Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-06-10, 18:38
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Εμένα η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να κράταγες το δικό σου και να το έκανες ποιό δυνατό! είτε turbο δλδ όπως είπε ο pilotos7, είτε με μοτερ από levin. To να δώσεις τόσα χρήματα και να πας στο επόμενο και να χάσεις και πόσα πουλώντας το δικό σου δεν μου φαίνεται και τόσο καλή ιδέα. Οσο από θέμα εμφάνισης θα μου επιτρέψετε να πω (αν και θα με κράξετε) ότι μου αρέσει περισσότερο η ΕΕ111 από την Ε12 και ακόμα περισσότερο η στρογγυλοφάναρη. (ναι έχω κολλήσει από το WRC!) Φυσικά εσύ κάνεις την τελική επιλογή, αλλά μιας και ρώτησες λέω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη. Μην ξεχνάμε ότι στα 1800cc που είναι η TS ανεβαινουν αρκετά και άλλα έξοδα εκτός την αγορά της!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-06-10, 18:59
neoklis Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 434
neoklis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antoniomp Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλέ μου στείλε μου pm να κανονίσουμε να βρεθούμε να το δεις και εσύ από κοντά και να πεις και εσύ την γνώμη σου!!
συναντηση των ts
και οποια θες σε πανε βολτα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-06-10, 21:27
Το avatar του χρήστη kosmas
kosmas Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 309
kosmas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Στροφες ξεχνατες...(οσο και να το στησεις)
Εσωτερικο κλασεις ανωτερο απο το tapperware του type-r και σαφως πιο κυριλλε εμφανισιακα.
Το 2002 που βγηκε ηταν αρκετα γρηγορο αλλα σημερα δυσκολα ακολουθει τον ανταγωνισμο, αλλα ειναι ατμοσφαιρα που για Ελλαδα και καλοκαιρι ειναι must.(ασε που ο ηχος ειναι απιστευτος).
Το τουρμπισμα του αυτοκινητου σου ξεχνα το εκτος αν θες να μαθεις τι ωρα τρωει και κοιμαται ο μηχανικος σου.
Και ναι, δυσκολα θα βρεις 2005 5θυρο.
Παντως ψαξ'το καλα γιατι λογω κρισης υπαρχουν πολλες ευκαιριες.

Εγω προσωπικα αυτη την στιγμη σε αυτα τα λεφτα θα επερνα κατι τετοιο

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/779204/

Εντελως ανωτερη εμπειρια οδηγησης και θα σε συμβουλευα να οδηγησεις ενα πριν αποφασισεις.

Αν μου ελεγες 3θυρο δεν θα το συζητουσα...Celica
Παλιά 26-06-10, 13:49
Το avatar του χρήστη butlerakos
butlerakos Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.4 G6
Περιοχή: Άγιος Δημήτριος
Δύναμη Σεβασμού: 219
butlerakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas Εμφάνιση μηνυμάτων
Στροφες ξεχνατες...(οσο και να το στησεις)
Εσωτερικο κλασεις ανωτερο απο το tapperware του type-r και σαφως πιο κυριλλε εμφανισιακα.
Το 2002 που βγηκε ηταν αρκετα γρηγορο αλλα σημερα δυσκολα ακολουθει τον ανταγωνισμο, αλλα ειναι ατμοσφαιρα που για Ελλαδα και καλοκαιρι ειναι must.(ασε που ο ηχος ειναι απιστευτος).
Το τουρμπισμα του αυτοκινητου σου ξεχνα το εκτος αν θες να μαθεις τι ωρα τρωει και κοιμαται ο μηχανικος σου.
Και ναι, δυσκολα θα βρεις 2005 5θυρο.
Παντως ψαξ'το καλα γιατι λογω κρισης υπαρχουν πολλες ευκαιριες.

Εγω προσωπικα αυτη την στιγμη σε αυτα τα λεφτα θα επερνα κατι τετοιο

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/779204/

Εντελως ανωτερη εμπειρια οδηγησης και θα σε συμβουλευα να οδηγησεις ενα πριν αποφασισεις.

Αν μου ελεγες 3θυρο δεν θα το συζητουσα...Celica
Φίλε μου η αλήθει αειναι οτι σκεφτομουν και γω για πισωκούνα μια φορα στη ζωη μου...και βασικα σκεφτομουν τη μπεμπα!αλλα τι εξοδα συντηρησης εχει μια μπεμπα?ασε που μου εδειξες τη διλιτρη!!!Ο ανταγωνισμος ειναι δυσκολος και ανωτερος θα ελεγα αλλα δε μετραει καμια φορα μονο η δυναμη και ποιος θα πατησει ποιον σε μια κοντρα...μετραει και η καρδια και η καρδια δυστυχως ή ευτυχως λεει Corolla.Ειναι οπως οι γυναικες..δε διαλεγεις παντα την ομορφοτερη αλλα αυτη που θα σου κανει κλικ...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμένα η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να κράταγες το δικό σου και να το έκανες ποιό δυνατό! είτε turbο δλδ όπως είπε ο pilotos7, είτε με μοτερ από levin. To να δώσεις τόσα χρήματα και να πας στο επόμενο και να χάσεις και πόσα πουλώντας το δικό σου δεν μου φαίνεται και τόσο καλή ιδέα. Οσο από θέμα εμφάνισης θα μου επιτρέψετε να πω (αν και θα με κράξετε) ότι μου αρέσει περισσότερο η ΕΕ111 από την Ε12 και ακόμα περισσότερο η στρογγυλοφάναρη. (ναι έχω κολλήσει από το WRC!) Φυσικά εσύ κάνεις την τελική επιλογή, αλλά μιας και ρώτησες λέω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη. Μην ξεχνάμε ότι στα 1800cc που είναι η TS ανεβαινουν αρκετά και άλλα έξοδα εκτός την αγορά της!
Οπως ειπα και πιο πριν δυσκολο να βελτιωσω το δικο μου γιατι πολυ σωστα ειπε κι ενας φιλος θα παντρευτω το μηχανικο μου...Εμφανισιακα η αληθεια ειναι οτι το δικο μου το θεωρω το ομορφοτερο 3θυρο Corolla... Ασε που εχω μονο 80000 χλμ. και το λυπαμαι ρε γμτ να το δωσω....φφφ!!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Και ομως φιλε μου το αποτελεσμα ειναι αυτο που σου αναφερω και μπορουν να το επιβεβαιωσουν και μέλη απο δω μεσα που το εχουν δοκιμασει...οσο για το ραλλυ θα ειναι ευκολα μπροστα αν ανοιγει μεχρι τις 6000 μονο η ts...
οσον αφορα το type r-ts ναι απο σταση δεν θα αρχισει να ανοιγει τραγικα την διαφορα το ταπερ αλλα σε εναν πραγματικο δρομο με ευθειες και στροφες καθε ειδους θα ειναι χιλιομετρα μπροστα...
Αν το θέμα μου ειναι να παταω type R και rallye θα'παιρνα κι ενα cupra να ησυχασω..αλλα δεν ειναι οι κοντρες το θεμα μου!ειπαμε να κυριλεψουμε λιγο δεν ειμαι 20 ουτε 25! Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι παμε σα θειες στο δρομο,την καγκουρια μας θα την κανουμε αν μας τσιγκλισει καποιος..χεχε!!
Παλιά 26-06-10, 14:05
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Την λύση του υπερκυβισμού την έχεις αποκλείσει?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-06-10, 16:10
butlerakos Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Εμφάνιση μηνυμάτων
Την λύση του υπερκυβισμού την έχεις αποκλείσει?
Οχι,την σκεφτομουν πολυ καιρο αλλα θελει κανα 3000 ευρω η ολη φαση και παλι δε πιστευω οτι θα'χω το ιδιο αποτελεσμα με μια TS...θα μου πεις αλλο το ενα budget αλλο το αλλο...ΦΦΦ...εχω μπερδευτει...κατσε να δουμε τι θα γινει και με τα τεκμηρια!
Παλιά 26-06-10, 18:33
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από butlerakos Εμφάνιση μηνυμάτων
Οχι,την σκεφτομουν πολυ καιρο αλλα θελει κανα 3000 ευρω η ολη φαση και παλι δε πιστευω οτι θα'χω το ιδιο αποτελεσμα με μια TS...θα μου πεις αλλο το ενα budget αλλο το αλλο...ΦΦΦ...εχω μπερδευτει...κατσε να δουμε τι θα γινει και με τα τεκμηρια!
φιλε με τα λεφτα της ts υπερκυβιζεις το δικο σου μοτερ και μετα το τουρμπιζεις κιολας και εισαι και αρκετα πιο γρηγορος απο μια ts

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-06-10, 22:31
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε με τα λεφτα της ts υπερκυβιζεις το δικο σου μοτερ και μετα το τουρμπιζεις κιολας και εισαι και αρκετα πιο γρηγορος απο μια ts
Ναι, αλλά με τα λεφτά της TS παίρνει ένα μαμά αυτ/το χωρίς τα ρίσκα της μετατροπής...

Και εξάλλου, το παλικάρι από αυτά που γράφει δείχνει ότι δε θέλει να πάρει το απόλυτα γρήγορο αυτ/το με το σούπερ στήσιμο και τις εξωπραγματικές επιδόσεις, θέλει ένα γρήγορο και ταυτόχρονα πολιτισμένο μέσο μεταφοράς (εάν κάνω λάθος στη σκέψη μου ας με διορθώσει ο φίλος butlerakos). Οπότε η TS νομίζω ότι είναι ό,τι του χρειάζεται. Ή τουλάχιστον μία πολύ καλή λύση στα μέτρα που θέλει...
Παλιά 27-06-10, 01:26
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Το κόστος ουσιαστικής και προσεκτικής συντήρησης μίας TS είναι αρκετά υψηλότερο από αυτό μιας 14άρας ή 16άρας.
Με αντίστοιχη λογική, το κόστος συντήρησης ενός οχήματος μιας premium μάρκας -όπως η BMW- είναι αντίστοιχα υψηλότερο, και μάλιστα σημαντικά υψηλότερο.
Γνωρίζοντας λοιπόν τα δεδομένα, καθώς και τις οικονομικές δυνατότητές του, παίρνει τις αποφάσεις του.
Εύχομαι να επιλέξεις το καλύτερο.
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-06-10, 17:07
butlerakos Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι, αλλά με τα λεφτά της TS παίρνει ένα μαμά αυτ/το χωρίς τα ρίσκα της μετατροπής...

Και εξάλλου, το παλικάρι από αυτά που γράφει δείχνει ότι δε θέλει να πάρει το απόλυτα γρήγορο αυτ/το με το σούπερ στήσιμο και τις εξωπραγματικές επιδόσεις, θέλει ένα γρήγορο και ταυτόχρονα πολιτισμένο μέσο μεταφοράς (εάν κάνω λάθος στη σκέψη μου ας με διορθώσει ο φίλος butlerakos). Οπότε η TS νομίζω ότι είναι ό,τι του χρειάζεται. Ή τουλάχιστον μία πολύ καλή λύση στα μέτρα που θέλει...
Δεν εχω να προσθεσω κατι,με καλυψες πληρως!!!! Ευχαριστω!!!

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Τελικά αξίζει ο 4Α-GE 20V Blacktop??? makris69 4AGE 20v Levin 116 15-10-12 22:18
Αξίζει η βελτίωση του βολάν ή όχι; jk1973 TOYOTA COROLLA T-SPORT 5 18-10-11 18:36
3s-gte(GT-4) Αξίζει να μπεί σε Corolla E-11? pilotos7 TOYOTA COROLLA 111(G6) 16 10-06-09 23:42

Page generated in 0,18488407 seconds (83,29% PHP - 16,71% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:01.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com