Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums

dimosR's 1994 toyota corolla ae101
levin
20VT
Photos
διμοσ 672.jpg διμοσ 559.jpg

Author Σχόλιο Ημερομηνία
makiscorolla Βγαζει ματι φιλε μου η corolla σου,την εχεις πολυ ωραια να την προσεχεις και να την χαιρεσαι. 19-08-10
Ζήσης Πολύ όμορφο το Corollaki σου φίλε Δήμο να το χαίρεσαι κ να είναι πάντα γερό δυνατό κ να είναι όπως το θές!!! Είναι ωραίο πάντος!!! 22-02-10
παναγιωτης Μαρετοπουλος φιλε στη πενα το χεις,τετραπεταλουδο και τουρμπο,μπραβο να το χαιρεσε 23-02-10
_nicolas_ Αμαν τι κανόνι είναι αυτό ? Αν μπορείς κάνε μια παρουσίαση του αυτοκινήτου σου να δούμε τι φοράει, πόσα βγάζει και πόσο σου κόστισε κτλ 23-02-10
JL_e10 Τρελο το 101 σου, ελπιζω να το κανω κιεγω ετσι το δικο μου!! Ευγε!!! 19-03-10
dimosR ευχαριστω γαι τα λογια σας.. σε λιγο καιρο θα πω και τα spec 19-03-10
JL_e10 Πες μου απο που πηρες τα φαναρια, και ποσο!!! Τωρα που χω κατι ψιλα στην ακρη να παω να τα βουτηξω. 30-10-10
dimosR 120euro περιπου παιζουν στο e-bay... κουμπωνουν 30-10-10
dimosR σαν τα γνησια χωρις μετατροπες!!!αξιζουντα λεφτα τους 30-10-10
JL_e10 Τα φωτα τα βρηκα αλλα μαζι με μεταφορικα θελουν 180. 15-11-10
JL_e10 Υ.Γ: την επομενη φορα που θα κατεβψ προς Λακωνια μερια (κι αν ειμαι και μονος μου) θα περασω να τα πουμε απο κοντα να θαυμασω και το κτηνακι σου!! Ειναι τελειο, πολυ αγριο!! 15-11-10
FanIsHere ...ναρος!! Απ' τα πιο ωραία Corolla που έχω δει! 02-10-11
FanIsHere Σπαίρνει! Ειδικά από μπροστά.. φυσάει!! 12-02-12

Page generated in 0,24730396 seconds (31,02% PHP - 68,98% MySQL) with 16 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:42.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com