000 στροφες και 275 αλογα με 150 λιγοτερα κιλα απο σενα. Δεν νομιζω.
Οσο για τον billllllllllllll το αμαξι μου κοστισε 31000 με βελτιωση και στησιμο και εμφανιση.
Απο την αλλη αν δεν γνωριζεις μην μιλας.
Τα 270 αλογα ειναι τα λιγοτερα που μπορει να πιασει με τον greddy.Με μια τροχαλια 0.8 bar και ενα προγραμμα της AEM παιρναει τα 310 αλογα, αλλα εκει αρχιζεις να χανεις την αξιοπιστια. Ενω με το τουρμπο την εχεις χασει με το που το αγοραζεις.
Ακομα οσον αφορα τις στροφες ναι εκει σαφως υπερτερει αλλα ποσος με ενδιαφερει. Οταν αρχιζει και δεν σε παιρνει σε δυναμη αρχιζεις και μιλας για στροφες που εκει πρεπει να εχεις μεγαλα αποθεματα βλακειας για να τρεχεις στις ελληνικες στροφες με 150 και 180.
Παλιά 05-10-07, 18:43
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Προτείνω να ηρεμήσετε γιατί και ξεφευγετε αλλά και χαλάτε και το τόπικ που, όπως λες Κοσμά, ξεκινήσατε για να βοηθηθείτε.
Αν θέλετε να ανταλλάξετε απόψεις για τα δυο αυτοκίνητα έχει καλώς, αλλά όχι και να τσακωθείτε σα μικρά παιδιά "στο δικό μου δε χωράει - στο δικό σου κολυμπάει, στο δικό μου κάνει τούμπες - στο δικό σου κωλοτούμπες"...
Βάζω μια τελεία και μάλλον θα σβησω όλα τα ασχετα ποστ για να κρατησουμε το τοπικ καθαρό.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-10-07, 18:52
Το avatar του χρήστη kosmas
kosmas Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 307
kosmas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ακομα μια που ειπαμε για επιδοσεις παρε τους 4τροχους τευχος 436 και δες ποσα αλογα βγαζει το mps.
236 αλογα στις 5400!!!!!!! Και τελικα ειναι 1450 κιλα!!!!! 220 κιλα βαρυτερο απο το ts
Παλιά 05-10-07, 18:54
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Ρε Κοσμά... Ηρέμησε!
Ο καθενας εχει τις απόψεις του! Απλή κουβέντα ξεκινήσατε και στο τέλος παρεξηγηθήκατε... Δεν αξίζει ρε φίλε...!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-10-07, 20:10
gtschr Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 233
gtschr είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas Εμφάνιση μηνυμάτων
Ακομα μια που ειπαμε για επιδοσεις παρε τους 4τροχους τευχος 436 και δες ποσα αλογα βγαζει το mps.
236 αλογα στις 5400!!!!!!! Και τελικα ειναι 1450 κιλα!!!!! 220 κιλα βαρυτερο απο το ts
αν και δεν ηθελα να συνεχισω το θεμα , μιας και ειμαστε off topic, και κουραζουμε και τους υπολοιπους , αν και οπως διαπιστωσες πολλοι δεν συμφωνουν με ολα τα λεγομενα σου, αλλα επειδη αντιμετωπιζω τα οσα λες καλοπροαιρετα και με ΧΙΟΥΜΟΡ !!
επανερχομαι :
1) σε δικαιολογω για τις αντιδρασεις σου λογω ηλικιας και απειριας
2) θελεις να σου πω , οτι εχεις το καλιτερο - ταχυτερο - ποιοτικοτερο - πιο αξιοπιστο - πιο εμφανισημο αυτοκινητο απο το mps????
σιγουρα το εχεις!!! το ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ !
3) και επειδη σε βλεπω αρκετα μελετημενο ,
μιας και ανεφερες τους 4 τροχους , παρε και το power σεπτεμβριου που το παρουσιαζει και το δυναμομετρησε 275 hp στις 5294 στροφες !!!!, και διαβασε και τα υπολοιπα υπερθετικα που γραφουν για αυτο...
4) και μιας και ανεφερες τους 4 Τροχους, σε αυτους πρωτοδιαβασα τον ιανουαριο του 2002, τεστ για την ts, και αφου ειδα οτι το εκθειαζαν σε ολα τα επιπεδα, και δεν βρηκαν κατι αρνητικο στην οδικη της συμπεριφορα - αντιθετα τους αρεσε !! κλπ, το αγορασα..., αργοτερα βεβαια στα τεστ που ακολουθησαν σε ολο τιν υπολοιπο ειδικο τυπο , το ψιλοθαψανε!!
το οτι εχεις την ts, δεν σημαινει οτι πρεπει απαραιτητα να κλεινεις τα ματια στα οποια αρνητικα της, παρατηρεις ( πχ φρεναρισμα μεσα στην στροφη = μετατοπιση φορτιου , υπερβολικη καταναλωση λαδιου, υπερβολικος θορυβος ( db) κλπ) .
εκτος και αν ολα της , εσενα σου φαινονται τέλεια!! , και δεν εχεις βρει κατι αρνητικο.. αληθεια εχεις βρει κατι αρνητικο?
εσυ ξερεις!!
ασφαλως και εχει τα αρκετα ΘΕΤΙΚΑ της , ( οπως το οτι σε 4 χρονια δεν μου εβγαλε ιδιαιτερο προβλημα, εκτος καταναλωσης λαδιου ), αλοιμονο, το οτι την πουλησα ΔΕΝ σημαινει οτι παραβλεπω τα θετικα της, οπως και στα προηγουμενα αυτοκινητα που ειχα στην κατοχη μου,ειχαν και τα αρνητικα τους και τα θετικα τους.
οποια αρνητικα δω στο δικο μου 3mps, νομιζεις δεν θα τα παραδεχθω??
κανεις μεγαλο ΛΑΘΟΣ.
και εγω, δεν ισχυριστηκα οτι εχω το καλιτερο αυτοκινητο ( δεν μπαινω σε τετοια τρυπακια, οπως εσυ ..), υπαρχουν πολλες δεκαδες καλιτερα , απλα στην κατηγορια των GTI των 29.000 ευρω, που κοστιζει ( εν σχεσει με τον ανταγωνισμο ) , ξεχωριζει.
δεν το δεχεσαι?
no broblem!!!! το δεχεται ολος ο ειδικος τυπος .!!
δεν σου αρεσει αισθητικα?
no broblem !! αρεσει σε μενα !!
το δικο σου με ολα αυτα τα καλουδια επανω του
και το τρεξιμο - χρηματα
που εφαγες, ειναι πιο γρηγορο και πιο ροπατο
απο το mps ????!!!
ετσι θα ειναι ,γιατι εσυ ξερεις καλιτερα, οποτε παλι no problem!!!
Aπλα να ξερεις οτι :
Υπαρχουν ανθρωποι που σκεφτονται πιο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ απο εσενα και το κυριοτερο . που ειναι καλο να αποβαλλεις , χωρις ΕΜΜΟΝΕΣ...
και χωρις να παθιαζεσαι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ,για κανενα πραγμα σε αυτη την μικρη και εφημερη ζωη!!
ελπιζω να μην κουρασα πολυ τους υπολοιπους αναγνωστες του forum!!,
αλλα αναγκαστηκα........!!
Απάντηση με παράθεση
Corolla Tsport - mazda3 mps
Παλιά 05-10-07, 20:55
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 461
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Corolla Tsport - mazda3 mps

Μετέφερα εδώ τα σχετικά posts!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΖΗΤΕΙΤΑΙ COROLLA TSPORT 1.8 Nikos92 Αυτοκίνητα 0 06-12-23 12:30
Μονάδα ABS Toyota Corolla TSport facelift ml54h Αξεσουάρ και Ανταλλακτικά 3 15-08-20 10:41
Dr.Saimon Toyota Corolla Tsport Dr.Saimon ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ 30 13-02-10 11:02
ECU Tuning για Corolla E12 Tsport iaponas 2zz ΦΟΡΟΥΜ 3 03-05-09 15:02
Πρόσκληση rallye σε οποιονδήποτε corolla\celica Tsport GiWrGoS@XXX TOYOTA COROLLA T-SPORT 35 15-04-09 19:08

Page generated in 0,17810392 seconds (82,82% PHP - 17,18% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:41.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com