Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
dimosR's 1994 toyota corolla ae101 |
levin
20VT |
Photos |
|
|
|
Author |
Σχόλιο |
Ημερομηνία |
makiscorolla |
Βγαζει ματι φιλε μου η corolla σου,την εχεις πολυ ωραια να την προσεχεις και να την χαιρεσαι. |
19-08-10 |
Ζήσης |
Πολύ όμορφο το Corollaki σου φίλε Δήμο να το χαίρεσαι κ να είναι πάντα γερό δυνατό κ να είναι όπως το θές!!! Είναι ωραίο πάντος!!! |
22-02-10 |
παναγιωτης Μαρετοπουλος |
φιλε στη πενα το χεις,τετραπεταλουδο και τουρμπο,μπραβο να το χαιρεσε |
23-02-10 |
_nicolas_ |
Αμαν τι κανόνι είναι αυτό ? Αν μπορείς κάνε μια παρουσίαση του αυτοκινήτου σου να δούμε τι φοράει, πόσα βγάζει και πόσο σου κόστισε κτλ |
23-02-10 |
JL_e10 |
Τρελο το 101 σου, ελπιζω να το κανω κιεγω ετσι το δικο μου!! Ευγε!!! |
19-03-10 |
dimosR |
ευχαριστω γαι τα λογια σας.. σε λιγο καιρο θα πω και τα spec |
19-03-10 |
JL_e10 |
Πες μου απο που πηρες τα φαναρια, και ποσο!!! Τωρα που χω κατι ψιλα στην ακρη να παω να τα βουτηξω. |
30-10-10 |
dimosR |
120euro περιπου παιζουν στο e-bay... κουμπωνουν |
30-10-10 |
dimosR |
σαν τα γνησια χωρις μετατροπες!!!αξιζουντα λεφτα τους |
30-10-10 |
JL_e10 |
Τα φωτα τα βρηκα αλλα μαζι με μεταφορικα θελουν 180. |
15-11-10 |
JL_e10 |
Υ.Γ: την επομενη φορα που θα κατεβψ προς Λακωνια μερια (κι αν ειμαι και μονος μου) θα περασω να τα πουμε απο κοντα να θαυμασω και το κτηνακι σου!! Ειναι τελειο, πολυ αγριο!! |
15-11-10 |
FanIsHere |
...ναρος!! Απ' τα πιο ωραία Corolla που έχω δει! |
02-10-11 |
FanIsHere |
Σπαίρνει! Ειδικά από μπροστά.. φυσάει!! |
12-02-12 |
Page generated in 0,24730396 seconds (31,02% PHP - 68,98% MySQL) with 16 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:42. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|