Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 420
Ωραιος φιλε να τη χαιρεσαι την corollara σου πρεπει να ναι πολυ δυναμη..πες ομως λιγα λογια παραπανω και για στησιμο,αλογα που βρισκεται τωρα κλπ...Καλωσηρθες στο corollaclub!
Υ.Γ. ...και ανεβασε και αλλες φωτο να την χαζεψουμε
Δύναμη Σεβασμού: 190
margaris πρός makatos3sgte
φίλε Μακάτο όσο αφορά το st205 είναι ένα πολύ καλό μοτέρ αλλά!, να γνωρίζεις ότι το st185 RC είναι ένα αγωνιστικό μοτέρ περιορισμένης έκδωσης για την JAPAN και μόνο για αγωνιστική χρήση. στην ίδια πίεση με το st205 έχει μεγαλύτερη hp και ροπή ακόμα και απο το st205 wrc έκδωσης japan, όσο αφορά το AFM να ξέρεις το συγκεκριμένο είναι μεγαλύτερων διαστάσεων απο τα απλά st185 αερόψυκτα μοντέλα. το AFM ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. όσο αφορά τα φρένα έχω 2 ζεύγη, ένα st205 και ενα απο st215 επάνω στα τροπέτα μου.
Δύναμη Σεβασμού: 204
απιστευτο θεαμα να το προσεχεις ...!!!
|_..._...________________======||_|_|....,]
"(@)'(@)'''''''''''''"""'''''''*|(@)(@)*****" (@)
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 403
Ωραίο πράγμα το άτιμο!!!! Ειδικά όταν το βλέπεις τελειωμένο....(το έχω δει και πριν το τελειώσει το project εγώ). Όχι μόνο η 3η και τη 4η γράφει σε αυτό....