Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
|
Πρόσκληση rallye σε οποιονδήποτε corolla\celica Tsport |
|
01-04-09, 17:09
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Πρόσκληση rallye σε οποιονδήποτε corolla\celica Tsport
Δεν ξέρω αν μπαίνει κάποιος/οι στο www.dragster.gr, τις τελευταίες μερες υπάρχει πάλι μια αντιπαράθεση για τα tsport σε σχέση με άλλα αυτοκίνητα και επειδή δεν γράφουν πολλοί toyotaioi μεσα... οι υπόλοιποι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ακόμα και 0-1000 τα TS περνιούνται ακόμη και από colt 150 ps...
Έλεος...
Προσπαθώ να τους βάλω μυαλό αλλά "μπα" όποιος γουστάρει αν δεν είναι μέλος ας γραφτεί και ας δει αυτά τα δυο topix....
http://www.dragster.gr/forum/showthread.php?t=17669
http://www.dragster.gr/forum/showthread.php?t=17756
Κι από εκει και πέρα κανονιζετε μονοι σας...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akis308 : 01-04-09 στις 17:24.
Αιτία: Greeknglish
|
01-04-09, 17:27
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος θα έπρεπε να σπαταλήσει χρόνο για να μπει στο συγκεκριμένο forum.
Ειναι γνωστό ότι αποτελείται κυρίως από υπάνθρωπους...
Με επίπεδο, γνώσεις, και μόρφωση (γραμματική και κοινωνικη), όσο ενός χοχλιου (σαλιγκαριού)...
|
01-04-09, 17:36
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εσυ γραφεις μεσα ρε?
Μην ασχολησαι φιλε δεν ειναι ετσι οπως τα λεει ο Ακης αλλα ακρη δεν προκειται να βγαλεις ασε που σχεδον ολοι ειναι κολλημενοι..
01-04-09, 18:03
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Nea Iwnia!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
γιωργο μου μην ασχολησαι ρε.....τους βλεπω και εγω με τον nick Dr.Who......αφου τους βλεπεις ρε......κατσε και περιμενε,,,,,τωρα ετοιμαζω το Τς και θα τους φτιαξω εναν εναν......μονο και μονο να σταματησουν να λενε.....και Κλιο βρηκα γνωστου και Ραλυ βρηκα.....αλλα ασε τα Σε Ζε Τε δεν μας βλεπουν καθολου,,,,,,,τσαμπα βενζινες!!!!!!!!
|
01-04-09, 19:49
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Dr.Saimon
γιωργο μου μην ασχολησαι ρε.....τους βλεπω και εγω με τον nick Dr.Who......αφου τους βλεπεις ρε......κατσε και περιμενε,,,,,τωρα ετοιμαζω το Τς και θα τους φτιαξω εναν εναν......μονο και μονο να σταματησουν να λενε.....και Κλιο βρηκα γνωστου και Ραλυ βρηκα.....αλλα ασε τα Σε Ζε Τε δεν μας βλεπουν καθολου,,,,,,,τσαμπα βενζινες!!!!!!!!
|
Οχι και δε μας βλεπουν...μην τρελαθουμε
σχεδον μαζι παμε...
ασε που πολλοι εχουν βγαλει το πισω καθισμα εχουν βαλει και μια εισαγωγη και ουτε να τους δεις δεν προλαβαινεις
01-04-09, 19:54
|
|
|
|
|
τα σε ζε τε ειναι τα κολτ?
|
01-04-09, 20:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Yes... 1500cc turbo.
|
01-04-09, 20:05
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Nea Iwnia!
|
|
εχω πατηση απο σταση κιολας με φ-ε και εφαγε της χρονιας του.....και μου λεει στο φαναρι
-και ο αδελφος μου κορολλα τ σπορτ εχει και με δουλευη!!!!!!!!
|
01-04-09, 20:21
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εντάξει σε κουλό έπεσες μάλλον...πραγματικά με τα CZT μαζί πάτε....Άσε που με ελαφρώματα κερδίζουν πάρα πολύ κ έχουν κ πολύ καλές βελτιώσεις διαθέσιμες σαν αμάξια...Υπάρχουν κάτι "τερατάκια" CZT στο colt club που δεν τα "βλέπουν" πολύ δυνατότερα θεωρητικά αυτοκίνητα...
|
01-04-09, 20:55
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
μην ασχολείστε ρε παιδιά εγώ τα έχω κόψει προ πολλού, και στο συγκεκριμένο forum δεν είμαι καν γραμμένος. Όσον αφορά το colt το turbo με το starlet GT που έχω ανοίξει για πολύ ώρα στον Διόνυσο και είχα και το μακρύ σασμαν και 185/60/14 τον είχα σκίσει, η πλάκα είναι ότι εκείνη την μέρα μόλις είχα βάλει πάνω χειροποίητο downpipe και δεν είχα (ακόμα) βάλει καταλύτη και έκανε και σαν WRC και τα χρειάστηκε ο άλλος με το μαμίσιο colt. Tώρα δεν την corolla δεν ξέρω τι γίνεται λόγω βάρους κυρίως, αλλά και διάστασης ελαστικών. Πάντως γενικά μην ασχολείστε, έχω διαβάσει το site και γελάω με αυτά που γράφουν μερικοί.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17391992 seconds (83,22% PHP - 16,78% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:00. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|