Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
εγω ενημερωθηκα οτι εχασε ο 2579 κανα δυο φτερα. αλλα σιγουρα θα μετατραπουν σε κολωνες
|
Απο ποιόν απο μένα?Και σίγουρα ε?Για τετοιον μ'εχεις? Τι να πω ρε συ Πάνο!!!...Βιαζεσε...χωρίς να γραψω μίλησες και μου χάλασες και την αποκλειστικότητα!
Παράθεση:
να παρατησω το car-pc δλδ και να δυναμωσω τον κινητηρα μου?
|
Για ποιό λόγω να το δυναμώσεις?αφού και έτσι μας είχες...Δεν έριξες στον Νεοκλή?αρα και ετσι δεν μας είχες?
Παράθεση:
σημειωσατε οτι η ts του μητσου καμια σχεση δεν ειχει με καραμαμα ts
|
Δλδ?Το μαμα τώρα έγινε καραμαμά? Μήπως το χω ΚΑΡΑ φτιαγμένο και δεν το ξέρω? Ναι σωστά...Εχω φιλτροχοάνη,quick shift,αεροτομή,σποιλερ γυρω γυρώ, και φυσικά η ηδοποιώς διαφορά με ενα μαμα Ts είναι οτι εγώ εχω αλλάξει και λαμπάκια(+15 ps τουλάχιστον) και φυσικά με ΟΛΕΣ αυτές τις μετατροπές εξακολουθώ να μην μπαίνω στο lift...
Παράθεση:
α και να πω οτι η κοντρα ειναι μεχρι τα 400μετρα. παραπανω δεν εχει νοημα. αρα στις τελικες των 180 ειχατε ξεπερασει κατα πολυ τα 400μετρα. στα 400 μετρα τι διαφορα υπηρχε? να ξερω τι να φτιαξω δλδ.
|
Τα είπαμε και αλλη φορά.Ναι κόντρα είναι μεχρι τα 400 (στα Dragster) αλλά κόντρα είναι και οτιδήποτε άλλο.Και ποιές τελικες των 180?Εχουμε αλλα 60χλμ μεχρι να τελικιάσουμε....
Ειχα παει σε παλιές δημοσιέυσεις για να βρώ διαφορα και θυμάμαι τα ποιό χαρακτηριστηκά.Εχουν γραφτεί κι'αλλα :
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Jims192";p="
Σίγουρα θα τα ξανανοίξουμε και θα έχουμε πιστυευώ μετα απο όλα αυτά πραγματικά δεδομένα να μιλάμε...Αλλά να μιλάμε φιλικά...Διχως μαχαιρίες,υπαινυγμούς και χωρίς υπερβολές...Αυτά.Απο μένα σιωπή μεχρι το επόμενο ΦΙΛΙΚΟ ανοιγμα
|
Το επόμενο ανοιγμα ήρθε και τώρα ήρθε η ώρα να ξαναμιλήσω....
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Jims192";p="
[...]Αδυνατώ να πιστεψω πώς μια carina black είναι ποιό γρηγορη απο ένα ts απο την στιγμή που το 101 δεν μου ανοιγε αλλό πέρα απο την καρότσα που έφαγα με το καλημέρα...Μπράβο 20Vαλβιδοι...και σ'ανώτερα...Θα επανέρθουμε "δημήτριοι"...
|
Και επανήλθαμε...Και όντως δεν μπορούσα να το πιστεψω πώς μπορούσε να περάσει η carina,στηριζόμενος στην λογική και στην κόντρα που βαλαμε στο Βόλο.Χθες ανοίξαμε με τον Νικο(2579) ισα με 7-8 φορές.Απο στάση,ρολαριστά με 2ές με ότι θες.Το αποτέλεσμα το ιδιο.Σε κανενα ανοιγμα το carina δεν ήταν μπροστά.Ούτε μέχρι τα ΘΡΥΛΙΚΑ,πλέον,120! To ποσα φτερά καρότσες κλπ ήταν πισω ο 2579 μπορεί να σας τα πει ο ίδιος απο Δευτέρα που θα γυρίσει απο Καρδίτσα...
Με την πρώτη είμαστε μαζί,με την δευτέρα μου,που σπαει 105,ημουν μισο αυτοκίνητο μπροστα ,και λιγο περισσότερο μεχρι τα 120,καπου στα 150 ήμουν και μια κενη μπροστά ενω στα 180 1,5 ή και περισσότερο.Ο Νικος που ήταν απο πίσω θα έχει καλύτερη εικόνα για την διαφορά...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="
οσο για την κοντρα ts 20ν μαλλον ειχε αρχηση απο μενα και ο ισχιρισμος ηταν οτι τα ts ειναι πισω μεχρι τα 120 και το αποτελεσμα ηταν μεχρι τα 180 σε 3 κοντρες και μετραγαν ολα απο 1 και πανω καροτσες
|
Ειδες Marmel....Δεν το είπα εγώ μόνο για τα 180...Αρα κόντρα και μεχρι τα 180!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="
οταν ελεγα θα κλεψω εκκλησια (με τα ts) κοροιδεβαν μερικη
|
Το ίδιο αποτελεσμα είχαμε και με τον tsaftsouf(blacktop 101) όταν ανοίγαμε ρολαριστα στο δρόμο με 3ες και 4ές...
Συγγνώμη για το τεράστιο post...
Εις το επανειδείν....