Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-02-06, 15:49
Το avatar του χρήστη LoVis
LoVis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 268
LoVis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Βασικά δεν ξέρω και πολλά απο τεχνικά χαρακτηριστικά αλλα απο τα λίγα που ξέρω και την λίγη φυσική που ξέρω , ξέρω οτι όποιο αυτοκίνητο ειναι ποιο ελαφρύ εχει και καλύτερες εκκινήσεις..έτσι πιστέυω δλδ...και το βάρος μπορει να καλύψει 10 άλογα ( η και 20 σε μερικές περιπτώσεις ανάλογα με το ποσο ποιο βαρύ ειναι το άλλο..)..παιζει ρόλο και οι ροπή αλλά το βάρος ειναι πολύ μεγάλος παράγων..Πιστέυω ενα Corolla BlackTop μαμά 101 η και 111( το τονίζω μαμα ) μπορεί να φτασει η και να περάσει ενα TS απο βάρος και μόνο!Δλδ ενα μαυροκάπακο ε12 η Carina δεν πιστέυω οτι μπορεί να περάσει το TS ...ειχα carina 2.0lt 140hp και ξέρω δεν το λέω στην τύχη...και βλέπω το corolla parolo Που ήταν 88 άλογα άνοιγε πολυ καλα σε συγκριση με την carina για τα αλογά της αποκλειστικά και μονο λογω βαρους...δεν λέω οτι η Carina μου συγκρινετε με μια μαυροκάπακη απλα κανω μια σημειωση για το βαρος..τωρα..το μαυροκάπακο carina μαμα δεν πιστευω οτι θα μπορουσε να περάσει το TS παρολο που μπορει να ειναι το μαυροκάπακο ποιο λιγα αλογα αλλα εχει καλυτερη ροπή(σωστα?) αλλα και το carina εχει πολυ βαρος για το TS..και δεν νομιζω οτι μπορει να καλυψει την διαφορά αλόγων του TS.ετσι πιστέυω οτι το Carina toy 2759 ειναι πειραγμένο η εχει κανει κανα κολπάκι σαν του Πανου Μαρμελ που εχει κανει το ασημοκαπακό του να περνάει ολα τα ασημοκαπακα οπως λεει ( δεν ξερω δεν το εχω δει ) με εναν απλό παραλληλο...ακομα και παραλληλο να εχει βαλει στο Carina θεώρειτε φτιαξιμο...σημαντικο κιολας...γιατι και γώ μπορει να ανεβασω 0.8 πίεση στο turbaki μου χωρίς να πειράξω τιποτα μηχανικά και να λέω οτι ειμαι μαμά...Θα είμαι ομώς? οχι...
Και το καλυτερο απο όλα πιστευω θα ηταν να σταματησετε να χωριζεστε σε ομαδες και να μαλωνετε γιατι αυτο μονο καταστροφη φέρνει στο Club και τιποτα αλλο...στο τέλος θα αποφευγετε και να ερχεστε στα Meetings...

Φιλικα LoVis...
P.S τα παραπάνω ειναι δική μου αποψη και δεν ειμαι περιοδικο ουτε τεχνικος ουτε τιποτα αλλο...απο οτι ξέρω και εχω οδηγησει...
Παλιά 23-02-06, 16:28
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Βασικά όπως ειπε και ο Πάνος (σε αυτή την ομολογουμένως καταπληκτική περιγραφή της κόντρας που έκανε), η ευχή και η κατάρα της TS είναι το lift. Έξω από το lift η TS είναι ένα απλό 120άλογο αμάξι.
Μη μιλάμε για βάρος γιατί και 1200 κιλά να είναι η TS μιλάμε ότι έχει 192 άλογα για να τα τραβήξει. Δεν είναι καθόλου θέμα βάρους η απόδοση τη TS. Όλη η μαγκιά είναι να μείνει μέσα στο lift κατά τις αλλαγές. Αν βγει έξω, αργεί και να ξαναμπεί... και εκεί γίνεται όλη η διαφορά.
Δεν ξέρω αν είναι θέμα παράλληλου ή όχι αλλά το 20βάλβιδο απ'ότι φαίνεται έχει ροπή σε μεγάλο φάσμα των στροφών ενώ η TS αγκομαχάει για να μείνει στην περιοχή των στροφών που παράγουν "έργο".
Για μένα εκεί παίζει η μεγάλη διαφορά.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-02-06, 17:16
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 322
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδια δλδ με τον πανο παμε ισα (και απο σταση τον εχω λιγο)ο πανος περναει ts η ts χανει απο το carina που παει ισα με τον πανο που περναει την ts αλλα στο μυαλο σας χανει ενταξει αν αυτο δεν ειναι τρελα τι ειναι
οσο για το πηραγμα ειπαμε ρυθμιστη καυσημου μπουζ/δια φιλτροχοανη και θερμ/κη στο χταποδι αυτα
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Απάντηση με παράθεση
Re: 4AGE-20V vs VVTLi
Παλιά 23-02-06, 18:35
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Μια ερώτηση: Στο TS η αλλαγή από 3η κόφτη σε 4η στις πόσες στροφές πέφτει...? Γιατί αυτό το 5900 που λέει ο Νεοκλής μου φαίνεται πολύ χαμηλό....
βασιλη με εκανε βολτα μετα. πεφτει περιπου 6000. και 6100 να πεφτει κανει μια ωρα να παει 6400. πιστεψε με
Παλιά 23-02-06, 18:51
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

φιλε LOVIS τα ασημοκαπακα? σ ευχαριστω

τι εγινε το γυρισαμε στο λιφτ τωρα?. παλι φταιω δλδ? αυτο που ειδα στην βολτα μετα ειναι οτι δεν γινεται να μεινει η 2η και η 3η στο λιφτ εκτος και αν εισαι ο ari vatanen. αναρωτηθηκε κανενας αν εμενα μενει στο λιφτ? yell ε? κανενας. κι ομως αναγκαζομαι να περιμενω καμποσο να πεσουν οι στροφες γιατι δεν τις παιρνει με τιποτα αν βιαζεσαι. αλαζω στις 7650 και πεφτω περιπου 4500-4800.
απο οτι βλεπω ξυνοντε και τα celica τωρα? δλδ θα με κυνηγανε μεχρι να με περασουν οι κινητηρες T SPORT?
ΚΑΙ Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ 0-400 ΜΕΤΡΑ. Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΡΟΤΣΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ? ΑΠΟ ΤΑ 400 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. η συμφωνια ηταν(και στο τηλ με αλλους ts ακηδες) να μη με περασει εως τα 180, αν με περνουσε στα 181 ΕΧΑΝΕ. αν με περνουσε στα 179 ΕΧΑΝΑ. με πλησιασε στις 2+ καροτσες σχεδον στα 190+ και ξαναλεω οτι πιστευω οτι δεν θα ερχοταν ποτε διπλα μου επειδη θα κρεμουσε γιατι αμεσως επρεπε να βαλει πεμπτη ενω εγω εσπαγα τεταρτη με 7100 και 190+ και σπαει στα 210 η τεταρτη μου οποτε αντε γεια μεχρι στο αρπαγμα-σπασιμο της πεμπτης του ts που απο κει και περα νομιζω οτι δεν εχω ελπιδες. εχω και γω δυνατη πεμπτη ομως

και θελω να ρωτησω κατι τον χρηστο απο τον βολο. ας απαντησει μονο αυτος. χρηστο αν βαλω το σασμαν του 1300 που σημαινει οτι θα σπαω πεμπτη αμεσως και σε ανηφορα στα 215. πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση να εχει ελπιδες ενα ts μαμα να ειναι εστω 2-3 καροτσες πισω μου??? δεν ξερω γιατι αλλα το κοβω παραπανω.
απαντησε μου το πιστευω σου
Παλιά 23-02-06, 23:11
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 396
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε LOVIS τα ασημοκαπακα? σ ευχαριστω

τι εγινε το γυρισαμε στο λιφτ τωρα?. παλι φταιω δλδ? αυτο που ειδα στην βολτα μετα ειναι οτι δεν γινεται να μεινει η 2η και η 3η στο λιφτ εκτος και αν εισαι ο ari vatanen. αναρωτηθηκε κανενας αν εμενα μενει στο λιφτ? yell ε? κανενας. κι ομως αναγκαζομαι να περιμενω καμποσο να πεσουν οι στροφες γιατι δεν τις παιρνει με τιποτα αν βιαζεσαι. αλαζω στις 7650 και πεφτω περιπου 4500-4800.
απο οτι βλεπω ξυνοντε και τα celica τωρα? δλδ θα με κυνηγανε μεχρι να με περασουν οι κινητηρες T SPORT?
ΚΑΙ Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ 0-400 ΜΕΤΡΑ. Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΡΟΤΣΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ? ΑΠΟ ΤΑ 400 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. η συμφωνια ηταν(και στο τηλ με αλλους ts ακηδες) να μη με περασει εως τα 180, αν με περνουσε στα 181 ΕΧΑΝΕ. αν με περνουσε στα 179 ΕΧΑΝΑ. με πλησιασε στις 2+ καροτσες σχεδον στα 190+ και ξαναλεω οτι πιστευω οτι δεν θα ερχοταν ποτε διπλα μου επειδη θα κρεμουσε γιατι αμεσως επρεπε να βαλει πεμπτη ενω εγω εσπαγα τεταρτη με 7100 και 190+ και σπαει στα 210 η τεταρτη μου οποτε αντε γεια μεχρι στο αρπαγμα-σπασιμο της πεμπτης του ts που απο κει και περα νομιζω οτι δεν εχω ελπιδες. εχω και γω δυνατη πεμπτη ομως

και θελω να ρωτησω κατι τον χρηστο απο τον βολο. ας απαντησει μονο αυτος. χρηστο αν βαλω το σασμαν του 1300 που σημαινει οτι θα σπαω πεμπτη αμεσως και σε ανηφορα στα 215. πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση να εχει ελπιδες ενα ts μαμα να ειναι εστω 2-3 καροτσες πισω μου??? δεν ξερω γιατι αλλα το κοβω παραπανω.
απαντησε μου το πιστευω σου

θα σε απαντησω φιλε μου πανο αλλα να ξερεις δεν μου αρεσει να μιλαω υποθετικα.....το μαμα ts δεν εχει καμια ελπιδα διπλα σε μαμα 20v(black) αποδειχτηκε και με τις φωτο που εβαλε ο jim για τους δυσπιστους

τωρα οσο αφορα το σασμαν που λες πανο αν η διαφορα ηταν 2-3καροτσες μπροστα το μαρμελοαμαξο πιστευω τωρα θα ειναι χαωτικη αν καταφερεις να βαλεις την δυναμη κατω και στο λεω αυτο γιατι με πολυ κοντο σασμαν(αν ισχυει αυτο) θα σε σπιναρει και η τεταρτη.....σε αντιθεση με το σασμαν που εχεις τωρα που απλωνει την δυναμη στα πολλα

δηλαδη για μενα πανο ειναι δικοπο μαχαιρι, μπορει αν αλλαξεις το σασμαν να βαζεις φωτια αλλα να μην κανεις χρονους μπορει να κανω και λαθος μακαρι δηλαδη, αλλα δες και απο αυτη την πλευρα πριν κανεις κατι....
Παλιά 24-02-06, 03:04
Το avatar του χρήστη Stathis
Stathis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 285
Stathis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Παράθεση:
Μια ερώτηση: Στο TS η αλλαγή από 3η κόφτη σε 4η στις πόσες στροφές πέφτει...? Γιατί αυτό το 5900 που λέει ο Νεοκλής μου φαίνεται πολύ χαμηλό....
βασιλη με εκανε βολτα μετα. πεφτει περιπου 6000. και 6100 να πεφτει κανει μια ωρα να παει 6400. πιστεψε με
Δεν ξερω τι κανατε....

αλλα αλαγή 3η σε 4η η βελόνα πεφτει πανω απο τις 6200 (που ειναι το λιφτ) σιγουρα και μαλιστα χωρις προσπαθεια.

Δεν βαζω το χερι μου στη φωτια για αυτο. Μπαινω ολοκληρος μεσα και στοιχηματιζω και το σπιτι μου αν θελετε. Παω και παιρνω και δανειο και το βαζω και αυτο.

Η παραπληροφορηση παει συνεφο παντως εδω μεσα.

Παντα φιλικα.
Παλιά 24-02-06, 09:21
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός

Παράθεση:
δεν τις παιρνει με τιποτα αν βιαζεσαι.
Κάρφωνες αλλαγές στο Σχιστό και σε άκουγα στον Πειραιά... γκζζζζτ, γκζζζζτ
Με το πόδι τις έσπρωχνες για να μπουν?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-02-06, 09:44
MAD-MAX Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: SE DROMUS ME STROFES
Δύναμη Σεβασμού: 262
MAD-MAX είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stathis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Παράθεση:
Δεν ξερω τι κανατε....

αλλα αλαγή 3η σε 4η η βελόνα πεφτει πανω απο τις 6200 (που ειναι το λιφτ) σιγουρα και μαλιστα χωρις προσπαθεια.

Δεν βαζω το χερι μου στη φωτια για αυτο. Μπαινω ολοκληρος μεσα και στοιχηματιζω και το σπιτι μου αν θελετε. Παω και παιρνω και δανειο και το βαζω και αυτο.

Η παραπληροφορηση παει συνεφο παντως εδω μεσα.

Παντα φιλικα.
+1

και μια σημειωση
η κοντρα εν ειναι μονο τα 400
την κοντρα και τον τροπο διεξαγωγης της τον αποφασιζουν απο κοινου οι 2 οδηγοι.-

κοντρα ειναι ακομα και η διαδρομη φαναρια λιμνης - κοκορας....
κοντρα ειναι και το χιλιομετρο της κρυφης
κοντρα ειναι και τα 1300 της κερατεας
κοντρα ειναι και οι ρολλαριστες
κοντρα ειναι και το 600 ή 800 της BP στην εθνικη
κοντρα ειναι και τα 580 της βουτας
και τα 600 ή 800 της μαυρης
κοντρα ειναι καιη διαδρομη Π Φωκαια - Σουνιο
κοντρα ειναι και το ανεβα στα Goodys στην Καβαλας παρολο που εχει στροφη

anyway

εγω παντως χτες αφησα για λιγο το πληκτρολογιο και πηγα να δω τι διαφορες εχω με ενα honda civic vti ΦΠΕ μετρημενο 170 hp
το αποτελεσμα αναμενομενο
3 καροτσες μπροστα το Honda μεχρι τα 100 και περασμα γεφυρας στα ιδια επιπεδα αποστασης συμφωνα με τους "θεατες" ( το κλασικο "προβλημα" safe mode ξαναχτυπησε σταδιακη μειωση καυσιμου απο 4.500rpm kai fuel cut off στις 7.000rpm)
στο δευτερο ανοιγμα απο ρολλαριστες χαμηλες δευτερες 4000+rpm αποτελεσμα μεχρι τα 140 μια καροτσα το honda εμπρος, στα 160 διπλα διπλα, στα 180+ 1 καροτσα εγω μπροστα (στα 190 εκοψε το παλικαρι) με την διαφορα συμφωνα με τους "θεατες" να μεγαλωνει γρηγορα υπερ εμου και με εκτιμηση τους (που ηταν φιλαρακια του οδηγου του honda) oti η διαφορα θα αγγιζε τις 3 καροτσες στο υψος της γεφυρας

περασμα γεφυρας απο σταση ειναι στα 200κμ
περασμα γεφυρας απο ρολλαριστες 2ες στα 55κμ ειναι περιπου 220++
αποκλιση κοντερ μου βασει μετρησης 6κμ στα 228 (κοντερ εδειχνε 228 η μετρηση εδειχνε 222)

σημειωση σε οποιαδηποτε αλλαγη εκτος 1-2 οι στροφες ποτε δεν επεσαν κατω απο τις 6500 και για κανενα λογο...

20V? το αλλο με τον Τοτο το εχετε ακουσει που περασε Type R?

www.topfuel.gr
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-02-06, 09:58
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 520
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Να και ενας που ξερει απο κοντρες γιατι οι αλλο ασχολουνται με μ@λ@κι@ες.Βρηκανε 2-3 με ts και τους ξεφτιλιζουν.Ρε που να χτυπιεστε κατω δεν εχετε ts ειδικα στα πολλα χ.α.ω.
Το παλλικαρι σας περιμενει.
Καντε ενα πατημα απο δευτερες και για 1300 μετρα και αν δεν φατε τουλαχιστον 5 καροτσες πληρωνω εγω το στοιχημα.
Αντε γιατι γινατε πολλοι κουραστικοι
Υ.Γ Περασα και εγω μια μερα ts,μονο που την οδηγουσε ο πατερας του παιδιου που την ειχει.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
4age 16v vs 20v NicKE70 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 4 26-09-17 11:43
Vvti & Vvtli- Πως, που, γιατί... madvinegar Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 0 10-03-09 16:32
Μετατροπή 1,4 VVTi σε 1.8 TS VVTLi ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ SUPPORT 44 15-12-08 11:46
4age 16v konkon 4AGE 20v Levin 10 13-03-08 17:22
vvti vvtli? labros_k ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 11-01-07 13:17

Page generated in 0,25098991 seconds (81,20% PHP - 18,80% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:02.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com