Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
20-04-15, 02:23
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Καλημέρα! υπάρχει και η βαλβιδα ρελαντι που καταλαβαινει αν ειναι κρυο ή ζεστο το μοτερ και αναλογα ρυθμιζει τις στροφες, την τσεκαρες? γιατι εμενα ειχε κατι παρομοια σε μικροτερο βαθμο προβληματα και εβαλα αλλη μεταχειρισμενη παλι γιατι ειναι ακριβη και τωρα δουλευει ρολοι. Επισης τσεκαρε βενζινη να ειναι καλη γιατι μου εχει τυχει με πολυ νοθευμενη να τα κανει αυτα....
|
Φίλε αυτό πρέπει να είναι τελικά και σε μένα...ξέρεις που μπορώ να βρω μεταχειρισμένη;;;
|
21-02-16, 02:34
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παιδιά την άλλαξα την βαλβίδα ρελαντί και το πρόβλημα συνεχίζεται...
Στην TOYOTA νέος κηφησός μου είπαν να αλλάξω ολόκληρη την πεταλούδα 1000 ευρώ!!! Δεν πάνε καλά sorry κιόλλας...ψάχνουν για χαζούς...
Τους είπα ότι θέλω μόνο τον αισθητήρα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει μόνο ο αισθητήρας...πάει λέει FIX όλη η πεταλούδα!!! ΨΕΥΤΕΣ!!!
Του λέω πάτα στον υπολογιστή 22270-22050 και μου λέει υπάρχει και έχει 460 € χωρίς την εργασία!!! ΜΟΝΟ ο αισθητήρας 460€ !!!
Είναι απλά τρελοί!!! Σηκώθηκα και έφυγα κατευθείαν!
Έτσι λοιπόν έψαξα και βρήκα μεταχειρισμένο σε πολύ καλή κατάσταση με 50€ αλλά δυστυχώς το πρόβλημα συνεχίζεται...
Μόλις βάζω μπροστά και έχει λίγο ψύχρα ο καιρός, μου κάνει μπερδέματα.
Τι άλλο μπορεί να φταίει ρε παιδιά;;;
|
21-02-16, 09:35
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Αλλαξε αν θες τον αισθητηρα θερμοκρασιας νερου ή οπως λενε οι Ελληνες μηχανικαρες φουσκα πρωινου!! Ειναι πολυ μικρο το κοστος για να σιγουρευτεις οτι δε φταιει αυτο
|
|
|
21-02-16, 10:35
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Καλημερα, αν μπορουσες να μας ανεβασεις καμια φωτο με το μοτερ σου κυριως εκει κοντα στην πεταλουδα οτι εχει θα βοηθουσε πολυ! επισης αν μπορεις πες τον τυπο μοτερ που εχεις γιατι δεν καταλαβαινω ποιο εινα απο το αμαξι σου.
Γενικα αυτο το προβλημα με τον αερα ειναι σαν να παιρνει απο καπου αλλου αερα στην πεταλουδα, εχεις προβλημα αμα ειναι ζεστο? σε ψηλοτερες στροφες οταν πηγαινεις δλδ κανονικα στον δρομο? ή τα κανει τα νουμερα μονο οταν ειναι κρυο στο ρελαντι δλδ μεχρι να ζεσταθει?
για αυτα ειναι υπευθυνη η βαλβιδα ρελαντι, εγω μολις την αλλαξα τερμα τα προβληματα και εβαλα μεταχειρισμενη τσαμπα κιολας, η Toyota μου ειχε πει 140 ευρω και σε μαντρά πουλαγαν ολη την εισαγωγη του 4EFTE με αυτη πανω 120 ευρω.
Ο Κοσμας απο πανω εχει δικιο μπορει να μην καταλαβαινει την θερμοκρασια νερου, αναλογα το μοτερ μπορει να εχει αλλον αισθητηρα για το οργανο και αλλο για να δινει αλλου. Επισης η θερμοκρασια στο καντραν σου ανεβαινει ενταξει οταν ζεσταθει? ο θερμοστατης ειναι ενταξει? μην εχει κολλησει ανοιχτος? τοτε δεν θα ανεβαζες και θερμοκρασια βεβαια.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 21-02-16 στις 10:56.
|
|
|
|
21-02-16, 15:25
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Καλημερα, αν μπορουσες να μας ανεβασεις καμια φωτο με το μοτερ σου κυριως εκει κοντα στην πεταλουδα οτι εχει θα βοηθουσε πολυ! επισης αν μπορεις πες τον τυπο μοτερ που εχεις γιατι δεν καταλαβαινω ποιο εινα απο το αμαξι σου.
Γενικα αυτο το προβλημα με τον αερα ειναι σαν να παιρνει απο καπου αλλου αερα στην πεταλουδα, εχεις προβλημα αμα ειναι ζεστο? σε ψηλοτερες στροφες οταν πηγαινεις δλδ κανονικα στον δρομο? ή τα κανει τα νουμερα μονο οταν ειναι κρυο στο ρελαντι δλδ μεχρι να ζεσταθει?
για αυτα ειναι υπευθυνη η βαλβιδα ρελαντι, εγω μολις την αλλαξα τερμα τα προβληματα και εβαλα μεταχειρισμενη τσαμπα κιολας, η Toyota μου ειχε πει 140 ευρω και σε μαντρά πουλαγαν ολη την εισαγωγη του 4EFTE με αυτη πανω 120 ευρω.
Ο Κοσμας απο πανω εχει δικιο μπορει να μην καταλαβαινει την θερμοκρασια νερου, αναλογα το μοτερ μπορει να εχει αλλον αισθητηρα για το οργανο και αλλο για να δινει αλλου. Επισης η θερμοκρασια στο καντραν σου ανεβαινει ενταξει οταν ζεσταθει? ο θερμοστατης ειναι ενταξει? μην εχει κολλησει ανοιχτος? τοτε δεν θα ανεβαζες και θερμοκρασια βεβαια.
|
Νικηφόρε δεν χρειάζεται να ανεβάσω φώτο. Το corolla e11 facelift έχω με τον VVTi κινητήρα. 1600 κυβικά. Κωδικός κινητήρα 3ZZ-FE.
Τα νούμερα μου τα κάνει μόνο όταν έιναι κρύο στο ρελαντί...μετά στρώνει.
Την βαλβίδα ρελαντί την άλλαξα και το πρόβλημα συνεχίζεται...
Έχω σκυλιάσει να βρω τι φτάιει Νικηφόρε...θα σκάσω!
|
24-02-16, 01:13
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Σε αρρυθμία ρελαντι εγω ειχα θεμα στον καταλυτη, απλα το αναφερω μηπως εχει σχεση με αυτο το προβλημα σου
|
|
|
|
24-02-16, 07:36
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corolla92
Νικηφόρε δεν χρειάζεται να ανεβάσω φώτο. Το corolla e11 facelift έχω με τον VVTi κινητήρα. 1600 κυβικά. Κωδικός κινητήρα 3ZZ-FE.
Τα νούμερα μου τα κάνει μόνο όταν έιναι κρύο στο ρελαντί...μετά στρώνει.
Την βαλβίδα ρελαντί την άλλαξα και το πρόβλημα συνεχίζεται...
Έχω σκυλιάσει να βρω τι φτάιει Νικηφόρε...θα σκάσω!
|
καλημερα, επειδη δεν ξερω απο αυτα τα μοτερ ελεγα να δουμε τι περιφερειακα εχει κοντα στην πεταλουδα.
Τι να πω εμενα που ανεβαζει στροφες μερικες φορες οταν παταω τερμα γκαζι και ειναι σαν να μην πηγαινει αναλογα? απο τις 2000 παει 4000 ή απο 3000 σε 4000 πριν και μετα οκ, δεν το εκανε με την 1η.
Το κανει απο Νοεμβριο μηνα οταν δλδ αρχισα να βαζω shell v power μαζι με ασετονη και μερικες φορες το κανει μερικες οχι.
Νομιζα οτι ειναι δισκος αλλα αποκλειετε απο τοτε μεχρι τωρα θα ειχα μεινει!
Εγω για το δικο σου λεω οτι καπου απο την πεταλουδα περναει αερας αλλα να μου πεις αμα ζεσταθει γιατι δεν εχει προβλημα τοτε?
τσεκαρε ολα τα σωληνακια υποπιεσης που πανε στην πεταλουδα και στην πολλαπλη εισαγωγη επανω οτι ειναι οκ, δεν εχουν κοπει, ειναι καλα σφιγμενα κτλ. Ολα δες τα ενα ενα!
|
24-02-16, 22:34
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Οκ λοιπόν! Τότε θα αλλάξω:
1) Τσιμούχα πολλαπλής εισαγωγής
2) Αισθητήρα ψυκτικού υγρού. Νομίζω έχει 2 από δαύτους.
Και αν δεν φτιάξει, τότε θα δοκιμάσω να:
1) Καθαρίσω μπεκ
2) Αλλάξω τον αισθητήρα θέσης πεντάλ γκαζιού, ο άλλος αισθητήρας που βρίσκεται πάνω στην πεταλούδα (αυτός είναι λίγο ακριβός έχει ένα 70 άρι καινούριος ημιτασιόν)
Αν πάλι δεν φτιάξει τότε θα:
1) Αλλάξω αιθητήρα λ
Και τέλος, αν μετά από όλα αυτά, πάλι δεν φτιάξει, τότε θα φάει:
1) Μπουνίδι το μοτέρ
2) Ροχάλα η πεταλούδα
|
25-02-16, 11:07
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
1) Μπουνίδι το μοτέρ
2) Ροχάλα η πεταλούδα
|
Καλημέρα!
Κλαίω......
|
|
|
|
28-02-16, 13:48
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΣΕΡΡΕΣ
|
|
Παράθεση:
Οκ λοιπόν! Τότε θα αλλάξω:
1) Τσιμούχα πολλαπλής εισαγωγής
2) Αισθητήρα ψυκτικού υγρού. Νομίζω έχει 2 από δαύτους.
Και αν δεν φτιάξει, τότε θα δοκιμάσω να:
1) Καθαρίσω μπεκ
2) Αλλάξω τον αισθητήρα θέσης πεντάλ γκαζιού, ο άλλος αισθητήρας που βρίσκεται πάνω στην πεταλούδα (αυτός είναι λίγο ακριβός έχει ένα 70 άρι καινούριος ημιτασιόν)
Αν πάλι δεν φτιάξει τότε θα:
1) Αλλάξω αιθητήρα λ
1) Μπουνίδι το μοτέρ
2) Ροχάλα η πεταλούδα
|
Καλημερα.
Αν δεν εκανες τιποτε απο τα παραπανω ξεκινησε πρωτα με αλλαγη του αισθητηρα ψυκτικου υγρου. (αυτου που ενημερωνει τον εγκεφαλο για την θερμοκρασια του ψυκτικου). Για τον 3ZZFE ο κωδικος πρεπει να ειναι 89422-16010. Ειχα τα ιδια συμπτωματα με αυτα που αναφερεις, σε κινητηρα 4EFE και με αλλαγη του αντιστοιχου αισθητηρα εστρωσε. Ελεγχοντας τους 2 αισθητηρες σε νερο που ζεσταινοταν, και μετρωντας θερμοκρασια νερου και ωμικη αντισταση αισθητηρα παρατηρησα οτι σε συγκεκριμενο θερμοκρασιακο ευρος υπηρχε μεγαλη διαφορα στην τιμη της αντιστασης που ειχαν οι 2 αισθητηρες. Προφανως οταν η θερμοκρασια του ψυκτικου "επιανε" καποιους βαθμους ο αισθητηρας εδινε λαθος πληροφοριες.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17080092 seconds (82,05% PHP - 17,95% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:27. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|