Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από G6 john
http://i.imgur.com/ueDO96m.jpg
http://i.imgur.com/8d1Cq7f.jpg
http://i.imgur.com/Yy9U2zX.jpg
Ετοιμα φιλε Νικηφορε,παιδευτηκα αλλα τα καταφερα,ειναι απλα απιστευτο στο δρομο με φοβερη ανεση,καταπινει τα παντα σα να μην υπαρχουν.Εβαλα πρωτα τα μαμα τα MAD και το δουλεψα μια μερα ,να σου π ω οτι σηκωθηκε αρκετα μου φαινεται περισοτερο απο αλλο corolla με μαμα αναρτηση που τα ειδα διπλα διπλα.Δεν ξερω αν φταιει που ειναι ακομα καινουρια και κατσουν λιγο.Σημερα εριξα και τα power springs και οπως ειπες σηκωθηκε ακομα λιγο πισω(στο συνολο τωρα δειχνει καλυτερα)γιατι εδειχνε στο ματι λιγο σουζα μπροστα και οταν το εκανα βολτα επαθα πλακα και με τα normal kayaba excel G .Μπραβο σου που το ανοιξες το θεμα γιατι αξιζει πραγματικα.Πριν εβλεπα ανωμαλια στο δρομο και ετοιμαζομουνα για σφαλιαρα,τωρα περναει σαν αρμα και δεν κουνιεται ουτε ποτηρι νερο.Το στριψιμο δε,με τα μικρα πισω ειναι χωρις ιδιαιτερες κλισεις,παντα με τα φτηνιαρικα kyaba που εχω.Που να ειχα κανενα πιο σοβαρο αμορτισερ.Πιστευω θα το χαρω ακομα περισοτερο οταν ερθει η ωρα να το φορτωσω.Αξιζει με χιλια η κινηση.Παντως στην αλλαγη αμορτισερ σκεφτομαι koni κιτρινα που επισκευαζονται,μια φορα τα πληρωνεις και τελος.Το υψος δε με πειραζει πολυ,θα το ηθελα 1ποντακι πιο κατω αλλα δεν πειραζει,θα σου ανεβασω και μια φωτο οταν μπορεσω το αυτοκινητο απο πλαγια να το δεις κι εσυ πως εκατσε.Να σαι καλα
|
καλησπέρα, μπραβο χαιρομαι που σου αρεσουν! ναι απο μαμα η μουρη ειναι ποιο σηκωμενη, με τα power springs ερχεται ποιο καλα!
ναι οντως αξιζουν με τα 1000!
οπως ειπα με kyb AGX στην 3η και 4η σκαλα σκληροτητας δεν υπαρχει κλιση ενω πριν ειχα με αυτα, ενω με τα koni sport οχι γιατι ειναι ποιο σκληρα αλλα με competition βαλβιδες.
Σχετικα με τα koni sport να εχεις υποψην οτι ακομα και μαμα να ειναι ή ακομα και τερμα μαλακα ειναι ποιο σκληρα απο τα αλλα αμορτισερ! αυτο μπορει να ενοχλει καποιους καθως ειναι θεμα ανεσης.
Δλδ σε θεμα ανεσης ειναι καλυτερα τα Kyb AGX και οπως ειπα εχω ακουσει στο facebook corollaclub οτι υπαρχουν καποιοι που τα επισκευαζουν προφανως με πατεντες γιατι επισημα ΔΕΝ επισκευαζονται!
Δεν ξερω ποιοι ειναι αυτοι μπορουμε να μαθουμε ομως.
Αλλα ειναι αρκετα ακριβοτερα απο τα koni sport, τα AGX τα ειχα βαλει 600 ευρω τιμη απο γνωστο μου (το 2008), ενω τα koni sport τα ειχα παρει 460 ευρω (το 2011) και τα εβαλα μονος μου.
Αυτα τα power springs πιστευω δεν τα ξερει ο κοσμος, ουτε εγω τα ηξερα! τυχαια τα ειδα στον φιλο μου τον μηχανικο που τα ειχε για πελατη!!!
οταν εμαθα τι κανουν αμεσως του ειπα να μου φερει.
Φαντασου τωρα εχω koni sport μπροστα 6ο χρονο τωρα ειναι πανω τερμα μαλακα τα εχω, και τα πισω τερμα μαλακά και το χωνω ανετα τουρμπισμενο οχι με πολλα φυσικα! παιρνει κλισεις βεβαια αλλα κρατιεται καλα.
Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος, τα μπροστινα ομως εχουν αρχισει να πεφτουν σε επιδοσεις και χτυπανε.
Η πλακα ειναι που περασα κτεο και τα βρηκαν μια χαρα! το νουμερο καλυτερο απ οτι πριν 2 χρονια!!!! αλλα επειδη οταν πηγα κτεο τα ρυθμισα τερμα σκληρα!