Αργησα να συστηθω γιατι δεν ειμουν σιγουρος...τωρα ομως ειμαι!!κορολα θα ειναι το επομενο μ αυτοκινητο..(σε 2 μηνες το πολυ..)σας παρακολουθω αρκετο καιρο τωρα και ειμαι σιγουρος για την επιλογη μ..
απο αρχες του 05 εχω ενα ιμπιζα 1400(πολυ ευχαριστημενος αλλα εχω αδυναμια στους ιαπονες...)απο το 07 που πηρε διπλωμα ο broder το πσιλοοδηγει αυτος και εγω πηραματιστηκα με τις αγορες 3 αυτοκινητων τα τελευτεα 4 χρονια..τα 2 HONDA
και το renault clio(ηταν το μεγαλητερο λαθος που εκανα
)το πρωτο honda ηταν ενα κοφτοκολο vti του 93 160 hp(τρελη δυναμη) και το επομενο 1.5 lsi 115 hp του 97 και τα 2 honda τα γουσταρα πολυ αλλα πσιλοκσενερωνα που ηταν παλια και με τις πσιλοσυχνες τους (μικρες) ζημιες που βγαζανε δεν τα εμπιστευομουν για εκτος αθηνας..το κορολα το ε12(αυτο θελω!!!)ειναι το ποιο ομρφο συγχρονο αμαξι της κατηγοριας του και μεχει τρελανει!!!δυστηχως το 1.4 μπορω να παρω και οχι ts αλλα μεχετε χαροποιησει ιδαιτερα με την λυση του υπερκυβισμου και το σχετικα χαμηλο κοστος του για το κερδος που εχεις( πρωτο σταδιο περιπου 2000ευρα για 20-25 αλογα..τέλεια!!!!!!)μολις το παρω ευελπιστω να γινω πιο ενεργο μελος...συγνωμη αν εγραπσα πολλα ελπιζω να μην κουρασα...)