προβλημα δισκο πλατω σε corolla 2006
Παιδια, χαιρετε! ειμαι κατοχος corolla του 2006 το οποιο αυτη τη στιγμη εχει 36.000 χλμ. απο τα 18.000 χλμ. περιπου (δηλαδη πριν δυομιση χρονια) εχει αρχισει ο συμπλεκτης μου και ειναι πολυ βαρυς και συνεχως ακουω τριγμους οταν τον παταω! ειχα παει επανειλημενως στην αντιπροσωπεια για αυτο το θεμα και μου ελεγαν οτι δεν υπαρχει καποιο θεμα και οτι ετσι ειναι! φυσικα ομως δεν ειναι ετσι, εχω οδηγησει corolla ιδιας χρονολογιας με διπλασια και... χλμ. και δεν εχει καμια σχεση!!! τον περασμενο οκτωμβριο που πηγα για το σερβις τον τεσσαρων ετων και επειτα απο παλι δικια μου παρατηρηση μου ειπαν οτι ευθυνεται η τρομπα του συμπλεκτη η οποια ηταν ελλατωματικη απο την μανα τηςι (και οπως μου ειπαν δημιουργησε το προβλημα στον δισκο) και ετσι μου την αλλαξαν με την εγγυηση! καμια λυση... το προβλημα συνεχιζεται και μου λενε απο τον φλαμιατο οτι πρεπει να αλλαξω δισκο πλατω τον οποιο πρεπει να χρεωθω εγω γιατι φταιει η χρηση που εκανα!! σας διαβεβαιω οτι η χρηση ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! δεν οφειλεται σε μενα η ζημια! η ερωτηση μου ειναι αν πρεπει να μου την καλυψει η toyota την ζημια η οποια σημειωτεον απο τα κεντρικα μου το αρνηθηκαν λεγοντας μου οτι ο φλαμιατος τους ειπε οτι φταιω εγω παρ'οτι μου ειχαν πει οτι την ζημια την προκαλεσε η τρομπα!!!! τι να κανω?? και πως να ενεργησω??? ευχαριστω...
|