Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas
Θα συμφωνήσω μόνο για το μπλοκέ.
Κατά τα άλλα :
1. όσο αφορά επιδόσεις ειναι πίσω δοκιμασμένα και μην μου πεις πως το έχω βελτιώσει γιατί ειναι ενα ts compressor 1.8 που δουλεύει 0.4 πίεση και έχεις 2.3 τουρμπάτο με 0.8 πίεση. Παρόλα αυτά κόστισε λιγότερο απο οτι το δικό σου.
2. Αθόρυβο(το ξενέρωμα), ξεκούραστο στα ταξίδια (το ιδιο και το δικό μου), φοβερές ροπές (το ίδιο και τα diesel αλλά μέχρι 4000 στροφές)
3. Αισθηση σασμάν (δεν ξέρω αν έχεις οδηγήσει f/l αλλά εχει πολύ καλή αίσθηση)
4. Κατανάλωση (πέσ' τα σε κανένα παιδάκι αυτά)
5. Ποιότητα υλικών πολύ μέτρια
6. Το κυριότερο Πηρες το πιο ασχημο και απρόσωπο gti ever
Κατα τα αλλα που ειναι η μέρα με την νύχτα?
|
καταρχας
1) δεν πρεπει τις κρισεις για καθε αυτοκινητο ,και να τις παιρνεις προσωπικα και να θιγεσαι!!
αυτοκινητα εχουμε -συζητηση κανουμε!!, δεν τα εχουμε παντρευθει!!, εκτος και αν εσυ το εχεις παντρευθει..
2) την TS την ειχα 4 χρονια !! ,οποτε οπως καταλαβαινεις,μπορω πολυ ευκολα να κανω τις συγκρισεις μεταξυ των 2 αυτοκινητων!!
εγω συγκρισεις κανω μονο σε οτι εχω δοκιμασει , εσυ το εχεις οδηγησει το mps ???
3) για το θεμα της μικρης καταναλωσης του mps, αφου αμφιβαλλεις (χωρις να εχεις ταυτοχρονα προσωπικη αποψη) , επιτρεψε μου να σου πω οτι ισχυει.
4) το θεμα του θορυβου , ναι, ειναι οντως καθαρα υποκειμενικο, αλλοι θελουν στην καμπινα να ακουνε τα παντα , αλλοι το θελουν πολιτισμενο.
απλα εγω εχω περασει απο αυτα τα σταδια , ( και των οποιων βελτιωσεων..)
δεν μου αρεσε ο θορυβος της ts σε πολυωρο ταξιδι, μετα τις 6000 στροφες.
Για λιγη ωρα - ανοιγματα , ηταν οντως πολυ ωραιος και πορωτικος!!
5) και στο θεμα αισθηση σασμαν αυτο που μαλλον δεν καταλαβες, δεν ειπα οτι της ts δεν δεν εχει καλη αισθηση , ισα ισα!!, πολυ καλο ειναι !!,
απλα στο mazda ειναι καλιτερη.
6) στο θεμα κρατημα + αισθηση τιμονιου ,εν σχεσει με την ts απλα το mazda, δεν παιζεται, πιστεψε με !!!!
αλλωστε μην ξεχνας οτι το πιο αδυνατο σημειο της ts ( συμφωνα και με ολο τον ειδικο τυπο ), ειναι η οδηγικη της συμπεριφορα, εκτος και αν εσενα σε ικανοποιει.., οποτε no problem.
εμενα παντως παρολο που της ειχα βαλει και αναρτση TEIN , δεν με ευχαριστουσε.
κατα τα αλλα ας χαιρομαστε ολοι,
τα αυτοκινητα μας , οποια και αν ειναι αυτα , απροβληματιστα !!
Απλά και καθαρα πραγματα...