Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stathis";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p="
Μια ερώτηση: Στο TS η αλλαγή από 3η κόφτη σε 4η στις πόσες στροφές πέφτει...? Γιατί αυτό το 5900 που λέει ο Νεοκλής μου φαίνεται πολύ χαμηλό.... 
|
βασιλη με εκανε βολτα μετα. πεφτει περιπου 6000. και 6100 να πεφτει κανει μια ωρα να παει 6400. πιστεψε με
|
Δεν ξερω τι κανατε....
αλλα αλαγή 3η σε 4η η βελόνα πεφτει πανω απο τις 6200 (που ειναι το λιφτ) σιγουρα και μαλιστα χωρις προσπαθεια.
Δεν βαζω το χερι μου στη φωτια για αυτο. Μπαινω ολοκληρος μεσα και στοιχηματιζω και το σπιτι μου αν θελετε. Παω και παιρνω και δανειο και το βαζω και αυτο.
Η παραπληροφορηση παει συνεφο παντως εδω μεσα.
Παντα φιλικα.
|
+1
και μια σημειωση
η κοντρα εν ειναι μονο τα 400
την κοντρα και τον τροπο διεξαγωγης της τον αποφασιζουν απο κοινου οι 2 οδηγοι.-
κοντρα ειναι ακομα και η διαδρομη φαναρια λιμνης - κοκορας....
κοντρα ειναι και το χιλιομετρο της κρυφης
κοντρα ειναι και τα 1300 της κερατεας
κοντρα ειναι και οι ρολλαριστες
κοντρα ειναι και το 600 ή 800 της BP στην εθνικη
κοντρα ειναι και τα 580 της βουτας
και τα 600 ή 800 της μαυρης
κοντρα ειναι καιη διαδρομη Π Φωκαια - Σουνιο
κοντρα ειναι και το ανεβα στα Goodys στην Καβαλας παρολο που εχει στροφη
anyway
εγω παντως χτες αφησα για λιγο το πληκτρολογιο και πηγα να δω τι διαφορες εχω με ενα honda civic vti ΦΠΕ μετρημενο 170 hp
το αποτελεσμα αναμενομενο
3 καροτσες μπροστα το Honda μεχρι τα 100 και περασμα γεφυρας στα ιδια επιπεδα αποστασης συμφωνα με τους "θεατες" ( το κλασικο "προβλημα" safe mode ξαναχτυπησε σταδιακη μειωση καυσιμου απο 4.500rpm kai fuel cut off στις 7.000rpm)
στο δευτερο ανοιγμα απο ρολλαριστες χαμηλες δευτερες 4000+rpm αποτελεσμα μεχρι τα 140 μια καροτσα το honda εμπρος, στα 160 διπλα διπλα, στα 180+ 1 καροτσα εγω μπροστα (στα 190 εκοψε το παλικαρι) με την διαφορα συμφωνα με τους "θεατες" να μεγαλωνει γρηγορα υπερ εμου και με εκτιμηση τους (που ηταν φιλαρακια του οδηγου του honda) oti η διαφορα θα αγγιζε τις 3 καροτσες στο υψος της γεφυρας
περασμα γεφυρας απο σταση ειναι στα 200κμ
περασμα γεφυρας απο ρολλαριστες 2ες στα 55κμ ειναι περιπου 220++
αποκλιση κοντερ μου βασει μετρησης 6κμ στα 228 (κοντερ εδειχνε 228 η μετρηση εδειχνε 222)
σημειωση σε οποιαδηποτε αλλαγη εκτος 1-2 οι στροφες ποτε δεν επεσαν κατω απο τις 6500 και για κανενα λογο...