Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
08-05-10, 01:59
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
εκατσα πριν λιγο και εβγαλα το φιλτρο της καμπινας και το φυσιξα με τον αερα. ποοοοοοοοολυ πραμα ρε παιδια!! απογοητευτικα! ολο αυτο το πραγμα το ανεπνεα εγω??? τελος παντων σκεφτομαι να το πλυνω και λιγο. η μηπως να παρω ενα αλλο μια και καλη?
08-05-10, 02:05
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Καλύτερα πάρε άλλο. Να είσαι ήσυχος. Δεν πρέπει να είναι ακριβό. Κανένα 20άρι κάνει νομίζω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 08-05-10 στις 05:42.
Αιτία: Ορθρογραφικό λάθος...
|
08-05-10, 02:09
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
μαλλον αυτο θα κανω. και 30 να κανει αφου το a\c απο δω και περα θα το χρησιμοποιω συνεχεια, καλυτερα να μπει νεο και καθαρο. παιδια το συνιστω και στους υπολοιπους καντε ενα τσεκ στο φιλτρακι. ξερω οτι δε το κοιταζουν και πολλοι το συγκεκριμενο.
10-05-10, 20:24
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Φίλε NikiforeGT, οσον αφορά το φρέον, σου λέω ότι το να αλλάξεις το φρέον είναι μύθος και είναι ένα τρικ ώστε τα συνεργεία να έχουν ένα πάγιο ετήσιο έσοδο. Και αντιστρέφω την ερώτηση: στο οικιακό σου ψυγείο στο σπίτι φωνάζεις κάθε χρόνο ψυκτικό και αλλάζει το φρέον ? Οχι. Αρα το ιδιο ισχύει και στα αυτοκίνητα.Φιλικά πάντα!!
|
|
|
|
10-05-10, 21:08
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Κοιτά αυτό το λένε αυτοί! εγω προσωπικά θα το κάνω ΜΟΝΟ αν έχω διαροες και το σύστημα έχει χάσει απόδοση, ή αν δεν ψύχει καλά! Το γέμισα το 2008 και τώρα δουλεύει μια χαρά και δεν ξαναασχολήθηκα! ψύχει αμέσως μετά την σωστή συνδεσμολογία του κομπρέσορα με την πλεξούδα του αυτοκινήτου (έχω 4E-FTE και είχα ηλεκτρικά προβλήματα) και ειδικά μετά την προσθήκη βαλβίδα ρελαντί A/C που έλειπε από την μετατροπή. Για το φίλτρο τώρα μπορούμε απλά να το καθαρίσουμε και να το πλύνουμε και αν είναι σε καλή κατάσταση το ξαναβάζουμε αλλιώς βάζουμε νέο, αυτό έκανα και εγώ. Για το φρεον να συμπληρώσω ότι αν έχουμε διαρροές υπάρχουν βαλβίδες που για να προστατέψουν τον κομπρέσορα δίνουν εντολή και δεν παίρνει μπρος! αν το πάθει κανείς ξαφνικά σημαίνει χαμηλή σταθμη φρέον! επίσης τα μηχανήματα που γεμίζουν για όσους δεν το ξέρουν κάνουν ανάμιξη φρεον με λάδι για την προστασία του κομπρέσορα και πρεσάρουν πρώτα το κυκλωμα με αέρα και βρίσκουν τυχόν διαρροές. Γιαυτό καλό είναι ΛΕΝΕ να το κάνουμε κάθε χρόνο! αν δεν βλέπουμε πρόβλημα για μένα απλά δεν χρειάζεται, πεταμένα λεφτά. Τότε ήταν 50 ευρώ τώρα ίσως και 60!
|
12-05-10, 03:49
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καρδιτσα
|
|
το φρεον δεν χρειαζετε συχνα αλαγη...καθαρισμα το συστημα αερα θελει...
πατε σε καπιο συνεργειο η πλυντηριο αυτοκινητον να το καθαρισετε...
και αλαγη φιλτρο καμπινας που ειναι στο ντουλαπακι....
εμενα ειχε βουλοσει ολο το συστημα, ανεπνεα σκονη συνεχεια...
πεζει να το ειχαμε 10 χρονια ετσι...το φιλτρο παντος ειχε μαυρισει,
δεν περνουσε τιποτα απο αυτο, μονο σκονη...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,13267589 seconds (78,44% PHP - 21,56% MySQL) with 35 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:38. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|