Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
part numbers για agx και koni κιτρινα? |
|
15-01-12, 20:16
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
part numbers για agx και koni κιτρινα?
Καλησπερα παιδια. Ερχεται σιγα σιγα η ωρα να αλλαξω τα αμορτισερ που εχω (koni κοκκινα με αρκετα χιλιομετρα απο τον προηγουμενο κατοχο + λαδι στο ενα) και ψαχνω τα part number για Kayaba AGX η για Koni κιτρινα για τη g6 μας εαν τα γνωριζει καποιος. Επισης εσεις θα προτιμουσατε AGX η τα koni και γιατι? Και επειδη εχω μια προτιμηση στα Kayaba (γενικοτερα, και στο παλιο αμαξι που ειχαμε ενα Daewoo Espero φοραγε τα χρυσα - ultra sr - νομιζω, και ειχα μεινει πληρως ικανοποιημενος οπως και ο πατερας μου) θελω να κανω μια ερωτηση. Οι ρυθμισεις θα ειναι 4 μπρος και 8 πισω η 4+4 που διαβασα καπου που τα εχει βαλει ενα παιδι? Μηπως ηταν αλλιως τοτε ξερω γω.. :Ρ Σας ευχαριστω!
|
15-01-12, 21:26
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
ta ultra sr ειναι ανώτερα σε σχέση με τα agx ήδη δυο μελοι απο εδω την εχουν φορέσει αρκετά καλή τα κονι κίτρινο πολύ σκληρή με eibach θα ειναι ιδανική πιο σπορ εξαρτάτε τη ζητάς δεν μας είπες
|
15-01-12, 21:31
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
τι ελατηρια εχεις?εγω φοραω τα ultra-sr με hr ελατηρια και ειναι ενας πολυ καλος συνδυασμος.παντως τα agx η kayaba δεν τα δινει για χαμηλωμα,τα μονα που δινει για χαμηλωμα ειναι τα ultra sr.
|
|
|
|
15-01-12, 21:43
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Για τα κονι τα κιτρινα δες εδω : http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=22339
εχω εκει και τους κωδικους και how to για την εγκατασταση τους. Επειδη ειχα πριν AGX προτεινω να ΜΗΝ τα βαλεις! ο λογος ειναι οτι 1ον ειναι ποιο ακριβα απο τα κονι που ειναι καλυτερα (ειναι και επισκευασιμα), 2ον δεν ειναι για χαμηλωμα κανονικα, και 3ον δεν επισκευαζονται! ετσι αναγκαστικα πηγα σε koni, προσφατα μετα απο αρκετο ψαξιμο τα βρηκα 470 ευρώ και τα εβαλα μονος μου. Τα AGX χατηρικά απο φιλους με βουλκανιζατερ πηγαν 600 ευρω το 2008 και τωρα ειναι ακριβοτερα!!! η Toyota αν θυμαμαι καλα μου ειπε 782 ευρω!!!
δες το θεμα εδώ : Aναρτηση στην ΕΕ111 http://www.corollaclub.com/forums/sh...=22036&page=50
Για να μην κανεις λαθος στους κωδικους προσοχη στα πισω! καποια μοντελα εχουν ποιο στενες μπουκαλες πισω! ετσι την πατησα και εγω και μου εδωσαν τις λεπτες και ετρεχα να τα αλλαζω μετα! αυτο ισχυει για τα κονι που ειναι φυσιγγια, αν βαλεις ολοκληρα γονατα δεν υπάρχει θεμα κανει και το αλλο!
|
|
|
|
15-01-12, 21:47
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Δεν εχω και τις τρελες απαιτησεις. Θελω να εχω καλα κρατηματα αλλα να μην ειναι και τερμα σκληρες οπως τα koni. Ενας συνδιασμος με hr 3αρια ισως ηταν καλος αλλα μετα παω αλλου. Θεωρω βασικα οτι με τα agx θα εχω και καλη ανεση και καλο κρατημα. Παντως θελω σιγουρα να αποφυγω τα τωρινα μου που μεχρι και στην ευθεια νιωθεις οτι πετας και πας αριστερα δεξια και κοπανανε σχετικα.. Οποτε δεν εχω και στις πρωτες σκεψεις το χαμηλωμα μιας και το τωρινο υψος που εχει με τα μαμα το θεωρω ok.. Ενας φιλος με corolla του 86, φοραει bilstein κιτρινα μαζι με apex, κραταει και γαμω αλλα κοπανανε.. Αν ειχα το κρατημα που ειχε αλλα σε κατι πιο μαλακο πιστευω θα ηταν σουπερ.. Γι'αυτο και σκεφτηκα και τα agx..
Νικηφορε τα koni τα κιτρινα στο fit&go εδω στη λαμπρακη (κορυδαλλο) γνωστος μου τα εβαλε (σε civic ομως, δεν ξερω ποση διαφορα μπορει να εχει σε τιμη) 440 σε αυτους. Απο κοπανημα εσενα πως ειναι;
|
15-01-12, 21:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ΟΤΙ και να βαλεις αν το χαμηλωσεις θα κοπαναει!!!! ανεση και χαμηλωμα ειναι τσακωμενα! μαζι δεν πανε! αν θες ανεση βαλε koni kitrina με μαμα ελατηρια οπως το εχω κανει εγώ! και επειδη ειχα πριν AGX με τα ιδια μαμα ελατηρια στο λεω πως δεν εχουν καμια διαφορα στην ανεση και τα κονι ΔΕΝ κοπανανε περισσοτερο! μην κανεις το ιδιο ηλιθιο λαθος που εκανα εγω και εβαλα AGX! ακομα το μετανιωνω......μακαρι να ειχα βαλει koni sport απο την αρχη!
Το μονο που θεωρουσα μειονεκτημα στα koni ειναι πως ειναι φυσιγγια και πρεπει να κοψεις τα μαμα kyb και να τα φυτεψεις μεσα, παντως προβλημα δεν υπαρχει κανενα! επισης τα πισω για να ρυθμισεις σκληροτητα πρεπει να βγουν απο το αμαξι! τα AGX εχουν 4 σκαλες ρυθμισης απο απεξω αλλα τα κονι πανε 720μοιρες!!!! δλδ 2 κυκλους.
Υ.Γ δες και τα 2 links του forum που σου ειπα!
|
15-01-12, 21:54
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Οκ τοτε, για να το λες εσυ που εχεις δοκιμασει και τα 2 θα σε ακουσω. Μιας και το χαμηλωμα οπως προειπα δε με καιει, εως και καθολου μη σου πω..
|
15-01-12, 22:12
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
και στο starlet gt που ειχα πριν την corolla ειχα koni sport.
Ειναι μεγαλη βλακεια να δωσεις ενα σκασμο χρηματα για AGX και να ΜΗΝ επισκευαζονται! αν παθουν κατι απλα τα πετας! ενω τα κονι επισκευαζονται κανονικοτατα, ξερω 2 ατομα κατω στην Φρατζη που τα επισκευαζουν και αν το ψαξω παραπανω πιστευω θα μπορω και μονος μου. Αν θες να βαλεις και εισαι Αθηνα πες μου με PM να σου πω που βρηκα καλη τιμή, γιατι οι περισσοτεροι τα δινουν καπου 530-550 ευρώ.
Υ.Γ οι τιμες ολες που ειπα ειναι ΜΟΝΟ αγορα, χωρις τοποθετηση και ευθυγραμμιση δλδ, για το civic που λες φυσικα και δεν ειναι ιδια, αλλα πως και τοσο φτηνα? περιεργο....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 15-01-12 στις 22:24.
|
15-01-12, 23:07
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
τι να πω ισως τα ειχαν σε προσφορα.. και του τα τοποθετησαν εκει.. δεν ξερω αν του τα καναν και ευθυγραμμιση. θα σου στειλω και πμ μολις μαθω και για να σε ρωτησω για τους δικους σου. ευχαριστω!
|
16-01-12, 02:14
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
καλησπερα..κ εγω τα agx φοραω χωρις να εχω δοκιμασει αλλα.ειμαι ομως ευχαριστημενος με το κρατημα κ ειδικα με το κοπανιμα..ειναι με hr ελατηρια 3,5 ποντους κ τα εχω σχεδον 3 χρονια..
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17042589 seconds (82,61% PHP - 17,39% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:12. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|