Για αυτα που εχει το αμαξι ειναι τελεια τιμη! για ξεκινηστε να το κανετε ετσι να δειτε ποσο θα σας παει!!! ενταξει μην ειμαστε και υπερβολικοι! αν ηταν μαμα ολα θα ελεγα πως ναι ειναι ακριβο! παντως η τουρμπινα φαινετε οτι δεν ειναι ct9 κατι αλλο ειναι αλλα τι δεν ξερω! αλλιωτικη μου φαινεται! ισως καμια υβριδικη? η ct9 καταρχην με τπτ δεν βγαζει τοσα αλογα στο 1bar!
καλυτερα ομως να δεις καποιο με οσο γινεται ποιο μαμα 4EFTE για να αποφυγεις προβληματα και κακοτεχνιες! και φυσικα να πετυχεις και καλυτερη τιμη αφου δεν διαθετεις τοσα!
παντα καλος ελεγχος!!! εγω παρολο που πηρα την δικια μου με γνωμονα οτι εχω το μοτερ απο το starlet GT που ειχα και παρολο πως την εστειλα με τον πωλητη σε δικους μου σε συνεργειο να την ελεγξουν μαλλον ουτε καν την ειδαν!!! μου ειπαν να την παρω και δεν ανεφεραν τυχον προβληματα, ετσι εχω καταληξει οτι κανονικα ηθελε αλλαγη κρεμαριερας (εχει τζογο σε ατερμονα) και χανει λαδια απο παντου! μεχρι και η αντλια χανει! εκτος αυτου εχω αλλαξει ηδη οτι αναλωσιμο εχει σχεδον! οπως ακρα ζαμφορ μπρος πισω, σινεμπλοκ ζαμφορ μπρος πισω, μια βαση μηχανης, εννοειτε λαστιχα-αμορτισερ-ελατηρια-bump stops στον 1ο χρονο που την ειχα αυτα, και παμε σε μπαλακια ψαλιδιων, ακρομπαρα, ημιμπαρα, τωρα το Σάββατο θα αλλαξω και αντλια υδραυλικου, και για κρεμαριερα βλεπουμε εχει ο Θεος! γιαυτο σου λεω πολυ καλος ελεγχος!!!!
αυτη δεν σου αρεσει?
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=22835