Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο. |
|
|
10-05-10, 15:42
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παιδες υπομονη,μην κανετε τιποτα ακομα διοτι και η βενζινη θα πεσει με τον καιρο,ισως στο 1€ το λιτρο(μπορει και λιγοτερο) και το υγραεριο θα παρει πανω,αναλογως τη ζητηση.
Παιζονται πολλα ''παιχνιδια'' αυτο τον καιρο.Και εξαλλου 1ο και καλυτερο ειναι το ντιζελ και μετα η βενζινη,απλα καντε υπομονη...
10-05-10, 15:52
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diamantis
Παιδες υπομονη,μην κανετε τιποτα ακομα διοτι και η βενζινη θα πεσει με τον καιρο,ισως στο 1 το λιτρο(μπορει και λιγοτερο)
|
κανεις δεν ξερει τι θα γινει αλλα αυτο που λες φιλε διαμαντη φανταζει ουτοπια τουλαχιστον αυτη την περιοδο...
10-05-10, 15:57
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
συμφωνω γι'αυτη την περιοδο,φιλος μου βενζινας μου το ανεφερε αυτο που εγραψα.
10-05-10, 16:38
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
για ποτε το βλεπει ομως; σε βαθος ετων;
|
10-05-10, 16:40
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από johnboy
για ποτε το βλεπει ομως; σε βαθος ετων;
|
πολυ βαθος ομως...3ο υπογειο και βαλε...
|
|
|
10-05-10, 20:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Τι λέτε ρε παιδιά??? ποιος λεει τέτοια παραμύθια? όταν πάει ο ΦΠΑ πάνω η βενζίνη θα φτάσει πάνω από 1.80 και στην επαρχία σε πολλά μέρη θα πατήσει τα 2 ευρώ! ΠΟΤΕ των ΠΟΤΩΝ δεν θα ξαναπάει κάτω! πως θα γίνει αυτό???? αφού βάζουν συνέχεια φόρο κατανάλωσης και ανεβαίνει! και επισημαίνω ξανά ότι η τιμή του βαρελιού του πετρελαίου κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, έτσι και κάνει κανά μπαμ και ανέβει αλιμονό μας! ΟΣΟ και να πάει παραπάνω το υγραέριο ΠΟΤΕ δεν θα φτάσει την βενζίνη, πάντα αυτή θα έχει τουλάχιστον την διπλάσια+τιμή από το υγραέριο. ΟΣΟΙ και να βάλουν ποτέ δεν θα είναι ανάλογα αμάξια όσων καίνε μόνο βενζίνη. Για μένα δεν τίθεται θέμα ποτέ να κατέβει η τιμή της βενζινης και μην ξεχνάμε ότι το υγραέριο δεν είναι μόνο θέμα τιμής, αλλά καλύτερη απόδοση και καύση, ο κινητήρας παραμένει ποιό καθαρός, πολύ καλύτεροι ρύποι και περισσότερα κατά πολύ οκτάνια!
Τώρα έχω μερικές ερωτησεις σχετικές με το υγραέριο.
1) τι γίνεται όταν έχεις υγραέριο σε turbo moter και μετά αλλάξεις τουρμπίνα ή ανεβάζεις πίεση και υποδύναμη? το υγραέριο δεν θα φτάνει τι αλλαγές θέλει? μπεκ? αντλία κτλ?
2) όταν βγάζουμε μετά κάρτα καυσαερίων με τι καύσιμο βγάζουμε? με το υγραέριο????
3) όταν το βάλουμε τι κάνουμε πρώτα, περνάμε ΚΤΕΟ και μετά το δηλώνουμε στο υπουργείο (στην αδειά μας) ή πρώτα υπουργείο και μετά ΚΤΕΟ?
|
16-05-10, 20:03
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Σήμερα πέρασα από το BP στην Μαραθώνος και ρώτησα για το υγραέριο. Αυτή την στιγμή το πουλάνε με 0.65 λεπτά το λίτρο εκεί πέρα. Μου είπε το παιδί ότι εκεί από πίσω ετοιμάζετε μαγαζί που θα κάνει εγκαταστάσεις (μάλλον εννοεί την υγραεριοκίνηση) και μου είπε ότι πάει κόσμος και βάζουν υγραέριο. Αλλά λέει συμφέρει ΜΟΝΟ για όσους κάνουν πολλά χλμ γιατί μαζί με δηλώματα, ΚΤΕΟ, παράβολα δλδ κτλ πάει 1700-1800 ευρώ όλα μαζί. Εγώ τώρα περιμένω και τον μήνα αυτόν να κάνω υπολογισμούς με το road trip στο iphone για να δω αν με συμφέρει γιατί εγώ δεν κάνω πολλά χλμ, αν είναι τον μήνα πχ να γλιτώνω 20-30 ευρώ δε νομίζω ότι αξίζει να βάλω. Προς το παρόν φαίνεται να χαλάω σε βενζίνη κάτω από 100 ευρώ τον μήνα. θα δούμε όμως....
Αλήθεια ενδιαφέρεται να βάλει κανείς άλλος ή μόνο εγώ?
|
18-05-10, 16:16
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
καλά όλα αυτά αλλά εγώ δεν ξέρω, αν προκύψει κάποιο καμπούμ (όχι απο το υγραέριο) εξαιτίας της όλης εγκατάστασης υγραερίου, θα αναλάβει τις ευθύνες του μετά ο υγραερατζής και θα πληρώσει τις ζημιές ή θα κάνει την πάπια όπως οι αρκετοί βελτιωτές αυτοκινήτου??
18-05-10, 16:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Να επηρεάσει το σύστημα βενζίνης εννοείς? Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο.
|
|
|
|
21-05-10, 19:10
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
καλησπερα παιδια και απο εμενα.να πω και εγω 2 λογια ως παλιος χρηστης υγραεριοκινησης.
κατα 1ον..απευθυνεται σε ανθρωπους που κανουν ετησιως 15-20.000χλμ ετσι ωστε σε 1χρονο να εχουν κανει αποσβεση.
2ον..θα πρεπει να εχετε αποφασισει οτι θα κρατησετε το αμαξι 2-3 χρονια.
3ον...μπαινει σε οποιοδηποτε αμαξι(Νικηφορε αυτο για σενα)ατμοσφαιρικο η τουρμπο,αφου αναλογα τα μπεκ βενζινης που εχεις μπαινουν και υγραεριου.
4ον..αν περιμενετε να φτασει η βενζινη τα 2 ευρω (που ειναι θεμα ημερων)τοτε η εγκατασταση θα φτασει τα 2000 ισως και παραπανω ευρω.μην ξεχνανετην νεα αυξηση φπα απο 21 στο 23%
5...για σωστη μετατροπη με τελευταιας τεχνολογιας συστημα υγρου ψεκασμου πατε στο συστημα 5ης γενιας που εχει μονο η υγραεριοκινηση και κανενας αλλος.οι υπολοιποι απλα βαζουν υγραεριο με συστηματα τα οποια και καινε πολυ καθωτι 4ης γενιας σημαινει αεριος ψεκασμος δυλαδη μειωση ιποδυναμης 10-15% περιπου.
6ον..η διαδικασια ειναι εγκατασταση-το χαρτι που σου δινουνε πας και περνας κτεο μονο την εγκατασταση αεριου και στην συνεχεια υπουργειο για αλλαγη αδειας.με την προυποθεση να εχεις ενεργο κτεο για το υπολοιπο αμαξι.
κατι ακομα επειδη ημουνα ιταλια και γερμανια με το αμαξι ηθελα 80ευρω για καθε 1200χλμ και εκανα συνολικα 5000.τα συμπερασματα δικα σας.
εχω ηδη κανει 15000 χλμ απο τον νοεμβρη που το εβαλα.φανταστειτε τι εχω γλιτωσει.εχω σχεδον κανει αποσβεση.
PS...για οσους εχουνε απορια και δεν ξερουν να ξεχωριζουν ποιο κιτ ειναι 4ης και ποιο 5ης γενιας το 4ης γενιας κιτ χρησιμοποιει πνευμονα για μετατροπη του υγρου σε αεριο ενω το κιτ 5ης γενιας παει κατευθειαν υγρο στα μπεκ.
Επισης πνευμονας σημαινει μια φορα τον χρονο σερβις !!!!!
Οτι θελετε ειμαι προθυμος να σας απαντησω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη davarisx : 21-05-10 στις 21:50.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17942190 seconds (78,78% PHP - 21,22% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:03. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|