Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
24-08-24, 16:35
|
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Καλησπέρα παιδιά!
Παιδιά τα φώτα σας παρακαλώ σε ένα θέμα που έχω , θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μου δώσετε..
Το αμάξι corolla G6 1998 τριθέσιο
Σήμερα διαπίστωσα ότι στο αμάξι μου δεν κλειδώνει η πόρτα του συνοδηγού...?
Και συγκεκριμένα διαπίστωσα το πρωί ότι η πόρτα του συνοδηγού δεν είχε κλειδώσει πήγα ασυναίσθητα να ελέγξω το αμάξι και μόλις πήγα στην πόρτα του συνοδηγού άνοιξα την πόρτα χτύπησε και ο συναγερμός του αμαξιού.
Πατάω το κλείδωμα από κοντρόλ του συναγερμού οπλίζει κανονικά αλλά η πόρτα του συνοδηγού δεν κλειδώνει.
Για να την κλειδώσω θα πρέπει να βάλω το κλειδί του αυτοκινήτου στην κλειδαριά της πόρτας του συνοδηγού για να κλειδώσει.
Μπορεί να μου πει κάποιος τι μπορεί να φταίει?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ominus : 25-08-24 στις 00:43.
|
|
|
|
24-08-24, 22:18
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Καλησπέρα και πάλι παιδιά, σχετικά με το θέμα με το κλείδωμα στο αμάξι.
Παρατήρησα τώρα που πήρα το αμάξι για να πάω μια βόλτα το εξείς.
Από την πόρτα του οδηγού, που έχει τους διακόπτες του παράθυρου και το κουμπί που πατάς για να κλειδώσουν η πόρτες του αυτοκινήτου (όταν είμαστε μέσα στο αμάξι)
Πατούσα το κουμπι του κλειδώματος αυτό αρκετές φορές (κλείδωμα- ξεκλείδωμα )και η πόρτες πότε κλείδωναν και πότε όχι... άλλες φορές κλείδωνε η πόρτα του οδηγού και του συνοδικού δεν μπορούσε να κλείσει.
Υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα αυτό να είναι από το διακόπτη του οδηγού που έχει το κουμπί για το κλείδωμα τον πορτών??
Η είναι ο μηχανισμός μέσα στην πόρτα η γλώσσα που πάει και πιάνει στο σασί του αυτοκινήτου και κλειδώνει?
Το CorollaG6 του 1998 έχω.
Επίσης μέχρι τώρα που δοκιμάζω να κλειδώσω το αμάξι με το χειριστήριο του συναγερμού , δείχνε ότι κλειδώνει κανονικά?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ominus : 25-08-24 στις 00:46.
|
25-08-24, 22:52
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Καλησπέρα και πάλι.
Επανέρχομαι στο θέμα ξανά , από το πρωί έχω ρίξει σπρέι στης κλειδαριές(στην γλώσσα που λένε) και στης δύο πόρτες και δείχνει ότι κλειδώνει, αυτό που εντόπισα είναι ότι πλέων δεν κολλάει το ίδιο συχνά η πόρτα του συνοδηγού, έκανα δοκιμές με κλείδωμα και ξεκλείδωμα και διαπίστωσα ότι η πόρτα του συνοδηγού μετά από καμιά δεκαριά φορές άνοιξε κλείσε μένει ξεκλειδωτη.
Εσείς τι πιστεύετε είναι ο μηχανισμός της πόρτας που κλειδώνει? Η είναι τίποτα άλλο?
Κάθε βοήθεια δεχτή παρακαλώ
|
27-08-24, 00:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει να ανοίξεις τα καλύμματα από τις πόρτες και να κάνεις μια συντήρηση, να ρίξεις λίγο σπρέι επαφών στις ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές από μέσα.
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
27-08-24, 09:28
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
Εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει να ανοίξεις τα καλύμματα από τις πόρτες και να κάνεις μια συντήρηση, να ρίξεις λίγο σπρέι επαφών στις ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές από μέσα.
|
Καλημέρα!
Θα το δοκιμάσω αυτό, να καταφέρω να βρω λίγο χρονο και θα της ανοίξω
Η ηλεκτρομαγνητική παίρνει λάδωμα έτσι?
Έχει ανοίγματα για να πάει μέσα το σπρέι σωστά.
|
27-08-24, 11:58
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
|
Πατριοτακι ,μια ερώτηση ακόμα, την ηλεκτρομαγνητική να την ξυλωσο όλη από την πόρτα από πάνω να την πάρω στο χέρι?
Η δεν είναι απαραίτητο? ,
|
28-08-24, 23:12
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
|
|
Όχι δεν χρειάζεται να την ξηλώσεις. Βγάλε το κάλυμμα της πόρτας, στο σημείο της κλειδαριάς προσεκτικά τραβά το νάιλον που έχει από πίσω και ρίξε σπρέι σε ότι κινούμενο μέρος βλέπεις και εσωτερικά στην κλειδαριά από καμία εσοχή ρίξε σπρέι επαφών αν έχεις.
|
28-08-24, 23:27
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
|
|
Ενημερωτικά να αναφέρω ότι αν μια κλειδαριά αρχίσει να παρουσιάζει προβλήματα με το μην ξεκλειδώνει ή να μην κλειδώνει, με τον τηλεχειρισμό ενώ χειροκίνητα δουλεύει κανονικά, μπορεί να αλλάξει μόνο ο ενεργοποίησης της κλειδαριάς κι όχι ολόκληρη.
|
28-08-24, 23:37
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Ενημερωτικά να αναφέρω ότι αν μια κλειδαριά αρχίσει να παρουσιάζει προβλήματα με το μην ξεκλειδώνει ή να μην κλειδώνει, με τον τηλεχειρισμό ενώ χειροκίνητα δουλεύει κανονικά, μπορεί να αλλάξει μόνο ο ενεργοποίησης της κλειδαριάς κι όχι ολόκληρη.
|
Ο ενεργοποιητης της κλειδαριάς που λές, έχεις κάποια φωτογραφία στο πώς μοιάζει μήπως? Πώς είναι ακριβώς,?
|
02-09-24, 17:49
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
|
|
Αυτός είναι ένας ενεργοποίησης κλειδαριάς πίσω δεξιάς πόρτας από Corolla E12. Τον άλλαξα γιατί άλλες φορές δεν μου κλείδωνε την πόρτα, άλλες φορές δεν την ξεκλείδωνε και γενικά έκανε χαζομάρες. Μετά από ψάξιμο είδα ότι δεν χρειάζεται αλλαγή όλη η κλειδαριά παρά μόνο αυτό το εξάρτημα που βιδωνει πάνω στην κλειδαριά. Κάθε πόρτα έχει διαφορετικό, οι μπροστινές έχουν πιο μεγάλα και ειδικά η πόρτα του οδηγού που είναι η master κλειδαριά δηλαδή η κύρια έχει περισσότερες ηλεκτρικές επαφές.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17156792 seconds (82,49% PHP - 17,51% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:35. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|