Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 537
Ο συγκεκριμένος έκανε ρύθμιση Λαγκαδά με Εγνατία, αν θυμάμαι καλά. Αλλά πάει καιρός που ήταν εκεί. Τώρα τον έχουν στείλει κάπου αλλού.
Νομίζω πως έχει πάρει και βραβείο, γιατί όταν έκανε ρύθμιση, δεν είχε μποτιλιάρισμα ποτέ!
Δύναμη Σεβασμού: 413
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou
Ο συγκεκριμένος έκανε ρύθμιση Λαγκαδά με Εγνατία, αν θυμάμαι καλά. Αλλά πάει καιρός που ήταν εκεί. Τώρα τον έχουν στείλει κάπου αλλού.
Νομίζω πως έχει πάρει και βραβείο, γιατί όταν έκανε ρύθμιση, δεν είχε μποτιλιάρισμα ποτέ!
Δημήτρη,εγώ τον είχα πετύχει όταν έμενα Θεσ/κη την περίοδο 2000-2005.
Πέρασαν τα χρόνια...
Δύναμη Σεβασμού: 207
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Δημήτρη,εγώ τον είχα πετύχει όταν έμενα Θεσ/κη την περίοδο 2000-2005.
Πέρασαν τα χρόνια...
Παιδιά αυτός ο τροχονόμος μπορεί να κουβαλούσε την όποια τρέλα του αλλά ήταν 1ος στη δουλειά του!Ήταν για πολλά χρόνια, περίπου 5, στα φανάρια Δωδεκανήσου και Εγνατία.Τώρα πάνε εκεί 2 τροχονόμοι,όταν πάνε, και δε μπορούν να χωρίσουν άχυρο σε 2 γαϊδούρια!Πάντως τον παραδέχομαι γιατί με ήλιο, με βροχή, με χιόνια αυτός κάθε πρωί και μεσημέρι ήταν απίκο.
Δύναμη Σεβασμού: 395
το τροχαιο εγινε χθες το βραδυ,το Μ3(κομπρεσορατο) εφυγε απο τον δρομο για αγνωστο μεχρι τωρα λογο..απο οτι ακουσα πρεπει να εγινε με πολλααα χιλιομετρα..
ευτυχως τα 2 ατομα που ηταν μεσα ζουν,ο ενας βεβαια ειναι βαρια..
Δύναμη Σεβασμού: 416
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
το τροχαιο εγινε χθες το βραδυ,το Μ3(κομπρεσορατο) εφυγε απο τον δρομο για αγνωστο μεχρι τωρα λογο..απο οτι ακουσα πρεπει να εγινε με πολλααα χιλιομετρα..
ευτυχως τα 2 ατομα που ηταν μεσα ζουν,ο ενας βεβαια ειναι βαρια...
Αν είναι εκεί που νομίζω, αυτός ο κwλόδρομος, σε συνδυασμό με τη μ@λ@κί@ πολλών εκεί κάτω, έχει "φάει", έχει "μισερώσει" πάρα πολλούς και πολύ φοβάμαι πως θα συνεχιστεί αυτή η ιστορία.
Τεράστια ευθεία, πολλές ισόπεδες διασταυρώσεις και από μία κλειστή στροφή σε κάθε τέλος της...
__________________ Fast cars do not kill. Slow drivers, do!!! Saneatsu Abukara
Εχω να πω οτι τετοια ξεσκισμα που εφαγε το veyron απο το R34 δεν το εχω ξαναδει!!!
Σικε το ματς απο το supra και το R34 2 αγωνες τρεξαν μονο και νικησαν τους νικητες αλλα δεν πηραν τπτ!!!