Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-01-11, 10:18
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 544
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Μιλάς για το octavia, στο power του προηγούμενου μήνα? Όταν πέσει στο ρελαντί, γυρίζει στη βενζίνα αυτό. Σύμφωνα με το περιοδικό.
Απάντηση με παράθεση
υγραεριο
Παλιά 18-01-11, 11:09
Το avatar του χρήστη corollakiato
corollakiato Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: toyota corolla g6
Περιοχή: κιατο κορινθοs
Δύναμη Σεβασμού: 237
corollakiato είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
υγραεριο

το καυσιμο του μελοντοσ ειναι το υδρογονο τελοσ.... ασχολιστε με υγραεριο που κανει ξηρι καυσι και ανεβαζει την θερμοκρασεια του κινιτιρα (καυσησ)εωσ 40/100 ..... οτι καταλαβε κανενασ καταλαβε..αυτι ειναι ι αποψει μου.. εβαζα παλια και εγω συσκευεσ αλλα τωρα μακρια βγαζουνε προβλιματα ι κινιτιρεσ απο την θερμοκρασεια........ και παλι καλημερα αδερφια..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-01-11, 15:31
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS Εμφάνιση μηνυμάτων
Xθες το πρωί, επειδή ήμουν στο Καλαμάκι πέρασα από περιέργια από το μαγαζί που έφτιαξε το OCTAVIA. Του έχει βάλει το 4ης γενιάς. Καταρχήν, δεν έχει ακόμα την πιστοποίηση. Θα την πάρει μάλλον, λέει, μέσα στην εβδομάδα. Επίσης, μέσα από την συζήτηση του ξέφυγε και μου είπε ότι το συγκεκριμένο αυτ/το το εφτιαξαν μαζί με τους Ιταλούς που είχαν έρθει για να τους το δείξουν και γι αυτό η απόκλιση γκαζιού-βενζίνης ήταν μόνο 2 άλογα!!!!! Επίσης για την λίπανση των βαλβίδων δεν χρησιμοποιεί λαδιέρα αλλά ψεκάζει βενζίνη σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ητιμή για τουρμπάτο...1300 + ΦΠΑ.
Δεν εχει ακομα πιστοποιηση ε?
ποιας εταιτιας ητανε το κιτ?
Υστερα βγαινω εγω κακος που μιλαω για μπακαληδες που μεσα σε ενα βραδυ γινανε μαστορες.Αρε Ελλαδα αθανατη στα λαμογια.
Βενζινη δεν ψεκαζει μονο στο ρελαντι αλλα ενα ποσοστο ψεκαζει σε ολη την διαρκεια της λειτουργιας.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollakiato Εμφάνιση μηνυμάτων
ασχολιστε με υγραεριο που κανει ξηρι καυσι και ανεβαζει την θερμοκρασεια του κινιτιρα (καυσησ)εωσ 40/100 ..... οτι καταλαβε κανενασ καταλαβε..αυτι ειναι ι αποψει μου.. εβαζα παλια και εγω συσκευεσ αλλα τωρα μακρια βγαζουνε προβλιματα ι κινιτιρεσ απο την θερμοκρασεια...
Επειδη εγω δεν καταλαβα,αρα ολη η Ευρωπη να πεταξει τα υγραεριοκινητα γιατι εχουνε θερμοκρασιες.
εσενα ποιος στο ειπε αυτο?εχεις κανει μετρησεις για να δεις θερμοκρασιες?υπαρχουν πολλες αναφορες οτι οχι μονο δεν ανεβαινει η θερμοκρασια του κινητηρα αλλα δουλευει και αρκετα χαμηλοτερα.
Οταν λες εβαζες και εσυ συσκευες τι τεχνολογιας ητανε?
εχεις καποια πιστοποιηση/γνωσεις με χαρτια πανω στο υγραεριο?

Συγγνωμη που στα γραφω ετσι αλλα πρεπει να καταλαβουμε και εμεις σαν τι εκφραζεις την παραπανω αποψη.σαν μηχανικος,σαν τεχνικος υγαρεριου η απλος ετσι ακουσες?
Απάντηση με παράθεση
υγραεριο
Παλιά 18-01-11, 17:56
corollakiato Offline:
Κυριλέ Μέλος

υγραεριο

μιχανικοσ αυτοκινιτον ειμαι αδερφε και τα εχω δει μετα ματια ολααυτα που λεω..ι μετατροπη ειναι μετατροπη τελοσ δεν μπορεισ να τ αλλαξεισ αυτο φιλε μου ...σασ λενε μονο τα υπερ και οχι και τα μειον.οι κινιτιρεσ που εχουνε κατασκευαστει ναι εχουνε καυσιμο ΒΕΝΖΙΝΑ πρεπει να δουλευονε με βενζινα ..ετσι δεν ειναι ?δουλευε εναν βενζινοκινητιρα μονο με υγραεριο και θα δεισ φθορεσ που ουτε τισ φανταζοσουνα.γιαυτο αλοστε βαζουνε ΛΑΔΙΕΡΕΣ καιτα σχετικα .και οταν βαλεισ ΛΑΔΙΕΡΑ σε ενα κινητιρα που εχει 4ησ αισθιτιρεσ λ με 4ρα καλωδια ι 6 καλωδια ανιχνευει καπνο και υστερα αρχιζουνε τα προβλιματα σε βαθοσ χρονου ολα αυτα οχι αμεσωσ φυσικα..και αρχιναει ι κρουστικι καυση και σιγασιγα ολα τα υπολοιπα που ακολουθουνε μετα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-01-11, 18:33
JPrekas Offline:
banned

JPrekas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σαν μηχανικος κι εγω το σημαντικότερο πρόβλημα που ξέρω είναι η διαφορετική καύση που κάνει το υγραέριο από την βενζίνη, οπότε απαιτεί διαφορετικό αβάνς κι εκεί αρχίζουν τα διάφορα προβλήματα.
Εξαρταται βεβαια και απο το αυτοκίνητο και απο τον τρόπο οδήγησης.
Το ότι σε σαιτς κατασκευαστων αναφέρονται μπλακ λιστ κινητήρες σημαίνει ότι δεν είναι όλα τα αμαξια καταλληλα για μετατροπή.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-01-11, 03:35
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollakiato Εμφάνιση μηνυμάτων
μιχανικοσ αυτοκινιτον ειμαι αδερφε και τα εχω δει μετα ματια ολααυτα που λεω..ι μετατροπη ειναι μετατροπη τελοσ δεν μπορεισ να τ αλλαξεισ αυτο φιλε μου ...σασ λενε μονο τα υπερ και οχι και τα μειον.οι κινιτιρεσ που εχουνε κατασκευαστει ναι εχουνε καυσιμο ΒΕΝΖΙΝΑ πρεπει να δουλευονε με βενζινα ..ετσι δεν ειναι ?δουλευε εναν βενζινοκινητιρα μονο με υγραεριο και θα δεισ φθορεσ που ουτε τισ φανταζοσουνα.γιαυτο αλοστε βαζουνε ΛΑΔΙΕΡΕΣ καιτα σχετικα .και οταν βαλεισ ΛΑΔΙΕΡΑ σε ενα κινητιρα που εχει 4ησ αισθιτιρεσ λ με 4ρα καλωδια ι 6 καλωδια ανιχνευει καπνο και υστερα αρχιζουνε τα προβλιματα σε βαθοσ χρονου ολα αυτα οχι αμεσωσ φυσικα..και αρχιναει ι κρουστικι καυση και σιγασιγα ολα τα υπολοιπα που ακολουθουνε μετα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.επί του θέματος τώρα.
Σαφώς και δεν θα συμφωνήσω μαζί σου στο θέμα φθοράς.
Κάθε βενζινοκινητηρας μπορεί να δουλέψει με υγραεριο αρκεί να λυφθουν υπόψιν οι παρακάτω παράγοντες.
Υλικά κατασκευής βαλβιδων(κραματα)
Εάν το όχημα είναι Τούρμπο η ατμόσφαιρα
Τεχνολογια κινητήρα vvti,vti,vtec,vvti-I,tsi,fsi κτλ
Σωστή επιλογή μπουζι
Σωστή ρύθμιση αβανς
Υλικό κατασκευής τσιμουχων βαλβιδων
Σωστή επιλογή συστήματος υγραεριου 4ης η 5ης γενιάς
Και το βασικότερο απο όλα τα παραπάνω η επιλογή του σωστού μάστορα

Και εξηγω.Αρκετά αμάξια δουλεύουμε πολυ καλά με σύστημα 4ης γενιάς και αλλα πάλι μπορούν να κάψουν βαλβίδες και στην χειρότερη να καψουνε μοτέρ.
Η Honda εδώ και καιρό έχει πει ότι η μετατροπή σε υγραεριο κάνει ζημιά στις βαλβίδες της.
Το Nissan qasqui με υγραεριο προκαλεί φθορά στα τσιμουχακια των βαλβιδων τα οποία έτσι και αλλιώς είναι ευαίσθητα.

Και σε αυτό το σημείο έρχομαι να αντιπαρατεθω στα παραπάνω.
Πόσοι μάστορες/μετατροπεις ξέρουμε καλά την δουλειά τους;εγώ σου λέω τους μετράς στα δάχτυλα του ενός χεριού σου.
Ποσά αυτοκίνητα διαλυσανε κάποιοι προσπαθώντας με το έτσι θέλω να βάλουνε 4ης γενιάς σύστημα σε αμάξι Τούρμπο;πρόσφατα παραδείγματα στην Θεσσαλονίκη 3-4 αμάξια
Ποσά φιντανια ξεφυτρωσανε ξαφνικά και γίνανε μετατροπεις οι πιο πολλοί χωρίς πιστοποίηση μέσα σε λίγο καιρο;

Επειδή έχω ακούσει πολλά και επειδή έχω σύστημα 5ης γενιάς απο τον Μπιρμπο εδώ και 15 μήνες και με σχεδόν 55000χλμ στην πλάτη μου επέτρεψε μου να έχω άλλη γνώμη.όταν πήγα εγώ για μετατροπή η βενζίνη τότε είχε 95 λεπτά βέβαια έκατσα πόση ώρα στον Mπιρμπο και ο άνθρωπος μου ανέλυσε τα υπέρ και τα κατα των 2 συστημάτων 4ης και 5ης γενιάς λέγοντας μου ότι για το δικό μου αμάξι μπορούμε να βάλουμε 4ης γενιάς χωρίς κανένα πρόβλημα αλλα ο ίδιος μου πρότεινε το 5ης μιας και είναι τεχνολογικά πολυ ανώτερο του 4ης.
Εκεί μου εξήγησε πως κάποια αμάξια όπως προειπα δουλεύουμε αποκλειστικά και μόνο με 5ης γενιάς αλλιώς θα έχουνε πρόβλημα.ποιος άλλος μάστορας θα μου τα έλεγε αυτά αφού κανείς άλλος δεν έχει 5ης γενιάς και σαν να μην φτάνει αυτό λένε διάφορες βλακείες για ένα σύστημα το οποίο δεν έχουνε και δεν πρόκειται ποτέ να δουλέψουνε.
Απλός είναι η κονομα στην μέση και τακα τακα να τα αρπαξουμε.
Όταν πήγα εγώ όλοι και όλοι οι εγκαταστατες ήταν 7 σε όλη την Ελλάδα τώρα βλέπεις σε κάθε συνεργείο με κεφάλαια γραμματα ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ σοβαρά;απο ποτέ ρε μάγκες αποκτήσατε γνώση;

Ίσως να σας κούρασα λίγο αλλα το γενικό συμπέρασμα για μένα είναι ένα.όταν πληρώνεις έναν μάστορα πληρώνεις αξιοπιστία και εμπειρία.οι πιο πολλοί ψάχνουμε τον φθηνότερο και αυτο είναι μέγα λάθος
Γιατί πολυ απλά κανένας δεν έχει την γνώση και την εμπειρία που έχουνε αυτοί οι 5 στην Ελλάδα με κορυφαίο κατεμε τον Μπιρμπο ο οποίος ναι μεν είναι πολυ ακριβός αλλα και θα σου κάνει τέλεια δουλειά και θα σου εξηγήσει 5 πραγματα και έχεις και πολυ καλο after sale.
Υπόψιν ο παραπάνω έχει φτιάξει με υγραεριο και απροβληματιστα όσα είναι σε μαύρη λίστα και τουρμπατα και FSi τα οποία οι άλλοι δουλεύουνε μισό βενζίνη μισό υγραεριο.και φυσικά δεν έχω ακούσει να έχει πρόβλημα κανένας η να του έσπασε.
Αυτά απο εμένα και πιστεύω να έγινα κατανοητος στους περισοτερους.

Υ.Γ η λαδιερα είναι εντελώς άχρηστη σε αυτοκίνητα τα οποία έχουνε απο την μάνα τους πρόβλημα στις βαλβίδες με το υγραεριο.τα οχήματα αυτά όπως τα Honda δουλεύουνε μόνο με 5ης γενιάς χωρίς προβλήματα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη davarisx : 19-01-11 στις 10:13.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-01-11, 08:37
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Δύναμη Σεβασμού: 308
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx Εμφάνιση μηνυμάτων
ποιας εταιτιας ητανε το κιτ?
REVOLLI μου είπε. Ιταλικό.
Παλιά 19-01-11, 08:55
corollakiato Offline:
Κυριλέ Μέλος

.......

EΥΧΑΡΙΣΤΩ ... φιλε μου που απαντισεσ και εσυ ...αμα ειναι να κανεισ ολα αυτα σε εναν κινητιρα τσιμουχακια εδρεσ βαλβιδον βαλβιδεσ και τα συναφει περειφεριακα του κινιτιρα δεν αξιζει ο κοποσ νομιζο ... αλλο να κανεισ εναν κινιτιρα να δουλεψει με αεριο για 3 χρονια 4 χρονια και μετα να γινουνε ΚΟΤΛΕ τα εμβολαχιτονια.. τεσ πα εγω παντοσ ι γνωμη μου συνεχειζει να ειναι ι ιδια για το αεριο οσο αναφορα για μετρατροπι βενζινικινητιρα σε αεριο...οσο για τουσ μαστορεσ εχεισ δικιο και συμφονο .

θυμιζο αλλο υγραεριοκινητιρασ κατασκευαστικα..και αλλο βενζινοκινητιρασ κατασκευαστικα.

με λιγα λογια αλλο βουρτσα και αλλο ..... φιλικα αδερφε . ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-01-11, 13:33
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Δύναμη Σεβασμού: 308
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μιλάς για το octavia, στο power του προηγούμενου μήνα? Όταν πέσει στο ρελαντί, γυρίζει στη βενζίνα αυτό. Σύμφωνα με το περιοδικό.
όχι μόνο στο ρελαντί...
Παλιά 19-01-11, 16:30
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 529
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
LPG System 1: BRC Sequent System (Latest Dual Fuel Sequential Injection)

Cost of Conversion: £1399.00 + VAT (Very reliable and recommended system, best system in the market)

Aυτό είναι από forum εξωτερικού. Οι τιμές είναι παραπλήσιες με την ελλάδα.

Ορίστε και το λινκ:
http://www.vehicross.info/forums/showthread.php?t=17502

Γιατί λέμε ότι μας εκμεταλεύονται στην ελλάδα;
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
LPG υγραέριο στα Toyota ergatis TOYOTA AURIS 67 29-06-22 22:50
Υγραέριο σε Corolla soulfunkdjx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 40 07-11-15 19:14
Υγραέριο σε μαυροκαπακο COROLLA293 4AGE 20v Levin 17 24-03-14 23:13
Υγραέριο σε Auris 1.6 5τάχυτο 2007 dimververis TOYOTA AURIS 1 12-07-12 09:39

Page generated in 1,04741812 seconds (87,30% PHP - 12,70% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:04.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com