Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|

19-10-06, 11:53
|
 |
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Άσχετο! έχω ένα φύλλο που καίει περισσότερη βενζίνη στο παρκάρισμα παρά στη διαδρομή που κάνει!
Σχετικό! Εγώ το σακατεύω στην πυλωτή επειδή κάνω πολύ μανούβρα και σε ανηφόρα.. Έτσι προσπαθώ να πατινάρω το συμπλέκτη στο ελάχιστο διότι θα αναγκαστώ να τον αλλάξω πολύ νωρίτερα από άλλα corolla. Βέβαια έχω το καλό ότι δεν κυκλοφορώ καθόλου πόλη κι έτσι εξισταθμίζω κάπως την κατάσταση.
Για το check αν θες πηγαίνεις στην αντιπροσωπεία και μαθαίνεις τι συμβαίνει η αν καταπιάνεσαι μπορείς να διαβάσεις και μόνος το σφάλμα.
|
 |
Re: Προβλήματα |
 |

19-10-06, 13:47
|
 |
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
|
|
Re: Προβλήματα
Ρε παληκάρια,προχθές αναγκάστηκα να κάνω όπισθεν σε μια τρελή ανηφόρα για καμιά 30ριά μέτρα και βρώμισε ο δίσκος..Από τότε δεν ξαναμύρισε,αλλά παρατήρησα ότι το κιβώτιο είναι πιο "χαλαρό",μπαίνουν δηλαδή οι σχέσεις πιο εύκολα..Δεν είναι το φυσιολογικό του όμως?Καμιά ιδέα τι του μάμισα? 

19-10-06, 14:28
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
οκ πήγα στην toyota και μου είπαν οτι ο δίσκος θέλει άλλαγμα.Δίσκο-πλατώ λοιπόν και εργασία 280 στην αντιπροσωπία της πάτρας και στην αθήνα 330....
Ρε παιδιά σκέφτομαι να βάλω kana trd.ξέρει κανείς τιμές και αν έχει βγεί τίποτα για το δικό μου??(ε111 1.4)

19-10-06, 16:38
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
για μετα δεν αξιζει σε μαμα να βαλεις κατι τετοιο...ασε που θα βαρυνη πολυ το πεταλ...κ η τιμη στα συννεφα.αν δεν κανεις αυτα που σου πα πιο πανω τοτε το πατιναρεις τσαμπα κ χωρις κανενα λογο....αρα την λυση θα την βρεις στο ποδι σου κ οχι σε αλλο δισκο...κ μια χαρη οταν αλλαξεις κοιτα ο μαμα που εχεις τι μαρκα ειναι...εμενα ηταν shacks
|

19-10-06, 17:23
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
ποποπάλι απο τοτε που το πήρα η δευτέρα δεν έμπαινε καλά.Βέβαια δεν ήταν τόσο μεγάλο το πρόβλημα απο οσο θυμάμαι.Το πήρα στα 28.000km,τώρα είναι 50000.Σε αυτά τα 22000 δεν του άκανα και καμια βαριά χρήση μιας και τα περισσότερα γίναν στην εθνική.Ισως το ταλαιπώρησα τα τελευταία 7000 και αυτό όσο ανέφερα παραπάνω,που δεν το θεωρώ και τρελό σκίσιμο.Αμα οι τιμές είναι όντως στα ύψη τοτε δε θα βάλω trd αλλά άμα είναι 50 αντε 100 ευρώ διαφορά γιατί να μη βάλω?ετσι το σκέφτηκα.ϊσως το αυτοκίνητο να μην είχε μόνο 28000 ή και αν είχε 28 ο προηγούμενος μάλλον το έσκιζε ή τι άλλο να πω??Τεσπα αυριο μάλον θα πάω να αλλάξω δίσκο.κρίμα πάντως γιατι για αλλού πήγαιναν αυτά τα λεφτα και αλλού θα παν τελικά....
 |

19-10-06, 18:13
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
ρε παιδια αυτα τα νουμερα εμενα μου ακουγονται εξωπραγματικα...
50.000 km και τελος ο δισκος?
εγω εχω στο sedan 111 239000 με τον μαμα δισκο και ειναι σχεδον σε αριστη κατασταση (μηδεν σκισιμο), και στο H/B 111 131000 και , ενταξει κοντευει η αλλαγη του αλλα δεν ειναι ακομη για πεταμα (ελαχιστο σκισιμο, αλλα το αγορασα μεταχ. με 100000 Km απο ατζαμη που τον ξεσκιζε τον συπλεκτη)
pergolatios τα km του αυτοκινητου σου οταν το πηρες ηταν σιγουρα πραγματικα?
|
 |
 |

19-10-06, 18:21
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Κοιτα υπαρχουν παντα και εξερεσεις ετσι!!ειναι το ποσο "λυπασαι"το αμαξι.
Πληροφοριακα εμενα μανισιος δισκος αντεξε 13000κμ.

19-10-06, 18:26
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εγώ θα ρωτήσω και το άλλο. Τί έκαναν ακριβώς αυτοί και σου συνεστησαν την αλλαγή δίσκου??!!! Το έλυσαν? το οδήγησαν? ΤΙ???
|
 |
 |

19-10-06, 18:26
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
Κοιτα υπαρχουν παντα και εξερεσεις ετσι!!ειναι το ποσο "λυπασαι"το αμαξι.
Πληροφοριακα εμενα μανισιος δισκος αντεξε 13000κμ.
|
Καλά ρε wastegate για πρωινό τον έτρωγες τον δίσκο και κράτησε μόνο τόσο???

HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|

19-10-06, 18:55
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Το οδήγησε ένας μηχανηκός αλλά δε νομίζω να με δουλευουνε γιατι.......ρε φίλε καναμε 1χιλιόμετρο και μύρισε ολο το αυτοκίνητο σιδερίλα κατακα(η)μένη........
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,22919989 seconds (81,17% PHP - 18,83% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|