Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
Αλλαγή μπαταρίας |
|
21-10-11, 16:38
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αλλαγή μπαταρίας
Καλησπέρα σε όλους,
Μάλλον ήρθε η ώρα για αλλαγή μπαταρίας στην corollara έχει αλλάξει κανένας πρόσφατα και αν ναι τι έβαλε?
Στο τελευταίο service ο μηχανικός είχε μετρήσει την μπαταρία και είδε πως ήταν στα τελευταία της και τώρα τελευταία όταν έχει καιρό να κινηθεί το βλέπω να ψηλό κολλάει αλλά μετά όλα οκ.
Πια είναι η γνώμη σας για την μπαταρία που δίνει η toyota και έχει 3 χρόνια εγγύηση? Γενικά σε αυτές του εμπορίου που έχω ρωτήσει έχουν 1 χρόνο εγγύηση και παίζουν γύρω στα 50 με 60 ενώ της toyota είναι στα 100€ αλλά με την έκπτωση που έχουμε στην toyota Νέος Κηφισός πάει στα 85€.
Τι θα προτείνατε?
|
21-10-11, 19:07
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Τουοτα...Στα 2 χρονια την γ@μ@ς και τους ζητας αλλαγη και την επομενη φορα αγοραζεις εμποριου.Και μετα παλι απο την αρχη(αν υπαρχει μεχρι τοτε τουοτα,ελλαδα,εμεις...).
|
21-10-11, 19:38
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Για ποσα amper μπαταρια μιλαμε? εγω εχω 45αρα μάρκας VARTA, 50 ευρω εκανε και την εχω απο 21/7/2008 χωρις κανενα απολυτως προβλημα, εννοειτε ξηρου τυπου αλλα εμενα δεν εχει ματακι. Εχω ομως αναλογικό voltometro στην κολονα μου και προσφατα και πυκνωτη με ψηφιακό βολτομετρο και βλεπω τι γινεται. Δεν θα επαιρνα απο Toyota γιατι τα εχει ολα ακριβα και αν ψαξω μπορώ να βρω πολυ φτηνοτερες!
|
21-10-11, 20:17
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Ναι ομως στην τουοτα πληρωνεις 1 παιρνεις 2.
|
21-10-11, 21:50
|
|
|
|
|
|
εχει ακουστει ομως οτι αυτοι που βαλαν μπαταρια της ΤΟΥΟΤΑ μειναν πολυ ευχαριστημενοι.
21-10-11, 23:11
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Για ποσα amper μπαταρια μιλαμε? εγω εχω 45αρα μάρκας VARTA, 50 ευρω εκανε και την εχω απο 21/7/2008 χωρις κανενα απολυτως προβλημα, εννοειτε ξηρου τυπου αλλα εμενα δεν εχει ματακι. Εχω ομως αναλογικό voltometro στην κολονα μου και προσφατα και πυκνωτη με ψηφιακό βολτομετρο και βλεπω τι γινεται. Δεν θα επαιρνα απο Toyota γιατι τα εχει ολα ακριβα και αν ψαξω μπορώ να βρω πολυ φτηνοτερες!
|
Προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη τι είναι καλύτερο τα 50 μιας μπαταρίας varta η τα 85 της Toyota μαζί με 3 χρόνια εγγύηση?
|
21-10-11, 23:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
δεν εχει 85! μιλας για καποια εκτπωση που μαλλον εγω δεν εχω, οπως και να εχει και παλι δεν θα την προτιμουσα, οσο για την εγγυηση τι θεματα καλυπτει? δλδ αν εγω βαζω το ηχοσυστημα δυνατα με το μοτερ κλειστο και καψω την μπαταρια με καλυπτουν? γιατι 3 χρονια ειναι πολλα για μπαταρια! δεν βγαζουν ολες τοσα χρονια! θελει πολυ "ιδανικες" συνθηκες!
|
21-10-11, 23:39
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
|
|
Όλοι κάτοχοι κάρτας silver έχουν έκπτωση. Σήμερα που πήρα τηλ ρώτησα ακριβώς αυτά που προανέφερα και μου απάντησαν σε όλα θετικά. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω πια είναι τα κριτήρια για την αντικατάσταση μπαταρίας σε εγγύηση ανταλλακτικού.
|
22-10-11, 00:21
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Βαλε τουοτα.Μετα απο κανα 2 χρονια αστην με καποιο τροπο να ''τελειωσει''.Πηγαινε την πισω και πες τους εχω το αμαξι στο γκαραζ και εμεινα.Θα την κοιταξουν θα την φορτισουν και θα σου πουν οτι ειναι οκ.Μετα απο μια εβδομαδα πηγαινε την παλι πισω και πες τους οτι εμεινες παλι.Θα αρχισουν να λενε να την φορτισουμε και να δουμε...Τοτε πες τους ''Ρε παιδια αυτην την δουλεια θα κανω?Αφου εχει εγγυηση θελω να την αλλαξω.''
Αυτο εκενα εγω.Ουτε το αμαξι δεν τους πηγα.
|
22-10-11, 10:16
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κερατσινι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Βαλε τουοτα.Μετα απο κανα 2 χρονια αστην με καποιο τροπο να ''τελειωσει''.Πηγαινε την πισω και πες τους εχω το αμαξι στο γκαραζ και εμεινα.Θα την κοιταξουν θα την φορτισουν και θα σου πουν οτι ειναι οκ.Μετα απο μια εβδομαδα πηγαινε την παλι πισω και πες τους οτι εμεινες παλι.Θα αρχισουν να λενε να την φορτισουμε και να δουμε...Τοτε πες τους ''Ρε παιδια αυτην την δουλεια θα κανω?Αφου εχει εγγυηση θελω να την αλλαξω.''
Αυτο εκενα εγω.Ουτε το αμαξι δεν τους πηγα.
|
αχ0α0α0 το ποιημα ετοιμο
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16076589 seconds (81,96% PHP - 18,04% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:39. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|