Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 271
ποσο κοβει??
σε λιγο καιρο θα αλλαξω λαστιχα και μαζι ζαντες..θα αφησω τις 14'' και θα παω σε 15''με την σωστη αναλογια λαστιχου ποσο λετε να κοψει??γιατι τωρα το αμαξι δινει πολυ νευρο και εαν το βαρυνω φοβαμαι πως ουτε προσπεραση θα μπορω να κανω!!
Δύναμη Σεβασμού: 337
Φίλε "PANOS SPEED" μην αγχόνεσε!!! Εγώ φοράω στο δικό μου 195/50/15 απο 185/60/14 κ το αμάξι δεν κόβει κ στο λέω πάντα σε σύγκριση με άλλα αυτοκίνητα!!! Ελπίζω να καταλαβαίνεις!!!
(ακόμα ψάχνουν να δουν που είμαι μερικά αυτοκίνητα)
Δύναμη Σεβασμού: 265
Το φοβάμαι και γώ αυτό,τώρα έχω 185-60-14 και πάω σε 195-50-15 με ζάντα 15Χ7 (η οποία είναι ελαφρυά ευτυχώς) και Toyo r1r τα οποία είναι ψιλοsemislick και μάλλον με βλέπω να μην μπορώ να περάσω ούτε atos...θα δούμε...