Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Ποσο μας εχει φτασει η corolla μας?το μετανιωσαμε η οχι? |
|
14-10-09, 03:36
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ποσο μας εχει φτασει η corolla μας?το μετανιωσαμε η οχι?
το δικο μου,ts μοντελο 2002!αγορα 16500,μου εχει φτασει μεχρι τωρα 20+ κ εννοειται οτι ακομα ριχνω..
εχω αναρωτηθει πολλες φορες εαν εκανα μ@@@α,δηλαδη με τα ιδια λεφτα να επερνα κατι καλυτερο αλλα δεν εχω βγαλει συμπερασμα..αλλες φορες το μετανιωνω κι αλλες οχι..
|
14-10-09, 03:59
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
εγω το πηρα 5000 και εχω ριξει αλλα 2500 περιπου,ξερω οτι τσαμπα τα δινω τα λεφτα αλλα το γουσταρω πολυ.
|
|
|
|
14-10-09, 04:05
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Ανοιγεις ενα πολυ μεγαλο θεμα τωρα Μπαμπη. Η 101 κοστισε αν θυμαμαι καλα γυρω στα 4700000 εν ετει 1996 και τωραμε εναν πολυ προχειρο υπολογισμο (λογω ωρας υπαρχει και η αναλογη αδυναμια της μνημης) εχει φτασει κοντα στα 6000000, σε ευρω 20440. Στην αρχη οπως ειδες ειπα οτι ανοιγεις μεγαλο θεμα, και ο λογος ειναι οτι ναι μεν με τα ιδια λεφτα θα μπορουσες να παρεις κατι αλλο -και γιατι οχι, ετοιμο με αυτα που εσυ πληρωσες να τα βαλεις εξτρα, αλλα σκεψου οτι εχεις την ηθικη ικανοποιηση οτι πηρες ενα αμαξι που θα μπορουσε να το παρει ο καθενας κι εχεις βαλει την σφραγιδα σου με ολα αυτα τα εξτρα. Ειδικα σε αυτο, εχω ακουσει πολλους να λενε οτι "καλα ρε συ, οταν διαλεγες το χρωμα του δεν ηταν θεμα γουστου?"..? Για μενα αυτη η φραση ειναι ακυρη διοτι το ιδιο χρωμα θα μπορουσε να το επιλεξει ο καθενας, χωρις να σημαινει οτι εχουμε το ιδιο γουστο. Εφερα τυχαια το παραδειγμα του χρωματος, μιας και την σταμπα σου την βαζεις οπου θελεις. Φερ ειπειν, πολλοι θεωρουν οτι το να σκαλισεις τον 4e-fe ειναι τσαμπα κοπος. Ισως, αλλα ποσα 101 εχω δει με την ιδια με μενα βελτιωση? Κανενα. Ποσοι ριχνουν λεφτα σε ενα τετοιο αμαξι? Πολυ λιγοι, επειδη δεν ειναι trendy και ειναι μαουνα. Το πατημα ομως που εχει με τα ΚΟΝΙ δεν το χουν γευτει, που ενω καποιοι κοβουν το 101 μου παει χωρις να νιωθει το παραμικρο. Βεβαια το κακο ειναι οτι μπορει και να δεθεις με το συγκεκριμενο αμαξι, και προσωπικα εγω με το 101 εχω οχι απλα δεσιμο, ειμαι τρελαμενος με αυτο το αμαξι.
Εγω το λεω, τουλαχιστον για το δικο μου. Μπορει μηχανικα να μην διεκδικει βραβειο και να μην εχει το γκαζι το τρελο (τωρα που το θυμηθηκα δεν εχεις κανει καποιο σχολιο για την κοπελαρα μου), εμενα ομως μου αρεσει εκει που ειναι τωρα. Καποια στιγμη μπορει και να του πεταξω εναν 20ν, αυτο ομως που θελω να κανω και ειναι πιο εφικτο ειναι μια θολομπαρα 3 σημειων απο G6.
|
14-10-09, 07:47
|
|
|
|
|
Αγορά το 10/2004 26.500 μεχρι στιγμής 46.000χλμ
ΕΧΤRΑ: - Ηλ. Οροφή TOYOTA
- Αεροτομή sport Τ.Τ.Ε.
- Τ.V.S.S (Toyota Vehicle Security System)
- XENON PHILIPS HID
- Eμπρός προφυλακτήρας ΤΤΕ compressor
- Πίσω προφυλακτήρας ΤΤΕ compressor
- Εξάτμιση Χ 2 ΤΤΕ compressor
- Zάντες - ελαστικά 205/45/17΄
- GPS mio
- Φίλτρο Αέρα ΚΝ
- QUICK SHIFT TTE
- Φιμέ τζάμια LUMAR
- Σωλινάκια πίεσης Φιαχτά
- Πατάκια TS
- Αερογραφία καπάκια μηχανής JAPAN
- Αισθητήρες parking TOYOTA
Και άλλα μικροπράγματα......
ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ:
Οθονη με tv (προσκέφαλα)
Φιλτροχοάνη ΚΝ
ΤΕΙΝ
Φρένα
compressor (εδώ βλέπω μεγάλη παντόφλα)
|
|
|
|
15-10-09, 02:05
|
|
|
|
|
Εννοειτε ρε παιδια οτι δεν υπολογιζουμε τα παγια εξοδα,σερβις,πλυσηματα κτλ..Αυτα τα πληρώνεις οτι αμαξι κ αν εχεις..διαφορετικα ο τιτλος θα ηταν ''μετανιωσες που πηρες αμαξι?''η ''μετανιωσες που πηρες αμαξι αντι για ενα παπακι?''
Πιστευω πως ειναι λογικο να μην τα προσθετουμε αυτα,στα χρηματα που μας εχει φτασει το αμαξι!
Το τοπικ λοιπον αναφερεται μονο σε ότι εξτρα εχουμε βαλει πανω στο αμαξι +την αγορα του.Ας υπολογισουμε κ τις στουκες κ τις λαθος επιλογες!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
(τωρα που το θυμηθηκα δεν εχεις κανει καποιο σχολιο για την κοπελαρα μου),
|
χαχαχα..δημητρη ελιωσα!Θα κανω..μην μου παραπονιεσαι Θα το κανω ομως σε κανα δυο μερες για να μην φανει οτι το εκανα επειδη μου το ειπες
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts
Αγορά το 10/2004 26.500 μεχρι στιγμής 46.000χλμ
ΕΧΤRΑ: - Ηλ. Οροφή TOYOTA
- Αεροτομή sport Τ.Τ.Ε.
- Τ.V.S.S (Toyota Vehicle Security System)
- XENON PHILIPS HID
- Eμπρός προφυλακτήρας ΤΤΕ compressor
- Πίσω προφυλακτήρας ΤΤΕ compressor
- Εξάτμιση Χ 2 ΤΤΕ compressor
- Zάντες - ελαστικά 205/45/17΄
- GPS mio
- Φίλτρο Αέρα ΚΝ
- QUICK SHIFT TTE
- Φιμέ τζάμια LUMAR
- Σωλινάκια πίεσης Φιαχτά
- Πατάκια TS
- Αερογραφία καπάκια μηχανής JAPAN
- Αισθητήρες parking TOYOTA
Και άλλα μικροπράγματα......
ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ:
Οθονη με tv (προσκέφαλα)
Φιλτροχοάνη ΚΝ
ΤΕΙΝ
Φρένα
compressor (εδώ βλέπω μεγάλη παντόφλα)
|
Νικο δεν μας ειπες ομως ποσο σου εχει φτασει μεχρι τωρα..
|
15-10-09, 02:58
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Φεβρουάριο του 2007 αγόρασα την Ε12 μου, δίνοντας 15620 . Από τότε έχω βάλει: φιμέ, xenon, φίλτρο k&n μαζί με εξαγωγή 1ου καταλύτη (μετά από τις οδηγίες του Φάνη!) και αεροτομή (σε συνεργασία με τον ranger!). Μαζί με κάτι άλλα ψιλά έχω δώσει κοντά στα 1000 . Είμαι ακόμα πολύ πίσω! Φυσικά και δε το έχω μετανιώσει! Το αυτοκίνητο με αποζημιώνει ψυχικά κάθε μέρα! Αλλά από εδώ και πέρα μάλλον θα αρχίσουν τα μεγάλα ποσά! Ο ranger δίνοντας μου την αεροτομή πρόβλεψε ότι σε λίγο καιρό θα υπερκυβίσω και εγώ! Αν πω ότι δεν το σκέφτομαι, θα είναι ψέμα!
|
15-10-09, 06:47
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
Εννοειτε ρε παιδια οτι δεν υπολογιζουμε τα παγια εξοδα,σερβις,πλυσηματα κτλ..Αυτα τα πληρώνεις οτι αμαξι κ αν εχεις..διαφορετικα ο τιτλος θα ηταν ''μετανιωσες που πηρες αμαξι?''η ''μετανιωσες που πηρες αμαξι αντι για ενα παπακι?''
Πιστευω πως ειναι λογικο να μην τα προσθετουμε αυτα,στα χρηματα που μας εχει φτασει το αμαξι!
Το τοπικ λοιπον αναφερεται μονο σε ότι εξτρα εχουμε βαλει πανω στο αμαξι +την αγορα του.Ας υπολογισουμε κ τις στουκες κ τις λαθος επιλογες!
χαχαχα..δημητρη ελιωσα!Θα κανω..μην μου παραπονιεσαι Θα το κανω ομως σε κανα δυο μερες για να μην φανει οτι το εκανα επειδη μου το ειπες
Νικο δεν μας ειπες ομως ποσο σου εχει φτασει μεχρι τωρα..
|
32.000+
|
14-10-09, 09:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Χαχαχαχαχαχα
Εδω γελάνε!!!! (για να μην πω πονανε....)
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
14-10-09, 09:39
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Αγορα 13/3/1986 και μεχρι στιγμης το σασι εχει 280.000χλμ (εαν θυμαμαι καλα)
Κοστος 2.200.00 δρχ (6.546 ευρω)
1991: μηχανικη, τροχοπεδηση, στησιμο μετατροπη σε ΑΕ82 twincam
κοστος 1.100.000 δρχ (3.228 ευρω)
1991-2001: καμια μεταροπη/βελτιωση μονο δαπανες συντηρησης, επισκευες μερικων τρακαρισματων.
2001 (ανελαβα το αυτοκινητο) εως σημερα: πολλα καινουργια ανταλλακτικα, εσωτερικη/εξωτερικη βελτιωση, μηχανικη, στησιμο, τροχοπεδηση βελτιωση, συν ενα τρακαρισμα οπου εκανα και ολικη εξωτερικη βαφη +++ διαφορα αλλα.
Κοστος 18.000-20.000 ευρω.
Δεν εχω μετανοιωσει για καμια αγορα. Το μονο που εχω μετανοιωσει ειναι οι μηχανικοι/ηλεκτρολογοι που τους εχω εμπιστευτει το αυτοκινητο.
|
|
|
|
14-10-09, 12:38
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
Αααααααααχχχχχχ.......!!!!!κ ξανα ααααααααχχχχχχ........!!!
Ανοιξες ποοοολυ μεγαλο θεμα φιλε Μπαμπη...!Ας πω κ γω το "πονο" μου λοιπον...:πηρα τη κοπελαρα μου το 06 6000 "σχετικα ετοιμη" κ λεω σχετικα γιατι περα απο λαστιχα δεν ηθελε κατι αμεσα.Εχουν περασει 3 χρονια απο τοτε κ εχω δωσει αλλα τοσα+....!!Ζαντολαστιχα...αναρτηση...εγγεφαλος.... ειναι τα πιο βασικα + πολλα αλλα...Στο θεμα τωρα αν το μετανιωνω...αν δεν ειμαι μεσα κ με τις π@π@ριες περι φορων,τελων κλπ κ επειδη λογο μηχανης δε το κουναω λεω πως ειναι κριμα να καθετε κατω απο τη κουκουλα κ να τρωω στο κ@λο τα μετρα τους.Προς Θεου δε μετανιωνω για οσα του εκανα αλλα....Οταν μπαινω μεσα κ βαζω μπρος τα ξεχναω ολα κ λεω δε πανε να γ...... εγω θα σε κρατησω κ ας σε πληρωνω!!
Μεσα μου ισως θαθελα ενα πιο καινουριο πιο αθορυβο πιο cruizing ρε παιδι μου αλλα κ αυτο θα καθετε στη κουκουλα του οποτε....αυτα τα ολιγα απο μενα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης20v : 14-10-09 στις 15:37.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,23869205 seconds (87,61% PHP - 12,39% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:57. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|