Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums

Timekiller's 2005 Toyota Corolla TS
Toyota CoroLLa T-Sport

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ:

-ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ FOLIATEC - CHROMOLUX
-ΠΙΣΩ ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΤΥΛ LEXUS
-ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ''JAPAN RULES" (+10hp)
-ΧΕΝΟΝ 6000Κ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΣΚΑΛΑ
-ΛΕΥΚΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΑΛΑ
-ΨΕΙΡΕΣ LED

UNDER THE HOOD:

-ΦΙΛΤΡΟ Κ&Ν
Photos
14042010206.jpg DSC00019-mod.jpg DSC00024-mod.jpg DSC00022-mod.jpg

Author Σχόλιο Ημερομηνία
TmNemesis Πολύ όμορφα τα πίσω φανάρια. Τι ζάντα φοράς? Να το χαίρεσαι φίλε μου. 07-02-11
Crazy_vision πολυ ομορφο φιλε,εχει τυχει και το εχω δει και απο κοντα παρκαρισμενο στη πατρεως τα χριστουγεννα για την ακριβεια...και αναρωτιομουν γιατι ακομη το συγκεκριμενο ατομο που μπορει να το εχει δεν εχει μπει στο κλαμπ :) καλως μας ηρθες λοιπον!!! 07-02-11
Timekiller Ευχαριστώ παιδιά! :) 08-02-11
Timekiller @TmNemesis 16άρα είναι μαμά!Τα φαναράκια τα σπάνε για άφτερμάρκετ ;) @Crazy_vision Πατρινός και εσύ?Έχω μπεί εδώ και καιρό αλλά τώρα βρήκα χρόνο να γράφω περισσότερο! 08-02-11
Crazy_vision ναι πατρινος και εγω...μενεις κοντα στο πελεκανο? γιατι μου φαινεται πως ειδα το αμαξι σου εκει χθες βραδυ! 08-02-11
Timekiller Ναί φίλε εδω γύρω μένω!Κανόνισε να έρθεις σε καμιά συνάντηση να πιούμε και καφέ! 08-02-11
madvinegar Πολύ ομορφο! Απλα νομιζω πως το αυτοκολλητακι δινει 7 αλογα, οχι 10... Σορυ που σε απογοητευω... :-) 11-02-11
Timekiller Σ'ευχαριστώ! :) Ελα μή μου λές τέτοια..μου είχαν υποσχεθεί 10 άλογα!!!!Φτού..! :P 12-02-11
th@nos πραγματικα πολυ ομορφο...τα φαναρια ομως ειναι φανταστικα.... 12-02-11
Timekiller Νά'σαι καλά th@nos είμαστε και συνονόματοι! Τα φανάρια δεν περίμενα να δέσουν τόσο πολύ για να είμαι ειλικρινής! 13-02-11
th@nos Ναι οντως φιλε...ιδιο ονομα εχουμε...τυχαιο? δεν νομιζω..χαχαχα...εδεσαν παρα πολυ ωραια...ποσο τα πηρες και απο που? 15-02-11
harbov Προσθεσε τωρα και το φιλτρακι που εβαλες... Τα φαναρια παιδια ειναι πολυ πιο ωραια απο κοντα τα αδικουν οι φωτογραφιες 18-02-11
Timekiller Μπήκε και το φιλτράκι στη λίστα! :-) Thanx harbov! 19-02-11

Page generated in 0,17642212 seconds (33,54% PHP - 66,46% MySQL) with 16 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:56.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com