Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 241
όλα καλα όλα ωραία το μόνο πρόβλημα που έχω είναι οτι βαλαν χαρτοταινία στο παρμπρίζ για μια μέρα και η κόλλα στην λαμαρίνα δεν φεύγει! φοβάμαι να το ξύσω με το νύχι γιατί θα χαράξει.. καμία προταση;
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 416
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alkisthess
όλα καλα όλα ωραία το μόνο πρόβλημα που έχω είναι οτι βαλαν χαρτοταινία στο παρμπρίζ για μια μέρα και η κόλλα στην λαμαρίνα δεν φεύγει! φοβάμαι να το ξύσω με το νύχι γιατί θα χαράξει.. καμία προταση;
Με καμία αλοιφή χοντρή δοκίμασε να το τρίψεις...πιστεύω θα βγει....
Δύναμη Σεβασμού: 470
Παράθεση:
Μπορείς να βάλεις σε λίγο βαμβάκι λίγο οινόπνευμα θα φύγει αμέσως και μετά αμέσως το ξεπλένεις με νερό. Το βερνίκι δε χαλάει έτσι εύκολα! Το έκανα όταν ξήλωσα πίσω τα σηματάκια ΤΟΥΟΤΑ και COROLLA και είχαν μείνει κόλλες.
Δύναμη Σεβασμού: 307
Λαδάκι σε βαμβάκι, θέλει αρκετό τρίψιμο και ώρα αλλά κάνει τρομερή δουλειά, δε γδέρνει δεν ξεθωριάζει και ό,τι μείνει το κάνεις και χωριάτικη σαλάτα!!!
Άμα το λάδι είναι καλαματιανό ακόμη καλύτερα!!!
Δύναμη Σεβασμού: 465
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Λαδάκι σε βαμβάκι, θέλει αρκετό τρίψιμο και ώρα αλλά κάνει τρομερή δουλειά, δε γδέρνει δεν ξεθωριάζει και ό,τι μείνει το κάνεις και χωριάτικη σαλάτα!!!
Άμα το λάδι είναι καλαματιανό ακόμη καλύτερα!!!
Όχι να το πενεφτούμε αλλά έχουμε το καλύτερο λάδι.Πάντως καλή τεχνική αυτή με λάδι και βαμβάκι
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 597
Παράθεση:
Την καλύτερη λύση σου την είπε ο billlllll .......Βαμβάκι και οινόπνευμα.....
Κάν'την χωρίς δεύτερη σκέψη.....
Το ίδιο μπορείς να κάνεις αν κάποιος σε ακουμπήσει και σου αφήσει χρώμα πάνω στο δικό σου.....