Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Θόρυβος στις υψηλές στροφές
Παλιά 10-02-15, 19:59
lamprosck Offline:
Υπερβολικά Νέος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
lamprosck είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Θόρυβος στις υψηλές στροφές

Χαιρετώ το forum, μόλις έγινα κάτοχος ενός toyota corolla e110 mod 1998 με αέριο το οποίο μπορώ να πω ότι το πήρα σε άψογη κατάσταση και μηχανικά αλλά και στο εσωτερικό από ιδιώτη που το φρόντιζε ευλαβικά. Το αμάξι έχει αέριο από το 2011 και ο μηχανικός που το πήγα για μια γρήγορη ματιά πριν το πάρω μου είπε ότι όλα είναι όπως πρέπει. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι προχθές που πήγα το πρώτο ταξίδι και διαπίστωσα ότι σε ταχύτητες 110-130, μετά τις 3.000 στροφές βγαίνει πολύ μπάσος θόρυβος από την μηχανή σε αρκετά ενοχλητικό επίπεδο και σε ζαλίζει αν μείνεις σταθερά σε αυτές τις στροφές. Ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό λόγο ηλικίας ή αν μπορώ να κάνω κάτι από μηχανικής άποψης για να μειώσω τα ποσοστά του θορύβου στην καμπίνα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-02-15, 00:17
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 538
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Σίγουρα δεν είναι από την εξάτμιση;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-02-15, 03:53
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Η καμιά χοανη. ...?
Παλιά 12-02-15, 10:33
Το avatar του χρήστη djgas1
djgas1 Offline:
Μέλος

Περιοχή: Ιλιον
Δύναμη Σεβασμού: 159
djgas1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δεν ειναι τιποτα.... κι εγω αγορασα ενα corolla sedan του 2008 πριν 2 χρονια περιπου και με εντυπωσιασε ο θορυβώδης κινητήρας του σε αυτά τα χιλιόμετρα! μετα τα 130-140 κόβει κάπως η φασαρία! ειναι απαράδεκτο, το γνωρίζω, αλλα νομίζω οτι δεν εχει κανει καλή δουλειά η toyota με την ηχομόνωση στο μηχανοστάσιο! ουτε ενα μονωτικό στο καπώ δεν έχει τη σήμερον ημέρα!
πριν απ αυτό τί είχες? μη μου πείς κανα γερμανό .....
γενικά αν γνωρίζει κανείς με μικρό κόστος ενα μονωτικό καπώ θα το επέλεγα κι εγώ!

corolla
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-02-15, 12:58
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλημερα! μπασος θορυβος οπως ειπαν και παραπανω, ειτε απο εξατμιση πχ καζανακι ελευθερο, ή φιλτροχοανη, και εμενα τα ιδια κανει σε υψηλες στροφες, ειδικα εθνικη αμα εχω μεγαλη σταθερη ταχυτητα εχει αρχισει να με ενοχλει, μαλλον γερασα φαινεται....:Ppp εχω καζανακι ελευθερο, μεταλλικο καταλυτη, δεν εχω αλλο μεσαιο δλδ και εξατμιση 55αρα, επισης η φιλτροχοανη κανει και αυτη μπασο ηχο γιατι κανει μεγαλη αναροφηση αερα.
Δες κατι απο αυτα πρεπει να το κανει, το αλλαζεις με μαμα και καθαρισες αν ειναι ετσι και σε ενοχλει.
Για μονωτικο ηχου δειτε της ISOPIPE το ISOSOUND ειναι φοβερο υλικο αντεχει ομως μεχρι 85 βαθμους. Απο κατω μπορειτε ομως να το ντυσετε με καλυμμα αλουμινιου φυλλο για υψηλοτερες θερμοκρασιακες αντοχες.
http://www.isopipe.eu/gr/isosound.asp
Αντιπρόσωπος Ελλαδα http://www.tzanos.gr/ βασικα και το απο πανω site στον ιδιο μας βγαζει.
Περισσότερα εδώ http://www.tzanos.gr/images/downloads/27grfile.pdf

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 12-02-15 στις 13:28.
Απάντηση με παράθεση
απα
Παλιά 14-02-15, 17:30
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απα

Εμενα ρε παιδια γιατι ειναι τελειως αθορυβο?? του 2000 μοντελο...Μονο ο αερας ακουγεται...Βεβαια εβαλα καινουργια γνησια καζανακια πριν μια 2ετια γιατι ειχαν χαλασει τα παλια...Ψιλοθορυβο κανει αμα πηγαινω τερμα το μοτερ και σφιγγεται...
Μηπως εχει καμια τρυπιτσα η εξατμιση???
Η μηπως εχει φθαρει πολυ η εξατμιση και ειναι με πολλα χλμ και εχει παλιωσει το ηχομονωτικο που εχει μεσα ή εχει σπασει κανα εσωτερικο διαφραγμα???
Ή μηπως ειναι καμια κακης ποιοτητας ημιτασιον-χειροποιητη???
Ή καμια ελευθερας?
Δε κανουν θορυβο κανονικα τα κορολα...Γενικα ολα τα toyota...Θεωρουνται πολυ αθορυβα και απαλα αυτοκινητα με πολυ καλης ποιοτητας ηχομονωση.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-02-15, 20:29
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Εάν μιλάμε για vvt-i κινητήρες, μετά τα 100 και μέχρι τα 130+ το μοτέρ κάνει έναν πιο έντονο και ιδιαίτερα ενοχλητικό θόρυβο σα συντονισμό, τουλάχιστον για τους παράξενους με τα ευαίσθητα αφτιά (στους οποίους συμπεριλαμβάνομαι και εγώ). Από τα 130 και μετά μειώνεται αυτός ο θόρυβος, σα να σταματάει να συντονίζει και πλέον ακούγεται μόνο ο φυσιολογικός θόρυβος του κινητήρα. Πάντως, στο θέμα της ηχομόνωσης, δε μπορείς να πεις ότι έχει κάνει καλή δουλειά η ΤΟΥΟΤΑ...

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
κρακ κρακ στις στροφές antonios7 TOYOTA COROLLA 111(G6) 6 23-11-22 18:44
Υψηλές θερμοκρασίες σε μοτερ 4EFTE NikiforosGT TOYOTA COROLLA 111(G6) 60 08-11-18 20:43
Υψηλές θερμοκρασίες νερών & υδρατμοί στην εξάτμιση vega SUPPORT 7 20-03-15 10:56
Βάσεις Μηχανής (τριγμός στις 600 στροφές) vagos333 TOYOTA COROLLA E 12 4 22-11-12 13:47
Στροφές κινητήρα. Speed_ TOYOTA COROLLA E 12 10 02-03-12 21:19

Page generated in 0,15645409 seconds (82,14% PHP - 17,86% MySQL) with 36 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:17.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com