Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TRIA4EFE
Ειμε 20 χρονων φοιτητης φιλε, μου φενεται λογικο στην ηλικια μου να μην βγαζω τα λεφτα που βγαζεις εσυ η ο καθενας .Δεν ειχα σκοπο να αλλαξω μοτερ απο τωρα αν και ο 4αge 20v με ψινει οσο δε παει αλλα ξερω οτι αν εχω στα χερια μου 170 αλογα θα παω και θα σκοτωθω.
Οτι μπορει κανει κανεις.
|
Εγω δεν ξερω τι ειναι ο καθενας εδώ μεσα! εγω για καλο στα λεω! μην πετας τσαμπα χρηματα σε αυτο το μοτερ! καλυτερα να μαζεψεις οσο μπορεις να βαλεις 4ΕFTE, μετα θα πρεπει να τα αλλαζεις ολα παλι, οτι και να κανεις στο 4ΕFΕ δεν παει οι διαφορες θα ειναι αμελητεες μονο βαβουρα θα κανει. Και δεν παθαινεις τπτ με τα περισσοτερα αλογα μαθαινεις να το ελεγχεις! με το να βαλεις μονο εξατμιση+φιλτρο δεν κανεις τπτ, για να πας σε βελτιωσεις καλυτερες οπως σου ειπαν θα πας σε κοστος κοντα στα 1500 ευρω και δεν θα πας ουτε 105hp, και μετα για μενα δεν θα εχει και αξιοπιστια το μοτερ, και με λιγοτερα χρηματα βαζεις καλυτερο μοτερ ειδικα 4EFTE που ειναι ποιο φτηνο απο 4A-GE και 4A-GZE που θέλουν και επιπλεον κοστος για δηλωμα, οτι θες κανεις εμεις απλα λεμε την γνωμη μας.