Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
16-01-12, 07:41
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Το πρόβλημα ειναι οτι ειναι ακριβα πολυ και ΔΕΝ επισκευαζονται μετα! απλα τα πετας!!! επισης η αντιπροσωπεια λεει οτι δεν κανουν για χαμηλωμα!
|
19-01-12, 14:29
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Νικηφορε πηγα σημερα στα fit&go στη Λαμπρακη.. Μου ειπαν 490€ για τα koni με ευθυγραμμιση - ζυγοσταθμιση - τοποθετηση. Νομιζω οτι ειναι σουπερ η τιμη αλλα θα δω και απο τον μηχανικο μου ποσο μπορει να τα φερει εδω με παραγγελια να τα περασω μαζι του..
|
19-01-12, 18:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8
Νικηφορε πηγα σημερα στα fit&go στη Λαμπρακη.. Μου ειπαν 490€ για τα koni με ευθυγραμμιση - ζυγοσταθμιση - τοποθετηση. Νομιζω οτι ειναι σουπερ η τιμη αλλα θα δω και απο τον μηχανικο μου ποσο μπορει να τα φερει εδω με παραγγελια να τα περασω μαζι του..
|
πολύ καλη η τιμή!!! η ζυγοσταθμιση εχει να κανει με τους τροχους δεν εχει σχεση, ευθυγραμμιση θες μονο.
Για τα koni sport τα κιτρινα μιλας ετσι?
|
19-01-12, 19:01
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Ναι για τα κιτρινα! Πηρα την καρτουλα του για παν ενδεχομενο :Ρ και ισως απο βδομαδα τα παραγγειλω και οποτε τα εχει του το παω
|
19-01-12, 19:57
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Αν μπορεις ρωτα μονο αγορα δλδ ποσο πανε? πως και τα εχει τοσο φτηνα?
επισης να συμπληρωσω πως για τα πισω υπάρχουν για χοντρες και λεπτες μπουκαλες, εμενα ειχε χοντρες και επειδη μου ειχαν δωσει λαθος τιμη πηρα τα χοντρα στην τιμη των λεπτων δλδ τα πηρα 470 ενώ ειχαν κανονικα 490 ευρώ, αλλα ειναι μονο αγορά! τοποθετηση+ευθυγραμμιση δεν θα εχει αλλα 100 ευρω μες το νερό? αφου μονο η ευθυγραμμιση μπρος-πισω παει 30-35 ευρώ και τα κονι θελουν και κοψιμο τα γονατα και στα 4 αμορτισερ τα μαμα για να φορεθουν γιατι ειναι ολα φυσιγγια.
Y.Γ καπου ειδα πως το fit & go εχει προσφορες εκτος διαφορων αλλων και για αμορτισερ! στην ουσια μαλλον ειναι σαν να δινει δωρεαν την τοποθετηση και την ευθυγραμμιση!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 19-01-12 στις 20:05.
|
19-01-12, 20:16
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κερατσινι
|
|
καλη φαση ειναι τα κιτρινα τα κονι,αυτα φοραω κι εγω...και η τιμη...οκ, τσαμπα σα να λεμε....ειχα σκεφτει να τα δωσω αλλα αν παω σε coilover ξερω οτι θα διαλυσει ολο ταμαξι απτο κοπανημα....
|
|
|
|
19-01-12, 20:34
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6_saligkaros
καλη φαση ειναι τα κιτρινα τα κονι,αυτα φοραω κι εγω...και η τιμη...οκ, τσαμπα σα να λεμε....ειχα σκεφτει να τα δωσω αλλα αν παω σε coilover ξερω οτι θα διαλυσει ολο ταμαξι απτο κοπανημα....
|
βασικα οι coilovers δεν ειναι οτι κοπανανε....απλα διαβαζουν τον δρομο απολυτα και μεταδιδονται στο αμαξι, δλδ πας πανω κατω, κτλ αλλα ΔΕΝ κοπαναει οπως πχ απλα αμορτισερ με χαμηλωμα 3cm. Aλλα το διαβασμα του δρομου εμενα προσωπικα με ενοχλει τοσο πολυ που χανω καθε εννοια της λεξης που λεγεται ανεση, γιαυτο εχω και μαμα ελατηρια και δεν θελω χαμηλωμα, δλδ αν ηταν να με ενοιαζε το χαμηλωμα χωρις δευτερη σκεψη θα εβαζα coilovers, για μενα ποτέ ξανά χαμηλωμα σε συμβατικα αμορτισερ.
οταν στο starlet gt με διαστάσεις ελαστικών 185/55/14 είχα koni sport κίτρινα με ρύθμιση +360 μοιρες μπροστα και +180 πισω και χαμηλωμα με eibach 3.5cm είχα γινει φραπεδιερα λεμε! χτυπιοταν απιστευτα! τα koni παιζουν αψογα με μαμα ελατηρια, ακομα και ο μαστορας στην Φρατζη που τα επισκευαζει και ο ενας και ο αλλος λενε καλυτερα χωρις χαμηλωμα για να μην χαλανε ευκολα, αναλογα παντα και σε τι δρομους παμε, αλλα μεσα στην Αθηνα ειναι χαλια!!!! αν παμε μια Θηβων, Κηφισου, Παναγη Τσαλδαρη και αλλους και εχουμε το σεταπ που ειπα δεν την βγαζουν καθαρη για πολυ καιρο!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 19-01-12 στις 20:51.
|
19-01-12, 20:49
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Για ελατηρια σκεφτομουν να ριξω μια ανανεωση στα μαμα η να μη τα πειραξω καθολου; Ελεγα οτι αφου θα αλλαξω που θα αλλαξω αμορτισερ να εβαζα και καινουρια ελατηρια.. Μαμα παντα..
|
|
|
|
19-01-12, 20:55
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
αναλογα ποσα χλμ εχουν, 2 φορες εγω την επαθα με παλια ελατηρια, καποτε στο starlet ειχα επισκευασει τα μπροστινα κονι και μετα πηγαινε παλι σαν βαρκα!!!! τελικα ειχαν κατσει τα ελατηρια! τα αλλαξα με αλλα ενως φιλου και λυθηκε το προβλημα! το ιδιο επαθα οταν εβαλα τα AGX στην corolla και παλι με eibach 3,5cm, εβαλα μαμα και ησυχασα! αν εχουν πολλες χιλιαδες χλμ καλυτερα βαλε νεα!
Αν δεν σε ενδιαφερει το να μην παιρνει κλισεις το αμαξωμα, αλλα σε ενδιαφερει η άνεση τοτε ασε μαμα ελατηρια μην το χαμηλωνεις! και τα αμορτισερ χαλανε ποιο ευκολα και γρηγοροτερα και χανεις ανεση και θα χτυπιεται το αμαξι, τα κονι sport ειναι γενικα σκληρα αμορτισερ, με το χαμηλωμα βαραει πολυ το αμαξι ακομα και σε μαλακες ρυθμίσεις.
Τα μαμα ελατηρια απο Toyota ειναι παρα πολυ ακριβα! είχα ρωτησει την Toyota στις 21/11/2011 και μου είχαν πει 100 ευρώ το ένα!!!! το είχα γράψει στο θεμα αναρτηση στην ΕΕ111 στο SUPPORT. Ψαξε κατι aftermarket αλλα σε μαμα υψος! όπως την μάρκα Killen.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 19-01-12 στις 21:01.
|
20-01-12, 00:20
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Αυτο ηθελα να ρωτησω πιο πολυ, καποια αλλη μαρκα, του εμποριου κοινως αλλα σε μαμα υψος. Θα κοιταξω για τα Killen. Ξερεις μηπως για περισσοτερη διευκολυνση καποιον να μου προτινεις; Γιατι με ενα γρηγορο ψαξιμο στο google βρηκα με 150-200 κοντα τα killen, αλλα σιγουρα θα προτιμουσα μια λυση καποιου γνωστου.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17243409 seconds (82,50% PHP - 17,50% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:23. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|