Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο. |
|
|
30-07-15, 14:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
πειραιας, νικαια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Φίλε μου πιστεύω ότι αν βάλεις κάτι καλό δεν θα έχει πρόβλημα. Πες τα λίγο με τον Φάνη
|
30-07-15, 15:08
|
Μέλος
|
|
|
|
η δική μου εμπειρία είναι παρακάτω...προφανώς θετική παρά τη βλάβη που μου έβγαλε! Το ότι θα βγάλει βλάβη μάλλον είναι πολύ πιθανό, γιατί τα αυτοκίνητά μας δεν είναι κατασκευασμένα για υγραέριο, αλλά έως τότε θα έχεις γλιτώσει τόσα χρήματα που το κόστος επισκευής θα σου φανεί αμελητέο. Εγώ έχω ένα από πιο καλά συστήματα της αγοράς και για 4 χρόνια οδηγούσα πολύ συντηρητικά. Φέτος, τον 5ο χρόνο που το ψιλοτσάκιζα το αμάξι, μου έβγαλε και το πρόβλημα...
Για καινούριο αυτοκίνητο από την άλλη, μάλλον το πετρέλαιο είναι καλύτερη λύση...
|
31-07-15, 09:29
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Εγω πιστευω παντως ενα αυτοκινητο εαν δεν κανει χλμ δεν αξιζει να βαλει.γιατι ποτε θα κανει αποσβεση και μεχρι να κανει βγουν ζημιες.η προσωπικη μου γνωμη ειναι κατα,γιατι θεωρω οτι ειναι μετατροπη και οχι κατι εργοστασιακο.αν καποιος κανει πολλα χλμ.τοτε οκ.το μεγαλυτερο ρολο τον παιζει ο εγκαταστατης και τα πραγματα που θα βαλει.πλεον δυστυχως μετα τα καταστηματααγορας χρυσου ανοιξαν υγραεριτζηδες.
|
31-07-15, 16:33
|
Μέλος
|
|
|
|
Εξυπακούεται πως κατω απο 20000 χλμ δεν υπαρχει λογος μετατροπής...καθως κ πως ο,τι πληρώνεις παίρνεις. Συμφωνω μαζι σου...απλα οταν εφτασα να δινω 200 ευρω το μηνα βενζινη καταλαβα οτι το υγραεριο ηταν μονόδρομος. Κ μειωσα τα έξοδα στο μισο. Τωρα εχω ηδη κανει 105000 χλμ με υγραεριο κ συνολικα 173000 χλμ. Εχω κερδος πανω απο 3000 ευρω σε 5 χρονια...
|
01-08-15, 00:26
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Σαυτην τη περιπτωση ναι σε συμφερει που το εκανες.εγω π.χ μπορει το μηνα να το παρω το αυτοκινητο 3φορες το πολυ και να με καλυψει ενα 20ρικο βενζινα.δεν με συμφερει να το ξανω υγραεριο.να ναι καλα το παπακι που τρωει απειρα χλμ.
|
01-08-15, 01:48
|
Νεότατος
|
|
|
|
Πήγα σήμερα στην αντιπροσωπία της Toyota και μου πρότειναν το σύστημα της vialle με 2200€. Προφανώς είναι απ τα καλύτερα συστήματα αλλά πολύ ακριβό. Σε άλλο συνεργείο που ρώτησα μου προτείνουν της BRC με αέριο ψεκασμό και όχι υγρό όπως της vialle, ενώ θα υπάρχει και ψεκασμός βενζίνης για να λιπαίνονται οι βαλβίδες κυρίως όταν ζορίζεται το αμάξι και με κόστος 1000€. Λέτε να αξίζει το σύστημα της BRC; υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει;
|
01-08-15, 11:06
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
πειραιας, νικαια
|
|
Εγώ έχω brc και τον ψεκασμό της βενζίνης που λες μου το έβαλε ο Φάνης 6994156663 μίλα μαζί του και θα σου λυθούν οι απορίες
|
17-01-17, 21:30
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
καλησπερα !!
οταν αναβοσβηνουν τα 4 led στον διακοπτη brc υπαρχει προβλημα ??(το εχω παρατηρηση μετα απο γεμισμα.
εχω κανει 45000 χιλιομετρα, εγκατασταση Φανης!!!!χωρις το παραμικρο προβλημα
|
17-01-17, 23:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Όταν αναβοσβήνουν και τα 4 led, σημαίνει ότι "παραγέμισε" η φιάλη, παραπάνω από όσο πρέπει να πάρει. Λογικά στο πιέζει λίγο παραπάνω ο υπάλληλος στο βενζινάδικο για τη στρογγυλοποίηση του ποσού. Δεν έχεις κανένα φόβο πάντως. Το περπατάς κανονικά το αμάξι.
|
20-01-17, 19:34
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
|
|
2,5 χρονια lpg και μαρκα BRC......περασμενο σε εξειδικευμενο συνεργειο,οχι στον καθε Καραπιαλη,με σωστο προγραμμα και ειμαι ικανοποιημενος και απο την λειτουργια και απο το οτι δεν εχει καποιο θεμα........βεβαια δεν το ζοριζω και πριν το βαλω ψαχτηκα να δω τι ακριβως θα μπουν(μπεκ,εγκεφαλος κ.α.)πηρα και την αποψη του πολυγνωστη Φανη,και το τοποθετησα........
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17463207 seconds (77,45% PHP - 22,55% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|