jims192 για τα λαστιχα εχω να πω τα εξεις 1ον στην κοντρα παιζει ρολο η διαμετρος και 2ρον το ποσο καινουρια ειναι ο λογος που δεν εφιγες στην 1τη ταχ/τα ηταν οτι τα λαστιχα ηταν με μεγαλη διαμετρο 205/60/15 το οτι δεν εφαγες 1-2 καροτσες ηταν οτι ηταν παλια μετα αυτη η διασταση σε ολες τις αλλες ταχυτιτεσ ειναι μιωνεκτιμα σε αυτο το αυτ/το τωρα αν ηταν καινουρια σε 195/50/15 στην πρωτη θα ημασταν μαζι και μετα θα
μιλαμε για 8% κοντυτερη διασταση
το πλεονεκτιμα το ησουν απο ταξιδι jims192 και το αυτ/το ηταν ξεμπουκομενω η κανενας απο εσας που βγενετε εθνικη μετα το αυτ/το δεν πεταει
οσο για το σασμαν το 6ρι αυτο που θα πω ειναι σε πραξει στην κοντα με το καριναμαν που εχει μακρια 3τη ενω στην 2ρα η αποσταση δεν αλλαξε σρην 3τη που εχω κοντυτερη του εφευγα οπως και ο ιδιος λεει
παντος ρε παιδια το μαυροκαπακο το οτι ειναι ας πουμε σε ιδανικες συνθικες για ts 2 καροτσες πισω στα 180 με το ιδιο βαρος και εχει 200κιβυκα πιο λιγα και 5ρι σασμαν διχνει οτι ειναι μακραν καλυτερο απο το μοτερ του ts το μονο που με παραξενεβη ειναι για οι ιαπωνες το αλλαξαν.. αλλα θα μου πητε οτι ανθρωποι ειναι και αυτοι και κανουν λαθη
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες
http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...