wastegate τα χλμ που λέω είναι ΜΕΣΑ στην Αθήνα! μέσα στην κινηση με πολλά σταμάτα ξεκίνα και φυσικά τουρμπίσματα για να αναπτύξει ταχύτητα. Σε ταξίδια που έχω και το μακρύ σασμαν και λιγότερο κατα πολύ από το σταρλετ καίει αλλά βγάζει και ΠΟΛΛΑ χλμ παραπάνω, το πόσα καίει ειναι σχετικό δεν ειναι κάτι στανταρ, εξαρτάται και πως οδηγάει ο καθένας. Για την ιστορία εμένα έχει downpipe, εξάτμιση55mm, τελικό ελεύθερο grapnel, μεταλλικό καταλύτη από κάτω, turbina ct9, μαμα intercooler τοποθετημένο μπροστά, πίεση 0,7 bar και φιλτροχοάνη simota. Επίσης σασμαν από gt και 195/50/15 διαστάσεις ελαστικών. Στην χιο έκανα 1000χλμ σχεδόν και μπορώ να πω ότι έκαψα όσα καίω στην Αθήνα σε 2 εδβομάδες! δλδ 400 περίπου χλμ! Το μοτερ αυτό είναι πολύ καλό ακόμα και στην corolla είμαι πολύ ευχαριστημένος και ρίχνει τσάγια αβερτα αν και στο starlet που είχε κοντό σασμαν και 185/55/14 σκοτωνε στην επιτάχυνση! μιλάμε για τρελά κοντρίδια! τώρα έχω κόψει τα πολλά πολλά, αλλά αν τύχει κανείς να μου κολάει, κάνουμε κανά ανοιγματάκι! φανταστείτε νέα michelin pilot exalto άντεξαν ΜΟΝΟ 9500χλμ!!! διαλύθηκαν γιατί έγραφε συνέχεια και με 3η! ε στο τέλος έσπασε και το σασμαν και ησύχασε, μετά από καιρο το 2007 δλδ. Και για την ιστορία και το ξέρω ότι μερικοί μπορεί να μη με πιστέψουν άνοιξα σε εκκίνηση από φανάρι με pezo 206 1600 turbo πολλά άλογα και με 17αρες και μέχρι τα 140χλμ τον είχα ένα αμάξι μπροστά, μετά με έσκιζε όμως σαν να ήμουνα παρκαρισμένος! αυτά έχει η ροπή.
|